2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sıla 84, gozun aydın cok sevındım. bebegı net gorebıldınız mı. sadece kalp atısları mı gozuktu

sıla 84, gozun aydın cok sevındım. bebegı net gorebıldınız mı. sadece kalp atısları mı gozuktu

sagolasin cnmm. bebegi de gordukk kalp atislarini da gorduk cok sukur. yurtdisinda oldugumuz icin malesef ole cook derin derin bisiler soramadim doktora ama genel olarak iyi olmasi beni cook mutlu etti. senin kac haftalik??

sagolasin cnmm. bebegi de gordukk kalp atislarini da gorduk cok sukur. yurtdisinda oldugumuz icin malesef ole cook derin derin bisiler soramadim doktora ama genel olarak iyi olmasi beni cook mutlu etti. senin kac haftalik??

Benim 9+4 su an. 7+4 ken gittiğimde sadece kalp atışlarını gorduk bebegı goremedık nedense yarın tekrar gıdecegım.

Ciddimizin . super. kaç kılo ile basladın ve dogumdan sonra nası verdın. bır de dogumdan önce gobek varmıydı ve sımdı gobek kaldı mı

52 kg ile başladım 68 ile bitti ve doğumdan sora hiç bişey yapmadım ama çok terlenniyo bütün ödemler o terle atılıyo göbek bende her zaman ayva gibi vardı aynı şekline döndü korkma hamilelikte alınan kilolar çabuk ve kolay veriliyo kısmetse sende göreceksin

canım ben 5 ay önce sezeryanla doğum yaptım 16 kg almıştım hepsini 3 ay içinde vedim ve göbek falan kalmamıştı tabi hamile kalınca tekrar çıktı

hakaten mi :1shok:
çok sevindim senin adına ve Allah izin verir de tamamlarsak haftalarımızı bize de sezaryen görünüyor ikiz olduğu için kendi adıma sırnaşık şey

kızlarrrr çok mutluyum çok hala oluyorum kardeşimde 2 senelik evliydi ama gelinimiz şeker hastası herkez senin çocuğun olmuyor onunda hiç olmaz katiyen annen baban torun sevgisini tadamıyacak hep bu tür üzücü sözlerle bizi hasta ediyorlardı. ama yüce allahım 11 sene sonra bana verdi bir ay sonrada gelinimize ben 10 haftalık gelinimiz 5.5 haftalık hamile görüyormusunuz allahın dediği oluyor artık bizim ailece sevincimizi düşünebiliyormusunuz allah inş kucağımıza aldığımız günleride göstersin

Ben yemekteyiz programını izliyorum..Canım isim değişikliği için Kazene ya da curly e özel mesaj yazıyorsun ,değiştirmek istediğin ismi yazıyorsun...

Hani 80 i bulurum demiştim ya..değiştiriyorum ..85 i bulurum..:))

Yoğurt çorbası yapmıştım..3 tabağı bitirdim..Gerçi ekmek yemiyorum ama hala açım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…