2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

cOK SEVINDIM GOZUNUZ AYDIN

Gözünüz aydın bitanem..Ne güzel çifte mutluluk var ailenizde..

Şimdi hem ben hemde kuzenim aynı günlerde hamile kaldık..Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi..

gelinizin de sizin de gözünüz aydın .. inşalah sağlıkla tamamlar sürecini ve sağlıcakla alır kucağına da :Saruboceq:

ben de ekmeği çok az yiyorum , belki ince 1-2 dilim kadar .. ben de biraz önce ekmeksiz bir büyük dolma yedim ekmeksz azıcık yoğurtla , ben de açım benneyaptımki ama bu saat 12den beri yediğim ilk öğün sayılır .. tabi birazdan eşim gelcek dr.a gitcez çıkışta yiyeceklerimi düşündükçe yeniden acıkıyorum galiba..

derincim kardeşi gibi büyürler seninkiyle gözünüz aydın .

Beyaz Melekcim geçmiş olsun canım geç bile kaldın eve gitmekle .Kötü olursan yarın gelme işyerine.

Gözünüz aydın bitanem..Ne güzel çifte mutluluk var ailenizde..

Şimdi hem ben hemde kuzenim aynı günlerde hamile kaldık..Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi..

bademcim çok teşekkür ederim canım evet bende kuzenimi unuttum 2 sene önce doğuma 3 gün kala bebeği karnında öldü ve 1 senedir de denemelerine rağmen çocukları olmuyordu dün onunda hamile olduğunu öğrendim çok sevindim çünki çok büyük bir acı yaşadılar :

annecik star dust ilsu çok teşekkür ederim arkadaşlar annecik sahi hemşeri oluyoruz ben balıkesir ayvalıktan sen balıkesirin içindenmisin

derin canım seni bir süre göremedim çok merak ettim.
sonra profiline girdim bakım ki sen kalp atışalrını duyudğunu müjdeklemişsin ama ben kaçırmışım.
mevşlam sana da gelininede kuzeniide kucağınzıa alıp ailyei mutlukluk sarhoşu yapıp bebek sesleri ile inlatmek nasip etisn.
ay çok sevindim .vallahi seni çok merak etmiştim.canım allah hepimizn bebeğini koruusn.
hayırla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etisn.

swethome canım sağol beni düşünen bir arkadaşım varmış sevindim ben bayram süresince pek giremedim birde bu sırada iki sefer bilg tamire gitti o yüzden giremedim evet canım şu anda herşey yolunda gidiyor ama çok korkuyorum yinede salı günü kontrolumüz var heyecanla bekliyorum canım o güzel dileklerin çok etkiledi beni inş o bebek sesleri evimizde inlesin artık eşim beni mahvediyor çok korkuyor elinden gelse adam beni kafese koyup hiç çıkarmayacak otur kalkma gezme allahtan bayram tatili bittide görmüyor yaptıklşarımı senin nasıl gidiyor canım

sevinciniz hayırlısıyla sonuna kadar sürsün kucaklarınıza sağlıkla almayı nasib etsin Rabbim.
ben de biraz önce öğrendim görümcem hamileymiş 5 haftalık. ikimize de baskı yapıyorlardı çocuk için şimdi ikimiz de hamileyizkaydirigubbakcemile3
nasıl başedecek bakalım kayınvalidem yazın ikimizle de:jeyyar:

ya kızlar benim göbeğim çıktı sizin de çıktı mı??
ama bebek değil göbek çıktı resmen. kilo da almadım henüz ama.. sanırım alttan baskı yapıyor bebişim karın boşluğumda fazlalık ne varsa dışarı fırladı

ahududulu sağol canım evet benim annemde yandı ikimiz arasında sizinde gözünüzaydın birde benim annem rahatsız benim kilo olduğu için göbekteki gaz bayağı çok ama kilo veriyorum bulantılardan 2.5 kilo vermişim kilodan dolayı göbeğim zaten vardı

geçmiş olsun canım annene de. öyle diyorum ama Allah yardım ediyo doğum yapanlara çok zararımız olmaz büyüklerimize.

ipekcim sen nerede yaptıracaksın peki

Ben Şişli Hospitalium'da yaptıracağım canım. Haznedar'da olsaydı 10 ytl daha az olacaktı. Benim dr'un haznedardaki ile anlaşması var. Bir de bu adet var. Dr'un istem kağıdı yazsa da illa o hastane ile anlaşması yoksa kendi dr'larına görünmen gerekiyor. Parayı nereden toplayacaklarını şaşırmışlar.

Gözün aydın. Senle aynı gidiyoruz ya ben de merak ediyorum. İlk cinsiyeti sen öğrendin sayılır.hihoyyyt

geçmiş olsun canım annene de. öyle diyorum ama Allah yardım ediyo doğum yapanlara çok zararımız olmaz büyüklerimize.

sağol canım annemin panik atağı var yani, gücü kuvveti yok öle kaldırıp koparsın yoksa allaha şükür önemli bişeyi yokda evet benimde çok zararım olmaz kesin amaliyat yerim çok kötü olmadıktan sonra her işimi yaparım methetmek gibi olmasın yerimde duramayan bir insanım güçlü kuvvetliyim şimdiye kadar kimin işi olursa ben giderdim ama sor bakalım şimdi sana kim geliyor kimse yine yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruma.s.

canım sevindim iyi çıkmasına. darısı başımıza artık.demek erkek geliyor ha...... kesinleşince yazarız listeye....

kızlar ben geldim doktordan bebişim sağlıklı imiş çok şükür ense kalınlığımız 1.5 çıktı test için kanda verdik 4 gün sonra çıkacak inş...
Derincim tebrikler canım allahım sağlıla kucağınıza almayı nasip etsin inş
Kızlar medical parkta ikili test 80 ytl

canım çok geçmiş olsun. en iyi ilaç dinlenmek. bir an önce iyileş canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…