Kızlar doktordan yeni geldim ve çok kötüyüm bebeği ve kalp atışlarını göremedik pazartesi vaginal bakılacak,geç döllenmeden olabilirmi acaba??
Merhaba arkadaşlar..:1hug:
Benim meleklerim ufak tefekler şimdilik...kaydirigubbakcemile3
Bir tanesi 8 + 5 günle uyumlu gelişimi var ve boyu 2.15 cm
Diğeri 8 + 3 günle uyumlu gelişimi var ve boyu 1.85 cm
KESİNLİKLE KATILIYORUM BENDE LEYLA GİBİ OLDUM GÖRDÜĞÜM GÜNDEN BERİ SÜREKLİ GÜLÜMSEYİP DURUYORUM :asigim: İÇİM İÇİME SIĞMIYO VE ARTIK GÖBEĞİM DÜMDÜZ DEĞİL SON BİR HAFTADA GÖBEĞİM ÇIKTI ÖNCEDEN AKŞAM ÇIKIP SABAH KAYBOLUYORDU ŞİMDİ SABAHLARIDA HAFİF Bİ BELİRGİNLİK VAR:CüvCüv:
Kızlar doktordan yeni geldim ve çok kötüyüm bebeği ve kalp atışlarını göremedik pazartesi vaginal bakılacak,geç döllenmeden olabilirmi acaba??
Selam arkadaşlar...Siteye yeni üye oldum ve çözmeye çalışıyordum ki bu başlığı görünce çok sevindim.Bende Allah kısmet ederse Temmuz da anne olucam.Aranızda olmak güzel...Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.Teşekkürler...
ben iki hafta önce doktorda tartıldığımda 63 kg görünüyordum,
Bu gün 66.7 kg çıktım...
Sanki 3 gündür bişey yememişim gibi açlık hissim başladı..
Off napıcam yaaafisfisfis
Normalde çok iştahlı biri değilim ama şimdi açlıktan başım ağrıyor sanki..delikafadulden
Selam arkadaşlar...Siteye yeni üye oldum ve çözmeye çalışıyordum ki bu başlığı görünce çok sevindim.Bende Allah kısmet ederse Temmuz da anne olucam.Aranızda olmak güzel...Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.Teşekkürler...
Hoşgeldin canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallaha.s.
canım hoşgeldin.. allah tamamna erdirsin hepimizi inşallahmuhtemel doğum tarihin ne dir?
canım dur bakalım hemen telasa kapılma.kac haftalıksın?
ben 7 haftalıkken gıtmıstım bızde bebegı goremedık.hatta bebegı goremeyınce ultrason aletı benı 5 haftalık cıkarttı.sadece keseye gore degerlendırmıs.
aradan bırkac gun gecınce baska bır doktora gıttım cok sukur kı kalp atıslarınıda bebegıde gordum.senınkıde bence cok kucuk oldugu ıcın gozukmedı annesı.endıselenme lutfen.
ınsallah pazartesı gunu bebegınıde kalp atıslarınıda duyarsın.:Saruboceq:
hosgeldın tebrıkler canım:1hug:
Allah sagsalım kucagına almayıda nasıp etsın..
bilmiyorum ama hiç umudum yok doktorlarda umutlu konuşmuyor çok çoook üzgünümsenağlamasenağlama
Muhtemel doğum tarihi 7 temmuz.Yengeç burcu olucak.Benim burcumda yengeç:dance:İnşallah herşey yolunda gider...Bazen endişeleniyorum,kötü bişey olursa diye.Sizde yaşıyor musunuz böyle korkular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?