2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar çok kötüyüm dün geceden beri uyuyamadım......

evde birkaç tana folic plus vardı hatta bir tanede yeni aldık oda çantamda duruyor sabah ve öğlen işte olduğum için ondan içiyorum ama akşam ki içmem gereken folic plusuda evdekinden içiyordum fakat dün akşam farkettimki son kullanma tarihi 11/2008 miş çok korkuyorum bebeğime birşey olurmu..... başına böyle birşey gelen yada duyan varsa nolur yardım edin.....

günaydın güzel anneler akdaş benim doğum tarihim 13 temmuz ama drum 1 temmuzda alırız dedi sezeryan olacağı için. gerçi 5 temmuzda anne ve babasının 12. evlilik yıldönümü dra söyliyeyim diyorum eşimde yok söleme bir an önce gelsin diyor.yani 1 temmuz çin takviminde erkek çıkıyor bende ona inanarak heralde erkek geçiyor. kızlar benim yerime yorumcuya bakarmısınız orda ne çıkıyor anlayamadım

swethome canım günaydın evet benimde göbeğim 4 aylık gibi aslında kilo veriyorum ama gazdan berbat göbeğim o yüzden anlayamıyorum daha göbeğim çıktımı ama biran önce farketmek istiyorum

Günaydın güzel anneler

Nurcum güzel haberlerle dnmüşsün bize bebeğinde iyice büyümüştür hareket falan ediyor muydu

canım benim
dr una sor bence en doğru bilgiyi o verir ama bence bişey olmaz kötü düşünme canım:ecrin_bebek:

Günaydıjn canım iyiyim
sen nasıl oldun dün kötüydün baya
bulantıların geçti mi ?
Ikili test için gün aldım tatlım 10 ocakta gideceğim .heyecanlıyım biras .benim bebiş 2,2 cm olmuş çok büyümüş canım bi görsen koca kafalı olmuş :))

biraz daha iyiyim tatlım...
şu an bulantım pek yok
BENDE YARIN GİDİNCE KONUŞURUM İKİLİ TEST İÇİN BAKALIM...
inşallah herşey güzel çıkar tatlım...
yirim ben o koca kafalılarıkaydirigubbakcemile5

derincim takvimin şöyle çıkıyor....
19 ekim ---erkek
20 ekim---erkek
21 ekim --kız
22 ekim--(yumurtamanın olduğu muhtemel tarih)--kız
23 ekim --kız

derin hangi gün hamile kaldığın önemli burda....ayda 5-6 gün hamile kalma olasılığın en yüksek olduğu günler....benim ekim ayında 5 gün beşide erkek çıktı....ama senin hem kız olan günler var hem erkek

rabbim herkeze hayırlısını nasip etsin...
temmuz annelerinden artık kötü haber duymak istemiyorum...sağlıkla kucaklayalım inşallah meleklerimizi

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

ipeğimu ............1.Temmuz..............Kız....................Erkek..........................Erkek

derin..............1 Temmuz...............Erkek...................................................Erkek

HURREM_S........2 Temmuz.............Erkek.....................................................Erkek

yeşimnur..........2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek

Neslivicdan.......3 Temmuz..............Erkek......................................................Erkek

Sweethome.......3 Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek................Erkek.............................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız..............................Erkek

Sibel07..............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek.............................?????

Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız

cigdemrecetin....23 Temmuz..............Erkek...................................................?????

ilsu ..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız

Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız

Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek

Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz

badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek

sevtapdüzyol.......................................Kız..........................................................?????

Özleeeemm35....................................Erkek.................Erkek...........................Erkek

Nilayyy...............................................Kız........................................................?????

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

Comebaby..............İkiz bebek..........2.Erkek...................................................2 Kız

derin---yeşimnur----annecik için güncellendi.

Son düzenleme:
çok sağol beyaz melekcim hayırlısı artıık ama insan merak ediyor işte birde ben tahmin yürütemiyorum hangi gece olmuştur diye olmadığı için 11 senedir birde o ay eşimin işleri çok yoğundu belki 10 günde belkide haftada 1 beraber olmuşuzdur. ben hatta takılıyorum çocuk isteyenlere sık sık olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…