2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Benimki de napıyo içerde hiç bilmiyorum.Büyüyodur ordadır dimi.Ya dr a da daha 15 gün sonra gidecem o güne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.Bebeğimi çok merak ediyorum acaba ordamıdır yaşıyomudur diye.Hiç bişey de hissetmiyorum :)) ay ne zormuş beklemek...

Büyüyorlar canım..Ama ben hep açım..iştahım çok açıldı yaaa
sen nasılsın? bebiş nasıl

Aynen arkadaşım hiç doymuyorum hep açım ben de.Ne olacak böyle bilmiyorum şimdiden 4 kilo aldım bile.cokacimcoook yemek yerken bile başka yemek görünce canım onu da çekiyo ne görsem onu yemek istiyorum:icecream: bak şimdi dondurma olsa onu da yerdim:1rolleyes:

ben 2 hafta içinde 3 buçuk kilo aldım...özellikle canımın istediği bişey yok..sadece deli gibi açım...benneyaptımki

Bi de bişey sorcam bugün itibariyle 9+2 günlük hamileyim.Artık hiç ağrı,sancı veya ince ince çekilme kasılmalarım olmuyo yoksa bebişim büyümüyormu diye düşünüyorum.Hani rahim büyüdükçe bunlar olurmuş ya ama artık bende olmuyor ama diğer belirtilerim devam ediyor göğüslerim küçülmedi iştahım açık yemek vaktini geçirirsem midem bulanmaya başlıyor .İnşallah problem yoktur yani bunlar normalmi bilenler cevap verirse sevinirim.

Bu topikte de bizden başka kimse yok heralde.Ahhhh nerde o ekim kasım aralıkta tüp bebek yaptıracaklar topiği.Neler çektik biz o günlerde dimi.Ama hep birbirimize destek olduk.Güzeldi herşeyi paylaştık :))

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

ipeğimu ............1.Temmuz..............Kız....................Erkek..........................Erkek

derin..............1 Temmuz...............Erkek...................................................Erkek

HURREM_S........2 Temmuz.............Erkek.....................................................Erkek

yeşimnur..........2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek

Neslivicdan.......3 Temmuz..............Erkek......................................................Erkek

Sweethome.......3 Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek................Erkek.............................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız..............................Erkek

Sibel07..............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek.............................?????

Sarışın01..........16 Temmuz................Kız..................Kız................................Kız

Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız

cigdemrecetin....23 Temmuz..............Erkek...................................................?????

Altınyürek..........24 Temmuz.............Erkek.................................................Erkek

ilsu ..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız

Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız

sevtapdüzyol......26 Temmuz.................Kız....................Kız..............................Kız

Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek

Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz

Sıla-84.............30 Temmuz.................Kız....................Erkek...........................Erkek

badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek

Özleeeemm35....................................Erkek.................Erkek...........................Erkek

Nilayyy...............................................Kız........................................................?????

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

Comebaby..............İkiz bebek..........2.Erkek...................................................2 Kız

SEVTAPDÜZYOL -- SARIŞIN---SILA84 için güncellenmiştir

Son düzenleme:
Bebişlerin resimlerinin olduğu topic açmış dilara eline sağlık arkadaşım ekledim hemen bebişimi :)

bebişlerimizi daha rahat takip edebilmek için gelişimlerini görebilmek için herşey aynı başlıkta olmasın diye açtım haydin bakalım orayada gelin güzel meleklerinizi görelim kızlarryerimseniben:sm_cool:

Canım normaldir tabiki...herkesin bünyesi farklı o yüzden bedenlerimizin gebeliğe verdiği tepkilerde farklı olabillir canım.

kızlar bugün dr a gittim. aşkolsun hiç sormuyosunuz valla......

neyse çok güüzeldi. hareket ediyordu minik bebişim böyle döndü falan... allahım anlatılmaz ya yaşanır yani.... allahım inşallah hepimize kucağımıza aldığımız günleri de gösterir.haftaya cumartesi 2 li test için gidicem.

confuse :
canım sende hoşgeldin iyi ki geldin ne güzel bayağı bi kalabalık oluyoruz bu beni çok mutlu ediyor.
hep birlikte bebiişleri ve göbişleri büyütücezz

Çok teşekkürler canım...Ben de aranızda olmaktan çok mutluyum.İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklamak nasip olur hepimize...

Kızlar beni de bu listeye ekler misiniz? Teşekkürler...Aranızda olmak çok güzel :içelim:

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

ipeğimu ............1.Temmuz..............Kız....................Erkek..........................Erkek

derin..............1 Temmuz...............Erkek...................................................Erkek

HURREM_S........2 Temmuz.............Erkek.....................................................Erkek

yeşimnur..........2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek

Neslivicdan.......3 Temmuz..............Erkek......................................................Erkek

Sweethome.......3 Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek................Erkek.............................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız..............................Erkek

Confuse............7 Temmuz.....................................

Sibel07..............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek.............................?????

Sarışın01..........16 Temmuz................Kız..................Kız................................Kız

Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız

cigdemrecetin....23 Temmuz..............Erkek...................................................?????

Altınyürek..........24 Temmuz.............Erkek.................................................Erkek

ilsu ..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız

Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız

sevtapdüzyol......26 Temmuz.................Kız....................Kız..............................Kız

Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek

Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz

Sıla-84.............30 Temmuz.................Kız....................Erkek...........................Erkek

badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek

Özleeeemm35....................................Erkek.................Erkek...........................Erkek

Nilayyy...............................................Kız........................................................?????

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

Comebaby..............İkiz bebek..........2.Erkek...................................................2 Kız

CONFUSE canım bilgilerini yazar mısın?

Son düzenleme:
slm arkadaşlar bendede kayınvalidem vardı o nedenle hiç uğruyamadım bugün onu yolcu ettik yarında kendi annem geleecek ben mutfağa giremiyorum açayip kokulardan tiksiniyorum .
sanırım herkes ikili testlere başlamış açaba bizede yapılacakmı merak ediyorum bir hafta sonra gideceğiz tekrardan doktora bizim tekyumurta ikizi ve tek keseydi aama artık kesemiz ikiye ayrılmış o günden beride benim mide bulantımda artış oldu ve arada kusuyorumda hala kilom aynı 54 yani
ama faydalı hiç bişey yiyemiyorum ben süt,yumurta,balık ağzıma süremiyorum inş.bugünlerde çabucak gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…