2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar haftasonu olması nedenıyle ıslerımı yapayım dedım bır tek salon ve mutfagı halledebıldım daha o kadar cabuk yoruluyorum kı her hafta kız kardeslerım gelıp temızlık yapıyorlar bu hafta gelmeyın dedım ama yoruldum ck gercekten sızdede ololuyormu bu?

walla ben hiç iş yapmıyorum ilk 3 ayım için annem geldi bana bişeycik yaptırmıyo zaten çalışıyorssun bırak diyoo nazlı yapcak beni de bebeğimi de :)

Aynen şuan evim çok dağınık karışık ,ayakta kalınca belim ağrıo .nolcak bilmiyom.kimsede yok yardım edecek .bugun yapmayı düşünüyorum ama.

ayyyyy benımm annem nasıl gelsın kı yoksa dunden getırcem zor oluyor cunku gelınımızde hazıran annesı olcak ınsallah onun da ıkıncı bebeğı ve annemlerın yanına gectı hemen ılkıne de zaten annem bakıyor od a ogretmen benımkınede kayınvaldem bakıyor ben kızımı onun ewıne goturuyorum olmuyor yaniyoksa annemı dunden alıcam yanıma ama bızım gelın uyanık cıktı dermısım heheh

meraba kızlar nasıl besleniyorsunuz yazarmısınız benim hiç iştahım yok ama bebeğim için yemem lazım süt içmeye başlayan var mı yardım

meraba kızlar nasıl besleniyorsunuz yazarmısınız benim hiç iştahım yok ama bebeğim için yemem lazım süt içmeye başlayan var mı yardım

walla ben ewımde hıc yıyemıyorum yedığımıde zaten afedersınız cıkarıyorum dısarda ne yersem o bana kar gelıyor oyle daha bı duzen olusturamadım

kızlar ben bıraz daha kalkıp kızımın odasıyla kendı odamı temızleyım sonra gerıye wc banyo ve bılg.odası kalıyor onları da aksama kadar yavas yavas yaparım artık
kendınıze ıyı bakın gorusmek uzere

aslında bana pgt yapıldığı için cinsiyeti belli ama merkez yasak olduğu için söylemiyor
daha hamile olduğumu öğrenmeden cinsiyetini bilmek güzel olurdu :)
AYYY NASIL DAYANIYORSUN BEN OLSAM KESİN SÖYLETİRDİM DOKTORUMA....
O NASIL BİR İŞLEM CANIM::

CANIM PEK YORMA KENDİNİ 10 DK İŞ YAP 10 DAKKA DİNLEN...Şeniz

benimki tüp bebek söylemiştim hatırlıyorsanız..
onun için pgt yapıldı yanii oluşan embriyolarıma kromozom testi yapıldı.. onun için aslında cinsiyeti %100 belli ama söylemediler ben de napimm sağlıklı olsun doğunca öğrenirim dedim :)

kızlar ben şimdi çıkıyorum gelince gene girer haber veririm....
çok heycanlıyım umarım iyi haberlerle gelirimmmm

kızlar benim için dua edin birden çok heycanlandım doktora gideceğim için....allah hepimizi iyi haberlerle doktordan gelmeyi nasip etsin sonuna kadar

umarım çok güzell haberlerle gelirsin canım mutlaka yaz bizee.
dualarımız seninle...

badamcim sevindim senin adına bebişlerin baya büyümüş .kalp atışları hızlanmış mı:))) çok takıodun ya kafana
Canım bulunduğum yerde kalp atışı ölçemiyor ultrason..Kocaeli tıpta baktırmıştım ben..
bebeğinin kap atışlarını renkli dupler le gören var mı...
Bana geçen hafta renkli dupler ile gösterdi..
Böyle kırmızı ve mavi işıklar yanıp sönüyordu kalp atışında
kırmızı ışıklar kalp atışını mavilerde bebeğin beslendiği plesanta damarlarını gösteriyor...

kızlar ben şimdi çıkıyorum gelince gene girer haber veririm....
çok heycanlıyım umarım iyi haberlerle gelirimmmm

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım:1hug:

Arkadaşlar bu arada ben sabahtan dahiliye doktoruna gittim..Bu aralar iştahımın aşırı olduğunu söylemiştim hatırlarsanız.Öyleki 2 hafta içinde 3 buçuk kilo almıştım..Hamilelikte tiroid hormonlarım yetersiz gelmiş..Şimdi dozu arttırarak ilaç kullanıcam..Böylece bu da hallolmuş olucak...

Canım benimde 21 ekim sat ım ama dün duyamadık kalp atışlarını vaginalda baktık yoktu pazartesi tekrar gidicem görmezsek malesef alınacak çok muysuzum...

Selam hanımlar benim sadece pazarları tatil o yüzden temizliği kendim yapıyorum akşama kadar bitiyor ama bel ağrısı çekiyorum tüm gece eşimde çok yardım eder sağolsun

Canım benimde 21 ekim sat ım ama dün duyamadık kalp atışlarını vaginalda baktık yoktu pazartesi tekrar gidicem görmezsek malesef alınacak çok muysuzum...

canım ümitsizliğe kapılma herşey yolunda gidecek inşallah kötü düşünme bebeğin seninle ve seni duyuyodur üzülmeni istemez güzel haberlerle gelirsin inşalalh:Saruboceq::1hug:

Canım eğer cetvelindeki gibi 1 aylıksa görünmeyebilir..6 hafta 4 günlükken görmüştüm ben kalp atışlarını...
canım 8 haftalık sata göre....

bilemiyorum acaba benimkidemi öyle?Çünkü kesemiz gelişmiş23mm dedi doktor..

filizcim umarım sende güzel haberler alırsın dualarımız seninle sen de buna inan ve bol bol dua et canımm:)
Saol canım inşl...

filizcim inş görürsünüz bebişini ,satına göre hesapla sen .7. haftada falan görünür kalp atışı .
sata göre 8 haftalık ama geç döllenme olduysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…