2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bilmiyorum ama hiç umudum yok doktorlarda umutlu konuşmuyor çok çoook üzgünümsenağlamasenağlama

Arkadaşlarında dediği gibi bu tür hatalara çok fazla rastanıyor maalesef...İnşallah sadece bir yanlışlık yapılmıştır.Bebeğinin kalp atışalarını da duyarsın inşallah.Dualarımız seninle...

12 haftaya kadar canım.sen zaten 12. haftadasın maşallah. ben yarın gidicem bakalım ultrasonda kaç görünecek daha önce 5 gün ileri çıkmıştı ama bilmiyorum şimdi.

Ben de önümüzdeki hafta ikili test için gidicem doktoruma.Başka testlerde var istediği doktorun,onları yaptırıcam.Benim de 2 gün ileri çıkmıştı ultrasonda.Aslında çok korkuyorum.Doktora her gidişimde o kapıda beklerken kalbim gümbür gümbür atıyor.Birde ben hamile kaldığımı bilmeden ilaç kullandım.O yüzden korkularım çok fazlaydı.Doktora söylediğimde yakından takip edilmesi gerektiğini ve ilaç kullanılmadan da birçok risk olabileceğini söyledi.O yüzden bu test çok önemli.

canım doğum tarihi 26 temmuz çin takvimine göre kız yorumcuya göre kız içimden geçende kız :)

Başka bir doktora gittik arkadaşlar ve vaginal ultrasonla baktı o da göremedi kalp atışlarını ama 5-6 gün daha bekleyin dedi nihayetinde bir can dedi bilmiyorum ya ağlamaktan kafam şişti hiç bişi düşünemez oldum tam kaç haftalık hamile olduğumuda bilmiyorum son adet tarihine göre hesaplıyorum.Acaba geç döllenmemi?

olmaz mı canım korkularımız. hele benim gibi daha önce düşük yaşadıysan..... allahım hepimizin bebişlerini korusun canım.

amin canım Allah korusun bebeklerimizi dediğin gibi bende düşük yaşadığım için daha önce aklım hep bebeğimde..sağ sağlim dünyaya getirmek nasip olsun inşallah arkadaşlar..

yarın ikili testim var bebeğimi göreceğim inşallah herşey yolundadır..:Saruboceq:

Canım eğer cetvelindeki gibi 1 aylıksa görünmeyebilir..6 hafta 4 günlükken görmüştüm ben kalp atışlarını...

Filizcim insallah bir sey yoktur. benim arkadasim 12 sene sonra hamile kaldi. 3 aylikken dusuk yapti. 1.5 sene sonra gene hamile akldi. bu sefer doktor embriyo gec gelisiyor diye almaya kalkti. embriyoyu goremediler once. sonra kalp atisini goremediler. tam alacaklar son kez bakalim dediler. hem kalp atisi var hem bebek.
yani insallah sorun yoktur. gec gorunebilir.

peki kese icinde embriyo falan gorunuyor muydu? hani sonm haline gore kuculme buyume falan var mi?

iyi haberlerini bekliyoruz.

filizim iyi dusun ki iyi seyler olsun canim. ins en kisa zamanda gorursun hem bebisini hem kalp atislarini canim.
bu arada beni listeye yazarmisiniz kislar? muhtemel dogum tarihi 30 temmuz cin takvimine gore kiz yorumcuya gore erkek icimden gecen pek emin olmayarak erkek.. simdiden tesekkurler..

günaydın kızlar nasılsınız? fazla gremiyorum ben halen griple savaş vermekteyim hiç böyle grip olduğumu hatırlamıyorum çok fena allah kimseye hastalık vermesin sağlık sıhatli olun inşallah heryerim şişti dudaklarım patladı:1shok:senağlama inşallah atlatıcam ama nasıl senağlama:bbo:

günaydın temmuz anaları şöyle misafir oldum size ben nisan annesi olcam inşallah ben daha cisiyet öğrenemedimde siz öğrendinizmi diye merak ettim ama yok gibi bu gidişle siz benim üstüme öğrenceksiniz kordon var bebeğimin bacak arasında görünmüyo hayırlısı olsun endişelenmeyin düşük takamyın kafanıza sevgiler....

günaydın
ben de hala gribim nasıl atlatıcam bilmiyorum iyiyim diyorum iyi olamıyorum
umarım bu grip bebeğime zarar vermez allah ım onu korusun. hepimizin meleklerini korusun

filizcim umarım sende güzel haberler alırsın dualarımız seninle sen de buna inan ve bol bol dua et canımm:)

filizcim inş görürsünüz bebişini ,satına göre hesapla sen .7. haftada falan görünür kalp atışı .

badamcim sevindim senin adına bebişlerin baya büyümüş .kalp atışları hızlanmış mı:))) çok takıodun ya kafana

confuse :
canım sende hoşgeldin iyi ki geldin ne güzel bayağı bi kalabalık oluyoruz bu beni çok mutlu ediyor.
hep birlikte bebiişleri ve göbişleri büyütücezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…