Badem ciğim selam nasılsın bak temmuz annelerine geldim ben de.Nasıl bakalım ikizler.Büyüyolarmı annesi.:)))
Büyüyorlar canım..Ama ben hep açım..iştahım çok açıldı yaaa
sen nasılsın? bebiş nasıl
Aynen arkadaşım hiç doymuyorum hep açım ben de.Ne olacak böyle bilmiyorum şimdiden 4 kilo aldım bile.cokacimcoook yemek yerken bile başka yemek görünce canım onu da çekiyo ne görsem onu yemek istiyorum:icecream: bak şimdi dondurma olsa onu da yerdim:1rolleyes:
Bi de bişey sorcam bugün itibariyle 9+2 günlük hamileyim.Artık hiç ağrı,sancı veya ince ince çekilme kasılmalarım olmuyo yoksa bebişim büyümüyormu diye düşünüyorum.Hani rahim büyüdükçe bunlar olurmuş ya ama artık bende olmuyor ama diğer belirtilerim devam ediyor göğüslerim küçülmedi iştahım açık yemek vaktini geçirirsem midem bulanmaya başlıyor .İnşallah problem yoktur yani bunlar normalmi bilenler cevap verirse sevinirim.
confuse :
canım sende hoşgeldin iyi ki geldin ne güzel bayağı bi kalabalık oluyoruz bu beni çok mutlu ediyor.
hep birlikte bebiişleri ve göbişleri büyütücezz
Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet
ipeğimu ............1.Temmuz..............Kız....................Erkek..........................Erkek
derin..............1 Temmuz...............Erkek...................................................Erkek
HURREM_S........2 Temmuz.............Erkek.....................................................Erkek
yeşimnur..........2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız
bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek
Neslivicdan.......3 Temmuz..............Erkek......................................................Erkek
Sweethome.......3 Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek
Dilara.................4.Temmuz..............Erkek................Erkek.............................Erkek
Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız..............................Erkek
Sibel07..............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız
Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek
eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek
akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek.............................?????
Sarışın01..........16 Temmuz................Kız..................Kız................................Kız
Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek
Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız
annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız
cigdemrecetin....23 Temmuz..............Erkek...................................................?????
Altınyürek..........24 Temmuz.............Erkek.................................................Erkek
ilsu ..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız
Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız
sevtapdüzyol......26 Temmuz.................Kız....................Kız..............................Kız
Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek
Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz
Sıla-84.............30 Temmuz.................Kız....................Erkek...........................Erkek
badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek
Özleeeemm35....................................Erkek.................Erkek...........................Erkek
Nilayyy...............................................Kız........................................................?????
Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek
Comebaby..............İkiz bebek..........2.Erkek...................................................2 Kız
SEVTAPDÜZYOL -- SARIŞIN---SILA84 için güncellenmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?