- 23 Ocak 2008
- 1.266
- 27
- 158
ben güzel bir excell tablosu yaptım ama excell dosya yüklenmiyor ancak ziplersen oluyor , worde yapıştırınca da kb.ı yükseliyor , çıkamadım içinden , eşim yardım edecdek akşam a.s[/QUOT
teşekkür ederim canım ilgin için
selam arkadaslar.. nasilsiniz bakalim?? bi suredir giremedim bulantilarim yuzunden kkya. biz bugun 8 haftaligiz. doktora 5 gun once gittim kalp atisini gorduk hamd olsun. hersey yolunda dedi doktor. gecmisi cok az okuyabildimm ins hepiniz iyisinizdir??
Umarım dogumdan sonra kıloları verırız. sezeryan olursa dogum seklı gobek kalıyormus sanırım
sıla 84, gozun aydın cok sevındım. bebegı net gorebıldınız mı. sadece kalp atısları mı gozuktu
canım ben 5 ay önce sezeryanla doğum yaptım 16 kg almıştım hepsini 3 ay içinde vedim ve göbek falan kalmamıştı tabi hamile kalınca tekrar çıktı
sagolasin cnmm. bebegi de gordukk kalp atislarini da gorduk cok sukur. yurtdisinda oldugumuz icin malesef ole cook derin derin bisiler soramadim doktora ama genel olarak iyi olmasi beni cook mutlu etti. senin kac haftalik??
Benim 9+4 su an. 7+4 ken gittiğimde sadece kalp atışlarını gorduk bebegı goremedık nedense yarın tekrar gıdecegım.
masallah canimm. siz buyukmussunuz bizden:kaydirigubbakcemile3 canimm kalp atisini gorduysen sorun oldugunu sanmiyorum. bu kez gittiginde gorursun ins. senin ilk bebek mi? ne zamandir istiyosun?
Ciddimizin . super. kaç kılo ile basladın ve dogumdan sonra nası verdın. bır de dogumdan önce gobek varmıydı ve sımdı gobek kaldı mı
Sen hangı ulkedesın sıla
52 kg ile başladım 68 ile bitti ve doğumdan sora hiç bişey yapmadım ama çok terlenniyo bütün ödemler o terle atılıyo göbek bende her zaman ayva gibi vardı aynı şekline döndü korkma hamilelikte alınan kilolar çabuk ve kolay veriliyo kısmetse sende göreceksin
canım ben 5 ay önce sezeryanla doğum yaptım 16 kg almıştım hepsini 3 ay içinde vedim ve göbek falan kalmamıştı tabi hamile kalınca tekrar çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?