bilmiyorum ama hiç umudum yok doktorlarda umutlu konuşmuyor çok çoook üzgünümsenağlamasenağlama
olmaz mı canım korkularımız. hele benim gibi daha önce düşük yaşadıysan..... allahım hepimizin bebişlerini korusun canım.
Kaç haftalığa kadar düşük riski yüksek.Ben 11+3 üm.
12 haftaya kadar canım.sen zaten 12. haftadasın maşallah. ben yarın gidicem bakalım ultrasonda kaç görünecek daha önce 5 gün ileri çıkmıştı ama bilmiyorum şimdi.
Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet
ipeğimu ............1.Temmuz..............Kız....................Erkek..........................Erkek
derin..............1 Temmuz...............Erkek...................................................Erkek
HURREM_S........2 Temmuz.............Erkek.....................................................Erkek
yeşimnur..........2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız
bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek
Neslivicdan.......3 Temmuz..............Erkek......................................................Erkek
Sweethome.......3 Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek
Dilara.................4.Temmuz..............Erkek................Erkek.............................Erkek
Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız..............................Erkek
Sibel07..............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız
Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek
eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek
akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek.............................?????
Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek
Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız
annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız
cigdemrecetin....23 Temmuz..............Erkek...................................................?????
Altınyürek..........24 Temmuz.............Erkek.................................................Erkek
ilsu ..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız
Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız
Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek
Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz
badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek
sevtapdüzyol.......................................Kız..........................................................?????
Özleeeemm35....................................Erkek.................Erkek...........................Erkek
Nilayyy...............................................Kız........................................................?????
Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek
Comebaby..............İkiz bebek..........2.Erkek...................................................2 Kız
altınyürek için güncellendi kızlar.....
olmaz mı canım korkularımız. hele benim gibi daha önce düşük yaşadıysan..... allahım hepimizin bebişlerini korusun canım.
Başka bir doktora gittik arkadaşlar ve vaginal ultrasonla baktı o da göremedi kalp atışlarını ama 5-6 gün daha bekleyin dedi nihayetinde bir can dedi bilmiyorum ya ağlamaktan kafam şişti hiç bişi düşünemez oldum tam kaç haftalık hamile olduğumuda bilmiyorum son adet tarihine göre hesaplıyorum.Acaba geç döllenmemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?