kızlar beni listeden silin 2 haftadır giremiyorum inenete kontrole gittim dış gebelikmiş yarın son kez beta yapptırıcam eger yükselme varsa ameliyat olucam yani sezeryan umarım sizin hamilelikleriniz iyi gider Allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin ne olur benim için dua edin öptüm
selam güzel temmuz anneleri . umarım herşey yolunda gidiyodur
amanda aman melek miden bulanmayamı başladımı canım sabahları kalkar kalkmaz kraker ye . yemek aralarındada leblebi kraker yeki miden bulanmasın . 4. ayda son bulur bunların çoğu zaten .
ben sabaha karşı acaip bir açlık hissi ile kalkıyorum arkadaşlar,hatta başım ağrıyor açlıktan:bbo: ve gece çok tuvalete kalkıyorum sizde de öyle oluyor mu?
Benim annemde de ablamda da çok bulantı olmuş.sanırım bu anneden kıza geçen bişey değil..
Neyse çok şükür..ikiz hamileliklerde olabilir deniyordu ben kendimde hep bekledim ama olmadı..bu arada 65 kilo oldum 2 kilo almışım..Tombikleşme yolunda ilerliyorum..kaydirigubbakcemile3
ben de sabah aç karına bugün tartıldım , 65 kg.um , ama boyum 1.63 ... en tombik benim kaydirigubbakcemile2
Kızlar temmuz anneleri olarak şu an kaç kişiyiz liste ne zamandır güncellenmedi yoksa benmi kaçırdım.
ben ibrede en az 80kg i görürüm diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
bende rapor almak istiyorum am şu an çok zor...............
Zaten 1 kişi işi bıraktı şimdi bende rapor alırsam diğer arkadaş tek kalacak...problem olsun istemiyorum ama 4-5 gün yatıp dinlenmeye ihtiyacım var...
ikizlerde en az17-25 kg. alınıyormuş .. ben keşke 85le tamamlasam dua edermişim gibi geliyor .. malum , tedaviden sonra kaldı 4 kg ve şu 3 hafta içinde 1-1,5 kilo alınca ben kendimde o potansiyeli gördüm , hatta bazen eşimle beraber dalga geçiyoruz kendimle , zaten yuvarlak yüzlüyüm , enzayıf halimde bile tombik bir suratım vardı , son haftalara doğru / inşallah gelirsek o haftalara / gülerken kesin gözlerim içine batacak felan diyorum :roflol:
canım benimde eşim zorluk çekmeyecez seni yuvarladığımız zaman istediğin yere rahatlıkla varacaksın diyorkaydirigubbakcemile3
çok güldüm ama benim başıma gelecek olan da aynısı sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?