2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

24 temmuz muhtemel tarih.çin takviminde de erkek diyo.benim polikistik overim vardı ve geç yumurtlama oldu.SATım 5 ekimdi ama o baz alınmadı.6 hafta 5 günlükken kalp atışlarını duyduk.
aranızda temmuz annesi olup da ankara da olan var mı?

Kızlar doktordan yeni geldim ve çok kötüyüm bebeği ve kalp atışlarını göremedik pazartesi vaginal bakılacak,geç döllenmeden olabilirmi acaba??

canım dur bakalım hemen telasa kapılma.kac haftalıksın?
ben 7 haftalıkken gıtmıstım bızde bebegı goremedık.hatta bebegı goremeyınce ultrason aletı benı 5 haftalık cıkarttı.sadece keseye gore degerlendırmıs.
aradan bırkac gun gecınce baska bır doktora gıttım cok sukur kı kalp atıslarınıda bebegıde gordum.senınkıde bence cok kucuk oldugu ıcın gozukmedı annesı.endıselenme lutfen.
ınsallah pazartesı gunu bebegınıde kalp atıslarınıda duyarsın.:Saruboceq:

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

ipeğimu ............1.Temmuz..............Kız....................Erkek..........................Erkek

derin..............1 Temmuz...............Erkek...................................................Erkek

HURREM_S........2 Temmuz.............Erkek.....................................................Erkek

yeşimnur..........2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek

Neslivicdan.......3 Temmuz..............Erkek......................................................Erkek

Sweethome.......3 Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek................Erkek.............................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız..............................Erkek

Sibel07..............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek.............................?????

Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız

cigdemrecetin....23 Temmuz..............Erkek...................................................?????

Altınyürek..........24 Temmuz.............Erkek.................................................Erkek

ilsu ..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız

Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız

Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek

Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz

badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek

sevtapdüzyol.......................................Kız..........................................................?????

Özleeeemm35....................................Erkek.................Erkek...........................Erkek

Nilayyy...............................................Kız........................................................?????

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

Comebaby..............İkiz bebek..........2.Erkek...................................................2 Kız

altınyürek için güncellendi kızlar.....

kızlar bu arada yarın dr a gidicez kontrole.... çok heyecanlıyım dua edin ne olur.... :Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar..:1hug:

Benim meleklerim ufak tefekler şimdilik...kaydirigubbakcemile3

Bir tanesi 8 + 5 günle uyumlu gelişimi var ve boyu 2.15 cm

Diğeri 8 + 3 günle uyumlu gelişimi var ve boyu 1.85 cm

Merhaba arkadaşlar..:1hug:

Benim meleklerim ufak tefekler şimdilik...kaydirigubbakcemile3

Bir tanesi 8 + 5 günle uyumlu gelişimi var ve boyu 2.15 cm

Diğeri 8 + 3 günle uyumlu gelişimi var ve boyu 1.85 cm

canım çok sevindim. çok güzel. birbirine yakın hem. büyümüşler yaw...maşallahhh

al bendende o kadar kaydirigubbakcemile3bende sızın gıbıyım:asigim:
hala gozumun onunden gıtmıyo
yavas yavas karnımızda cıkmaya baslıyo elım devamlı karnımda gezıyorum:CüvCüv:

ben iki hafta önce doktorda tartıldığımda 63 kg görünüyordum,
Bu gün 66.7 kg çıktım...
Sanki 3 gündür bişey yememişim gibi açlık hissim başladı..
Off napıcam yaaafisfisfis
Normalde çok iştahlı biri değilim ama şimdi açlıktan başım ağrıyor sanki..delikafadulden

Selam arkadaşlar...Siteye yeni üye oldum ve çözmeye çalışıyordum ki bu başlığı görünce çok sevindim.Bende Allah kısmet ederse Temmuz da anne olucam.Aranızda olmak güzel...Tecrübelerinizden faydalanmak isterim.Teşekkürler...

Kızlar doktordan yeni geldim ve çok kötüyüm bebeği ve kalp atışlarını göremedik pazartesi vaginal bakılacak,geç döllenmeden olabilirmi acaba??

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:
canım cok uzuldum umarım pazartesı gıttığınde kalp seslerını duyarsın..
Allah hayırlısını versın canım..

Hoşgeldin canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallaha.s.

cok tatlısın badem ya:asigim:
yıceksın tabı bız yemıcezde kım yıcek.ye gıtsın can bogazdan gelırmıs..
ben hıc tartılmadım kac kılo aldım bılmıyorum, habırede yıyorum cokacimcoookkaydirigubbakcemile3 sonra sık bır rejımle verırız hepsınıyerimseniben

hosgeldın tebrıkler canım:1hug:
Allah sagsalım kucagına almayıda nasıp etsın..

canım hoşgeldin.. allah tamamna erdirsin hepimizi inşallah muhtemel doğum tarihin ne dir?

Hoşgeldin canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallaha.s.

Hoşbulduk...Çok teşekkürler iyi dileklerin için...Allah bütün anne adaylarını ve bebeklerini korusun.Bazı başlıklar gördüm, bebeklerini kaybetmiş anne adaylarının paylaşımlarını okudum.Çok üzüldüm.Allah sabır versin.Biraz da korktum açıkçası.Allah yaşatmasın hiçbir anne adayına.O yüzde ''Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah''cümlesinin anlamı çok büyük.Bir de hamile olduğumu öğrendim ilk andan itibaren hep sağlıklı olması için dua ediyorum...Anne olmak böyle bişeymiş.

canım hoşgeldin.. allah tamamna erdirsin hepimizi inşallah muhtemel doğum tarihin ne dir?

Muhtemel doğum tarihi 7 temmuz.Yengeç burcu olucak.Benim burcumda yengeç:dance:İnşallah herşey yolunda gider...Bazen endişeleniyorum,kötü bişey olursa diye.Sizde yaşıyor musunuz böyle korkular...

bilmiyorum ama hiç umudum yok doktorlarda umutlu konuşmuyor çok çoook üzgünümsenağlamasenağlama

bilmiyorum ama hiç umudum yok doktorlarda umutlu konuşmuyor çok çoook üzgünümsenağlamasenağlama

canım yaaaa. neler okuyoruz nette sadece kötü şeyler değil. lütfen üzülme ..... vajinal görülebilir canım. umudunu yitirme hemen pes etmek yok. çok zor bir durum biliyorum beklemek gibisi yok. lütfen moralini iyi tut ki sonuç iyi olsun canım benim

Muhtemel doğum tarihi 7 temmuz.Yengeç burcu olucak.Benim burcumda yengeç:dance:İnşallah herşey yolunda gider...Bazen endişeleniyorum,kötü bişey olursa diye.Sizde yaşıyor musunuz böyle korkular...

olmaz mı canım korkularımız. hele benim gibi daha önce düşük yaşadıysan..... allahım hepimizin bebişlerini korusun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…