meraba kızlar nasıl besleniyorsunuz yazarmısınız benim hiç iştahım yok ama bebeğim için yemem lazım süt içmeye başlayan var mı yardım
AYYY NASIL DAYANIYORSUN BEN OLSAM KESİN SÖYLETİRDİM DOKTORUMA....aslında bana pgt yapıldığı için cinsiyeti belli ama merkez yasak olduğu için söylemiyor
daha hamile olduğumu öğrenmeden cinsiyetini bilmek güzel olurdu :)
kızlar haftasonu olması nedenıyle ıslerımı yapayım dedım bır tek salon ve mutfagı halledebıldım daha o kadar cabuk yoruluyorum kı her hafta kız kardeslerım gelıp temızlık yapıyorlar bu hafta gelmeyın dedım ama yoruldum ck gercekten sızdede ololuyormu bu?
Canım bulunduğum yerde kalp atışı ölçemiyor ultrason..Kocaeli tıpta baktırmıştım ben..badamcim sevindim senin adına bebişlerin baya büyümüş .kalp atışları hızlanmış mı:))) çok takıodun ya kafana
kırmızı ışıklar kalp atışını mavilerde bebeğin beslendiği plesanta damarlarını gösteriyor...bebeğinin kap atışlarını renkli dupler le gören var mı...
Bana geçen hafta renkli dupler ile gösterdi..
Böyle kırmızı ve mavi işıklar yanıp sönüyordu kalp atışında
kızlar ben şimdi çıkıyorum gelince gene girer haber veririm....
çok heycanlıyım umarım iyi haberlerle gelirimmmm
kızlar bebeişlerinizin kalp atışlarını ne zaman duydunuz
sat 21 ekim ona göre benimde temmuz annesi olmam gerek ama bebeğim 1,5 hafta gerideni gidiyior doktor geç döllenme dedi
pazartesi günü kesede bebeği gördük 4.8 mm ama kalp atışlarını duyamadık
salı güünü tekrar giidicem
siz bebeğiniz ne kadarken duydunuz kalp atışlarını
Canım benimde 21 ekim sat ım ama dün duyamadık kalp atışlarını vaginalda baktık yoktu pazartesi tekrar gidicem görmezsek malesef alınacak çok muysuzum...
Canım benimde 21 ekim sat ım ama dün duyamadık kalp atışlarını vaginalda baktık yoktu pazartesi tekrar gidicem görmezsek malesef alınacak çok muysuzum...
canım 8 haftalık sata göre....Canım eğer cetvelindeki gibi 1 aylıksa görünmeyebilir..6 hafta 4 günlükken görmüştüm ben kalp atışlarını...
bilemiyorum acaba benimkidemi öyle?Çünkü kesemiz gelişmiş23mm dedi doktor..Filizcim insallah bir sey yoktur. benim arkadasim 12 sene sonra hamile kaldi. 3 aylikken dusuk yapti. 1.5 sene sonra gene hamile akldi. bu sefer doktor embriyo gec gelisiyor diye almaya kalkti. embriyoyu goremediler once. sonra kalp atisini goremediler. tam alacaklar son kez bakalim dediler. hem kalp atisi var hem bebek.
yani insallah sorun yoktur. gec gorunebilir.
peki kese icinde embriyo falan gorunuyor muydu? hani sonm haline gore kuculme buyume falan var mi?
iyi haberlerini bekliyoruz.
Saol canım inşl...filizcim umarım sende güzel haberler alırsın dualarımız seninle sen de buna inan ve bol bol dua et canımm:)
sata göre 8 haftalık ama geç döllenme olduysa...filizcim inş görürsünüz bebişini ,satına göre hesapla sen .7. haftada falan görünür kalp atışı .
kızlar benim için dua edin birden çok heycanlandım doktora gideceğim için....allah hepimizi iyi haberlerle doktordan gelmeyi nasip etsin sonuna kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?