2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

comebaby canım ikiz gebeliklerde çok bulantı olur zaten seninkisi biras geç basladı Allahtan .12 .haftadan sonra rahatlarsın.

SELAM KIZLAR BEN GELDİMMMMMMM,
ÇOKŞÜKÜR BEBİŞİMİ GÖRDÜMMM MİNİK FASÜLYEM BENİM YA KOCAMAN OLMUŞ...
HERŞEY YOLUNDA ÇOK GÜZEL HİÇ PROBLEM YOK MAŞALLAH DEDİ DOKTORUMUZ. 8+6 ÇIKTI ULTRASONA GÖRE.DOKTORUMUZ TAM 4 TANE RESİM VERDİ ÜSTELİK BİRİ REMKLİ...
KALP ATIŞLARINI DA İLK DEFA DİNLETTİ ÇOK MUHTEŞEMDİ..,ALLLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN..ALLAH TÜM BEBEKLERİ KORUSUN
RESMİNİ EKLERİM ŞİMDİ:1hug::1hug:a.s.

canım benim bende seni merak ediyordum ya ara ara bakıyodum gözün aydin .bana da 4 tane alt alta resim vermişti nedense
dilara bi başlık acmış oraya koy resmini

ya kızlar bu topik hareketsiz diyorsunuzda burda herkes yeni hamiş mide bulantısı halsizlik çok giremiyoruz nete zaten eşimde çok kalma diyor pc radyasyon yayıyor daha bebeklerimiz minik her şeyden etkilenebilirler.bu arada çoğumuzda çalışan anneyiz ben daha nöbetten yeni geldim.daha inşallah 9 ay burdayız görüşmek dileğiyle

Merhaba Kızlarrrr,
Dr'dan yeni geldim hemen yazdıklarınızı okudum. Hasta olanlara geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşirsiniz. Bu arada grip olanları ben evime almıyorum, habersiz gelenlere de maske veriyorum. Ya da ben maske takıyorum.
Filiz stresli olmana çok üzüldüm. İnşallah pazartesi kalp atışlarını alırsın canım.
İkili testim güzel çıktı. Bebişim 55 mm boyunda. Ense kalınlığı 0,9 mm. En son gördüğümden sonra öyle değişmiş öyle büyümüş ki. Hareketlenmiş. Eli hiç durmuyor sürekli yüzünde gezdiriyor. Kalp atışını dışarı verdi dr. İlk kez duydum o kadar duygulandım ki anlatamam. Hani hep ekranda gördüğüm birşeydi ama kalbinin attığını duyunca daha çok varlığına inanıyorsun. Cinsiyetini göremedik meleğimin. Bu arada boyuna göre 12+2 çıktı. Baş çevresine göre 13 hafta. Aslında 12+3 olması gerekiyor. Bilmiyorum benim koca kafa aslında kaç haftalık? Uzun oldu kusura bakmayın ama çok heyecanlıyım. Allah isteyen herkese bugünleri yaşamayı nasib etsin.

Ipeğim maşallah bebişine ,sibelcim seninkine de hepimize maşallah
allahım dünyada yaşanılan en güzel duygu anne olmak duygusu
allah tüm isteyenlere herkeze nasip eder inşallah

canım sevindim iyi çıktığına...ben de kontrole gittim 10+ 5 çıktı canım. bir hareket ediyordu ki çok güzel bir duygu tabi....

slm arkadaşlar. ben de bugün bebeğimi gördüm. çok tatlıydı. sürekli hareket ediyordu annesinin bitanesi. boyu 4.44 cm olmuş. çok güzel bir duyguydu. hala fotoğraflarına bakıyorum. kendimi ondan alamıyorum.

beyaz melek çok sevindim bebişin maşallah çok iyi büyümüş..
inşallah daha da büyüyecek :) maşallah canım

maşallah canım
baya boylu olcak galiba seninki :)
inşallah hep güzel haberler alırız:):1hug:

KIZLAR nette bişi gördüm. 12. haftadan sonra kullanılıyormuş. bebe sound fetal dinleme cihazı...

Özellikleri:
•Bebe Sound sayesinde istediğiniz zaman bebeğinizin sesini duyabilirsiniz.
•Ayrı kulaklığı sayesinde Anne adayı dinlerken diğer kulaklık sayesinde bir başka kişide dinleyebilir.

Duyabileceğiniz Sesler:
•Bebeğinizin Kalp Atışı: 140-170 arasında atmaktadır.
•Hıçkırıkları: Hızlı bir davulun sesini andırmaktadır.
•Tekmeleri: Hafif bir Tok Sesini andırmaktadır.
Ayrıca;
•Bebeğinize giden besinlerin plasentaya geçiş sesini duyabilirsiniz.
•Bebeğinizin hareketlerini, hıçkırıklarını dinlemenin yanı sıra bu keyfinizi kaydetme aparatı sayesinde sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz.
•Kayıt kablosu ile herhangi bir kayıt cihazı ile bebeğinizin ilk seslerini kaydedebilirsiniz.
•Arkadaşlarınıza, Ailenize mail yoluyla iletebilir, Kendi kalp atışlarınızı kaydedip yeni doğmuş bebeğinizi sakinleştirmek için kullanabilirsiniz.

Konuşma:
•Bebeğinizin doğumdan itibaren sizin sesinize tanıyor olması heyecan verici bir şey olsa gerek, Hoparlörü karnınızın üzerine yerleştirin ve mikrofona konuşun. Bebeğinize babası ve kardeşleri de en az sizin kadar yakın olsun..
•Bebeğinize şarkı söyleyebilir masal anlatabilirsiniz.

Müzik Dinletme:
•Araştırmalar gösteriyor ki müzik dinletmek bebeğinizin görsel, zihinsel ve motor becerilerinin gelişmesinde büyük katkısı olmakta.
•Seti içerisinde yer alan 60 dak CD. bu amaç için düşünülmüş.
•Sette bulunan belinize yerleştirmenize yardımcı plastik kemer sayesinde bebeğinize müzik dinletmeniz de daha kolay olacaktır...
•Bebeğinize klasik müzik dinletmenin diğer bir avantajı da doğumun kolay bir şekilde gerçekleşmesine yardımcı olacaktır..

Paket İçeriği:
•Fetal Dinleme Aygıtı
•2 Adet Kulaklık
•Özel Kaydetme kablosu

KIZLAR çok iyi değilmi? alıp kullananlar varmış. TAM BİZLİK..... aslında zararı yok diyor ama eşleri dr olanlar bir sorsa da emin olsak değilmi?

Son düzenleme:
akdas
tahlillerinin güzel çıkmasına çok sevindim maşallah bebiş büyümüş
ooooo kızlar bebişler büyüyo göbişler ne durumda:)
benimki biraz çıktı sanki:=) gaz mı var acaba???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…