2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

zaman geçmek bilmiyor kızlar ya.....
Yarın için aradım doktorumu randevu aldım...
Yarın saat bir de doktora gideceğim
canım ınsallah guzel haberlerle gelırsın.
ıcımızde en cok doktora gıdıp bebegını goren sensın.
aslında en rahat olması gerekende sensın canım.ınsallah hersey yolundadır..:Saruboceq:

ben gittim ama devlette randevu günü geç diye işime gelmedi.
özele gittim öğleden sorna olduğu için biraz doluydu.beklemdm yarın sabah gitmeye çalışacağım.
erkenden gidersem sonucu da erken alıp hemen doktorun yanına çıkacağım. orda artık ne derse ona göre de tahlilleri tamamlayacağız .allah hayırlısını evrisn hepimize

merhaba güzel anneler ..
bugün erken uyandım önceki günlere göre ..
leyla gibiyim de biraz ..
dün kontrolde dr.umuz söyledi , kahvaltıyı en geç 9a kadar yapmalıymışım ..
dün kontrolde ufaklığımın da kalp atışını görünce ne kadar sevindiysem gece bir türlü uyku tutmadı ,saat 3e kadar ayaktaydım , üstüne 8.30da kalkınca leyla gibiyim..
sayfaları hızla gözden geçireyim dedim ama çok yazmışsınız yaa ..
bademcim inşallah güzel haberlerle dönersin her iki dr. kontrolünden de .
beyaz melekcim bugün iyi olmana sevindim , dünden beri inşallah iyi olmuştur diyordum içimden ..
eyetekinercim ben de farkettim ikili test furyasını ,ne güzel tatlı telaşlar , bizi de sarar inşallah ..
ve testlerden güzel sonuçlarla dönen annelerimize kocaman gözüaydıııınnn ve

ŞenizŞeniz CANIM BENİM ÇOK DÜŞÜNCELİSİN TEŞEKKÜR EDERİM
ALLAH HEPİMİZE İYİLİK VERSİN İNŞALLAH:1hug:a.s.

ŞenizŞeniz CANIM BENİM ÇOK DÜŞÜNCELİSİN TEŞEKKÜR EDERİM
ALLAH HEPİMİZE İYİLİK VERSİN İNŞALLAH:1hug:a.s.

amin canım inşallah a.s.
bundan sonra işyerinde beyaz leblebi de bulundur istersen canım , o da iyi geliyormuş bulantıya yerimseniben

herkesde ayrı bir heycan bebekler nasılda başımızı döndürdü allah acılarını göstermesin :asigim:

yaa kızlar 12. haftadan sonra daha farklı oluyo insan böyle heryerini görünce dün parmaklarını saydık doktorla beraber çok güzeldi yaaaa bi tanesi ağzındaydı emiyodu yavrum benimm..

yaa kızlar 12. haftadan sonra daha farklı oluyo insan böyle heryerini görünce dün parmaklarını saydık doktorla beraber çok güzeldi yaaaa bi tanesi ağzındaydı emiyodu yavrum benimm..

KESİNLİKLE KATILIYORUM BENDE LEYLA GİBİ OLDUM GÖRDÜĞÜM GÜNDEN BERİ SÜREKLİ GÜLÜMSEYİP DURUYORUM :asigim: İÇİM İÇİME SIĞMIYO VE ARTIK GÖBEĞİM DÜMDÜZ DEĞİL SON BİR HAFTADA GÖBEĞİM ÇIKTI ÖNCEDEN AKŞAM ÇIKIP SABAH KAYBOLUYORDU ŞİMDİ SABAHLARIDA HAFİF Bİ BELİRGİNLİK VAR:CüvCüv:

kızlar biraz önce 2 li testimin sonucu için hastaneyi aradım doktorum yoğun olduğu için çıkamadı ama asistanı bana sonuçları söledi ben biraz bu işlerden anlıyorum ve sanırım sonuçlarım temiz Allah hepinize güzel sonuçlar almayı nasip etsin.

merhaba kızlar dun bızde 2lı testımızı yaptık ..
annesının mınık kuzusu kocaman olmus uzun bı aradan sonra gorunce ınsan ınanamıyor..
o kadar buymus ve o kadar tatlı olmuskı o duyguyu yasamak hıssetmek harıka bısey :))Allahım herkesının kucagını doldursun kımseyı evlat hasretıyle bırakmasın..:Saruboceq:
ense kalınlıgı : 1mm
crl :8.2 mm
kan testımızın sonucunu gec alıcakmısız 3 hafta sonra
hersey sımdılık ıyı dedi ense kalınlıgı 3mm yı gecerse sorun olur dedı
darısı testını henuz yaptırmamıs olan annelerımıze :))ınş sızde guzel haberlerle donersınız..
herkesı öpuyorum..

beyaz melekcım anca cvp verıyorum kusura bakma tatlım..kanaman olmamıs cok sukur sevındım..
zaten hepimmiz rısklı donemın yarısından coğunu atlatmıs durumdayız ılacların artık bırakılması konusunda bılgı alıp konusmyı dene opuyorum canım..:1hug:

Şeniza.s.AYYY ÇOK ÖZLEMİŞİM SENİ....
SAĞOL BİTANEM BAAKTIM ÇEKMECEDE ÇUBUK KRAKER VARMIŞ ATIŞTIRDIM....
SEN NASILSIN KÜÇÜK ELİFİM NASILŞeniz

iyiyiz canım nasıl olalım büyüyoruz işte sıkıntılıyız sadece dişmi çıkarıcak ne parmakları ağzından çıkmıyo .bu günlerin darısı darısı burdaki tüm annelere inşallah :CüvCüv:

yalnız kızlar maşallahınız var sizdede bi bereket var 2008 anneleri gibi biz 100 ü geçmiştik sanırım sizde baya kalabalıksınız:)

Ben de temmuz annesi olacağım kısmetse.9 hafta bitti bugün. ilk bebeğim ve içime erkek diye doğuyor.anne adayının içine doğan mı çıkar acaba?bilginiz var mı?

Ben de temmuz annesi olacağım kısmetse.9 hafta bitti bugün. ilk bebeğim ve içime erkek diye doğuyor.anne adayının içine doğan mı çıkar acaba?bilginiz var mı?
canım hosgeldın aramıza.tebrıkler canım.
genelde annenın ıcıne dogarmıs bebegın cınsıyetı eskıler oyle derlermıs ben oyle duymustum ama ne kadar dogrudur bılemeyız.bakalım bıkac hafta sonra hepımız cınsıyetlerı ogrendıgımızde ıstatık yaparız.kaydirigubbakcemile3

aramıza hoşgeldin canım .. keyifli paylaşımlar ..
hepimizin içine bir şeyler doğuyor , bilmiyoruz tabi zamanı gelince öğrenicez haklı mı değil miyiz :)) muhtemel doğum tarihin belli mi, usg çıktısında yazar .. ben yapmadım ama yapan arkadaşlar var :çin falı ve yorumcu.com a göre cinsiyet tahminlerini söyleyen arkadaşlar var ve bir liste yaptık , oraya ekleyebiliriz seni de yerimseniben

Kızlar doktordan yeni geldim ve çok kötüyüm bebeği ve kalp atışlarını göremedik pazartesi vaginal bakılacak,geç döllenmeden olabilirmi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…