kızlarrrr çok mutluyum çok hala oluyorum kardeşimde 2 senelik evliydi ama gelinimiz şeker hastası herkez senin çocuğun olmuyor onunda hiç olmaz katiyen annen baban torun sevgisini tadamıyacak hep bu tür üzücü sözlerle bizi hasta ediyorlardı. ama yüce allahım 11 sene sonra bana verdi bir ay sonrada gelinimize ben 10 haftalık gelinimiz 5.5 haftalık hamile görüyormusunuz allahın dediği oluyor artık bizim ailece sevincimizi düşünebiliyormusunuz allah inş kucağımıza aldığımız günleride göstersin
Ben kötü oldum çok eşim almaya geldi işe çıkıyorum.herkeze iyi akşamlar
kızlarrrr çok mutluyum çok hala oluyorum kardeşimde 2 senelik evliydi ama gelinimiz şeker hastası herkez senin çocuğun olmuyor onunda hiç olmaz katiyen annen baban torun sevgisini tadamıyacak hep bu tür üzücü sözlerle bizi hasta ediyorlardı. ama yüce allahım 11 sene sonra bana verdi bir ay sonrada gelinimize ben 10 haftalık gelinimiz 5.5 haftalık hamile görüyormusunuz allahın dediği oluyor artık bizim ailece sevincimizi düşünebiliyormusunuz allah inş kucağımıza aldığımız günleride göstersin
Ben kötü oldum çok eşim almaya geldi işe çıkıyorum.herkeze iyi akşamlar
Ben yemekteyiz programını izliyorum..Canım isim değişikliği için Kazene ya da curly e özel mesaj yazıyorsun ,değiştirmek istediğin ismi yazıyorsun...
Hani 80 i bulurum demiştim ya..değiştiriyorum ..85 i bulurum..:))
Yoğurt çorbası yapmıştım..3 tabağı bitirdim..Gerçi ekmek yemiyorum ama hala açım....
Gözünüz aydın bitanem..Ne güzel çifte mutluluk var ailenizde..
Şimdi hem ben hemde kuzenim aynı günlerde hamile kaldık..Allah nazarlardan saklasın bebişlerimizi..
ipekcim sen nerede yaptıracaksın peki
Kızlarrrr ben geldim şimdi ense kalınlığı ölçüldü çok şükür 1,3 çıktı yani bir problem yok ikili test için kan verdim oda haftaya çıkacak. Bebeğimin sağlığı ve gelişimide iyiymiş vee kızlar doktor erkeğe benziyo muttemelen erkek dedi. Ama tabii keesin değil çok net bişey söyleyemem dedi. hayırlısı artık inşallah
geçmiş olsun canım annene de. öyle diyorum ama Allah yardım ediyo doğum yapanlara çok zararımız olmaz büyüklerimize.
Kızlarrrr ben geldim şimdi ense kalınlığı ölçüldü çok şükür 1,3 çıktı yani bir problem yok ikili test için kan verdim oda haftaya çıkacak. Bebeğimin sağlığı ve gelişimide iyiymiş vee kızlar doktor erkeğe benziyo muttemelen erkek dedi. Ama tabii keesin değil çok net bişey söyleyemem dedi. hayırlısı artık inşallah
kızlar ben çook kötüyümm..
boğazım felaket hiç bişey yiyemiyorumm.. midem de acayip bulanıyoo üşüyorum. allah tanb ateşim yok. ama kafamı kaldıramıyorum sabahtan berii.. şimdi sizlere bakmak için girdim sayfalar çok çabuk ilerlemiş walla biraz geçmişe baktım ama hepsini okuyamadım :)
umarım hepiniz iyisinizdir. kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?