2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

lülülülülülü
Cnm ilkönce ultrasonda ense kalınlığı burun yapısı ve beyin gelişimine bakılıyo sonra kan veriyosun sonuç yaklaşık 1 hafta sonra çıkıyo

Bır sey sorabılırmıyım. Doktor vajınal muayene yaparken su ıcıp sıkısmak gerekıyormu. karından bakarken gerekmıyordu

Vajinal ultrasonda tam tersi canım..Mesanayi boşaltmış olmak gerekiyor...
Karından bakarken su içip sıkışmak gerekiyor tam tersi..yanlış hatırlıyor olmayasınız???

Arkadaşlar bu arada herkes ya mide yanmasından ya da mide bulantısından şikayetçi..Ya benim gibi iştahının açılmasından şikayetçi olan yok mu Allah aşkına...benneyaptımki

Özellikle canımın çektiği bişey yok ama kendimi kıtlıktan çıkmış gibi aç hissediyorumcokacimcoook

Yanmışım ben...:CüvCüv::CüvCüv:

Günaydın güzel anneler

Nurcum güzel haberlerle dnmüşsün bize bebeğinde iyice büyümüştür hareket falan ediyor muydu

sağol ilsucum darısı sizlere inş uyuyordu galiba meleğim çok kıpırdamadı sadece birkaç kere döndü kalp atışını gösterdi doktorumuz allahım sağlıkla gelsinler inş

canım biz dün gittik ayrıntılı ultrasonla değil normal ultrasonla ölçtü doktorumuz ikili test içinde kan verdik ayın 22sinde çıkacağını söylediler

bende dün ayrıntılı ultrasyon için dr ye gittim bebeğim daha çok büyümüş elini emiyodu çok hareketliydi.neredeyse ağlayacaktım nede olsa onu çok bekledim şimdi 12 haftalık. devamlı ultrasyondaki fotosunu öpüyorum. inşallah test sonuçlarımız güzel çıkar

merhaba kıslar.
nasılsınız?bu aralar kk ya pek gıremıyorum,cok fazla bırseyler yazamıyorum.
bu ıkılı test benıde cok dusunduruyor.bazen dıyorum acaba yaptırmasam mı?
ne bılım sonuc beklemek felan cok sıkıcı zaten en ufak bırseyden etkılenır oldum.delikafadulden

canım kesinlikle iyi çıkacak bunu düşün ben testi yaptıracağımda ve yaptırdığımda bir an bile kötü çıkarsa diye düşünmedim sende içini çok ferah tut

Herkese merhaba,
İkili testler hızla artıyor. Hadi hayırlı haberler gelsin inşallah. Bu arada ense kalınlığını ölçerken karından mı baktılar yoksa vajinal mi?

Herkese merhaba,
İkili testler hızla artıyor. Hadi hayırlı haberler gelsin inşallah. Bu arada ense kalınlığını ölçerken karından mı baktılar yoksa vajinal mi?

canım benim vajinal bakıldı bebiş uyuyordu doktor biraz zorlandı ama

gündem de ikili test var sanırım :)
ben de yılbaşından sonra gidicem acaba gün mü verirler ikili test için yoksa hemen yaparlar mı merak ettim şimdi bende :)

zaman geçmek bilmiyor kızlar ya.....
Yarın için aradım doktorumu randevu aldım...
Yarın saat bir de doktora gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…