2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

herkeze kocamannnn günaydın
nasılsınız kızlar bursada yağmurlu bir haftasonu var.bu gün içim kıpır kıpır bebeğimi görmeye gideceğim saat 1.15 te randevum var

sağolun kızlarr
bakıyorum ama walla gribe yakalanınca kurtulmak zor bebeğime bişey olmasın da ben gribe razıyımm

tabi ilsucum gelince haber veririm resmini de eklerim bebişimin.inşallah baya büyümüştür....bu sefer kalp atış sesini de dinletmek istiyeceğim.....cep telefonuma kaydedeceğim kalp sesini canım sıkıldıkça dinlerim diye
birde ikili testi konuşacağım bakalım

kızlar bebeişlerinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz
sat 21 ekim ona göre benimde temmuz annesi olmam gerek ama bebeğim 1,5 hafta gerideni gidiyior doktor geç döllenme dedi
pazartesi günü kesede bebeği gördük 4.8 mm ama kalp atışlarını duyamadık
salı güünü tekrar giidicem
siz bebeğiniz ne kadarken duydunuz kalp atışlarını

satın 21 ekimse şimdiye kadar görünmesi gerekirdi aslında .7. haftada faaln kalp atışları net görülüyor .

gunaydın anneler
nasılsınız?
benım bulantılarım azaltı bıraz sukur ama ewde bısey yapamıorum yıyemıyorum ama baskası yapınca cok gzl yıyoırum ewde kıtlıkyta kalıyorum baskasına gelınce de kıtlıktan cıkmıs gıbı yıyorum
artık yavas yavas cınsıyetlerı oğrenmeye baslarız sanırım bır ıkı haftaya kadar
ben cok meraklanıyorum sağlıklı olsun ılk once tabiikii benı goren herkes erkek dıyıp duruyor ama bakalım

bebeğinin kap atışlarını renkli dupler le gören var mı...
Bana geçen hafta renkli dupler ile gösterdi..
Böyle kırmızı ve mavi işıklar yanıp sönüyordu kalp atışında

ayy burada da çok yağmur var çok soğuk.
ya da ben çok üşüyorum :)

aslında bana pgt yapıldığı için cinsiyeti belli ama merkez yasak olduğu için söylemiyor
daha hamile olduğumu öğrenmeden cinsiyetini bilmek güzel olurdu :)

bebeğinin kap atışlarını renkli dupler le gören var mı...
Bana geçen hafta renkli dupler ile gösterdi..
Böyle kırmızı ve mavi işıklar yanıp sönüyordu kalp atışında

ewet cnm bende kırmızı renkler gormustum ılk cok sasırmıstım

burada da erkek senesı dıyorlar genelde erkek oluyor duyduklarımdan ama bende farkındayım kızlar daha cok doğuyor

benimde renkli ultrasonda bakıldı ama ben görmedim dr um sadece bana dinletti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…