Yani her yer farklı bakıyor. Ben de yarın gidiyorum. İnşallah güzel haberlerle gelirim.
canım ınsallah guzel haberlerle gelırsın.zaman geçmek bilmiyor kızlar ya.....
Yarın için aradım doktorumu randevu aldım...
Yarın saat bir de doktora gideceğim
merhaba güzel anneler ..
bugün erken uyandım önceki günlere göre ..
leyla gibiyim de biraz ..
dün kontrolde dr.umuz söyledi , kahvaltıyı en geç 9a kadar yapmalıymışım ..
dün kontrolde ufaklığımın da kalp atışını görünce ne kadar sevindiysem gece bir türlü uyku tutmadı ,saat 3e kadar ayaktaydım , üstüne 8.30da kalkınca leyla gibiyim..
sayfaları hızla gözden geçireyim dedim ama çok yazmışsınız yaa ..
bademcim inşallah güzel haberlerle dönersin her iki dr. kontrolünden de .
beyaz melekcim bugün iyi olmana sevindim , dünden beri inşallah iyi olmuştur diyordum içimden ..
eyetekinercim ben de farkettim ikili test furyasını ,ne güzel tatlı telaşlar , bizi de sarar inşallah ..
ve testlerden güzel sonuçlarla dönen annelerimize kocaman gözüaydıııınnn ve
ŞenizŞeniz CANIM BENİM ÇOK DÜŞÜNCELİSİN TEŞEKKÜR EDERİM
ALLAH HEPİMİZE İYİLİK VERSİN İNŞALLAH:1hug:a.s.
yaa kızlar 12. haftadan sonra daha farklı oluyo insan böyle heryerini görünce dün parmaklarını saydık doktorla beraber çok güzeldi yaaaa bi tanesi ağzındaydı emiyodu yavrum benimm..
Şeniza.s.AYYY ÇOK ÖZLEMİŞİM SENİ....
SAĞOL BİTANEM BAAKTIM ÇEKMECEDE ÇUBUK KRAKER VARMIŞ ATIŞTIRDIM....
SEN NASILSIN KÜÇÜK ELİFİM NASILŞeniz
yaa kızlar 12. haftadan sonra daha farklı oluyo insan böyle heryerini görünce dün parmaklarını saydık doktorla beraber çok güzeldi yaaaa bi tanesi ağzındaydı emiyodu yavrum benimm..
canım hosgeldın aramıza.tebrıkler canım.Ben de temmuz annesi olacağım kısmetse.9 hafta bitti bugün. ilk bebeğim ve içime erkek diye doğuyor.anne adayının içine doğan mı çıkar acaba?bilginiz var mı?
Ben de temmuz annesi olacağım kısmetse.9 hafta bitti bugün. ilk bebeğim ve içime erkek diye doğuyor.anne adayının içine doğan mı çıkar acaba?bilginiz var mı?
17 temmuzculara bende katıldım :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?