canım sevindim iyi çıkmasına. darısı başımıza artık.demek erkek geliyor ha...... kesinleşince yazarız listeye....
Gözün aydın. Senle aynı gidiyoruz ya ben de merak ediyorum. İlk cinsiyeti sen öğrendin sayılır.hihoyyyt
çok şükür iyi olda canım gerisi boş bayağı merak etmiştim.swethome canım sağol beni düşünen bir arkadaşım varmış sevindim ben bayram süresince pek giremedim birde bu sırada iki sefer bilg tamire gitti o yüzden giremedim evet canım şu anda herşey yolunda gidiyor ama çok korkuyorum yinede salı günü kontrolumüz var heyecanla bekliyorum canım o güzel dileklerin çok etkiledi beni inş o bebek sesleri evimizde inlesin artık eşim beni mahvediyor çok korkuyor elinden gelse adam beni kafese koyup hiç çıkarmayacak otur kalkma gezme allahtan bayram tatili bittide görmüyor yaptıklşarımı senin nasıl gidiyor canım
ahududulu sağol canım evet benim annemde yandı ikimiz arasında sizinde gözünüzaydın birde benim annem rahatsız benim kilo olduğu için göbekteki gaz bayağı çok ama kilo veriyorum bulantılardan 2.5 kilo vermişim kilodan dolayı göbeğim zaten vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?