2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

[QUOTEHURREM VE SWEETHOME sizi de doğum tarihlerinize göre ekledim canlarım.

sağolcanım.ben öyle adımı görğnce ekleyivermiştim.
sana da ikinci iş çıktı ama eline sağlıkç
cinsiyeti konusunda eşimle konuşuyoruz arada o oğlum diye seviyor yavrumu bende kuzummm diyorum.
miniğim cinsiyetini beilemdim diye kızmasın bana[/QUOTE]

olsun canım. herkes sağlıklı olsun da varsın 2. iş olsun değil mi ama? bundan iyi iş mi olur?valla bende tahmin edemiyorum bebeğimin cinsiyetini. allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin de.....

günaydın güzel anne adayları benim beklenen doğum tarihi 2 temmuz çin takviminde kız çıkıyor ama yorumcuya giremiyorum biri benim yerime bakarsa çok seinirim benim içimden kız gibi geçiyo

adet tarihi ve doğum tarihini söyle ben bakayım canım.

derincim gerçekten inan ki bizimde evlendiğimizden bu yana en az ilişkiye girdiğimiz aydı...hatta eşim sayıyordu benimle dalga geçiyordu bu gün 10 gün oldu 11 oldu diye....hem çocuk istiyoruz hemde az ilşkiye giriyoruz bu ay ümitlenmeyelim demiştik....ama hiç ümitlenmediğimiz ayda meleğimiz geldi bize çok şükür...

Merhaba anneler,ben de bu gün saat 2 buçukta diş doktoruma gideceğim,düşen dolgum için.Ardından bebişleri görmeye ultrasona gireceğim...:asigim::asigim:
Hepinizin günü güzel geçsin,İnşallah bundan sonra hep güzel haberlerle dolar taşar topiğimiz...
:1hug: a.s.

günaydın kızlar.
mide yanması bulantıdan daha kötü bi durum sanırım değil mi annecik?
benim sadece bir gün midem yanmıştı elhmd bi daha yanmadı. ama yanma son aylarda daha fazla oluyormuş sanırım

ikili testi yaptıran arkadaşlar.
önce ayrıntılı ultrason işin ehli tarafında yapıldu.
sonra da kan tahliline gittiniz.
tahlil sonucunu hemen alabildiniz mi.
yoksa daha sorna mı veridler.
benim bu konuda kafam karışıyor.
bende gideceğim de.bilinçli gideyim diyorum
anlatırasanız sevinirm

Canım ben dün işin ehli birisinden randevu aldıım:)))
neyse dediki ilk önce ultrasyonla detaylı inceleme yapılıp kolunuzdan kan alınacak dedi.

gördüğüm kadarıyla hepinizi ikili test heyecanı sarmış umarım hepimizin melekleri testi başarıyla geçecek anneciklerini üzmeyecekler :)

canım detaylı derken bizim gittğimiz dr lardan daha detayı gösteren ultrasyonları var onlar ile bakıolar .tabi detaylı ultrasyon için çok erken onu 20. haftada falan yapıyolar sanirim

bis dedik
nasılsınız guzel hamışler
cok sukur dusuk tehlıkemızı atlattık melegım annesıne sıkı sıkı tutundu
suan ıyıyız yatak ıstıratımız bıttı
ama okadar cok ısım varkı bu hafta sonu ıstanbula tasınıyorum
sızler nasılsınız bebeşler ıyıdır ınsallah

süper böyle güzel haberler alınca neşemiz yerine geliyo walla taşınma sırasında sakın kendini yorma
dikkat et kendine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…