2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam güzel temmuz anneleri . umarım herşey yolunda gidiyodur

amanda aman melek miden bulanmayamı başladımı canım sabahları kalkar kalkmaz kraker ye . yemek aralarındada leblebi kraker yeki miden bulanmasın . 4. ayda son bulur bunların çoğu zaten .

ben sabaha karşı acaip bir açlık hissi ile kalkıyorum arkadaşlar,hatta başım ağrıyor açlıktan:bbo: ve gece çok tuvalete kalkıyorum sizde de öyle oluyor mu?

şu an işte ne ayva var ne de leblebi....
Ama ben çok kötü oldum yaaaaaaaa
ilk defa böyle felaket bir bulantım oldu...

çok geçmiş olsun canım ...inşallah bir daha denemene kalmadan gelir yerleşir mucizen sağlıklı bir şekilde :Saruboceq:

Kızlar temmuz anneleri olarak şu an kaç kişiyiz liste ne zamandır güncellenmedi yoksa benmi kaçırdım.

Şeniza.s.AYYY ÇOK ÖZLEMİŞİM SENİ....
SAĞOL BİTANEM BAAKTIM ÇEKMECEDE ÇUBUK KRAKER VARMIŞ ATIŞTIRDIM....
SEN NASILSIN KÜÇÜK ELİFİM NASILŞeniz

ben sabaha karşı acaip bir açlık hissi ile kalkıyorum arkadaşlar,hatta başım ağrıyor açlıktan:bbo: ve gece çok tuvalete kalkıyorum sizde de öyle oluyor mu?

o açlık bende de var .. normalde çok acıkınca başım ağrır sinirlerim tavan yapardı , şimdilerde pek başm ağrımıyor sanki ama hafif bir bulantım oluyor .. iştahım da kesildi 1-2 hatadır benneyaptımki günde neredeyse 2 öğün yiyorum , ama raporlu olup evde olduğum için 10.30 - 11 gibi uyanıyorum mirmirmirmir

ben de sabah aç karına bugün tartıldım , 65 kg.um , ama boyum 1.63 ... en tombik benim kaydirigubbakcemile2

bende rapor almak istiyorum am şu an çok zor...............
Zaten 1 kişi işi bıraktı şimdi bende rapor alırsam diğer arkadaş tek kalacak...problem olsun istemiyorum ama 4-5 gün yatıp dinlenmeye ihtiyacım var...

Kızlar temmuz anneleri olarak şu an kaç kişiyiz liste ne zamandır güncellenmedi yoksa benmi kaçırdım.

ben güzel bir excell tablosu yaptım ama excell dosya yüklenmiyor ancak ziplersen oluyor , worde yapıştırınca da kb.ı yükseliyor , çıkamadım içinden , eşim yardım edecdek akşam a.s

ben ibrede en az 80kg i görürüm diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3

ikizlerde en az17-25 kg. alınıyormuş .. ben keşke 85le tamamlasam dua edermişim gibi geliyor .. malum , tedaviden sonra kaldı 4 kg ve şu 3 hafta içinde 1-1,5 kilo alınca ben kendimde o potansiyeli gördüm , hatta bazen eşimle beraber dalga geçiyoruz kendimle , zaten yuvarlak yüzlüyüm , enzayıf halimde bile tombik bir suratım vardı , son haftalara doğru / inşallah gelirsek o haftalara / gülerken kesin gözlerim içine batacak felan diyorum :roflol:

bende rapor almak istiyorum am şu an çok zor...............
Zaten 1 kişi işi bıraktı şimdi bende rapor alırsam diğer arkadaş tek kalacak...problem olsun istemiyorum ama 4-5 gün yatıp dinlenmeye ihtiyacım var...

çok sorun olmayacak ve o tek kalan arkadaşın 3-5 gün idare edebilirse , ki sen keyfi bir izin almıyorsun , bence izin al ve dinlen biraz canım .. bu halde nasıl verimli olacaksın ki zaten ...

canım benimde eşim zorluk çekmeyecez seni yuvarladığımız zaman istediğin yere rahatlıkla varacaksın diyorkaydirigubbakcemile3

selam arkadaslar.. nasilsiniz bakalim?? bi suredir giremedim bulantilarim yuzunden kkya. biz bugun 8 haftaligiz. doktora 5 gun once gittim kalp atisini gorduk hamd olsun. hersey yolunda dedi doktor. gecmisi cok az okuyabildimm ins hepiniz iyisinizdir??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…