- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Merhaba Kızlarrrr,
Dr'dan yeni geldim hemen yazdıklarınızı okudum. Hasta olanlara geçmiş olsun. İnşallah hemen iyileşirsiniz. Bu arada grip olanları ben evime almıyorum, habersiz gelenlere de maske veriyorum. Ya da ben maske takıyorum.
Filiz stresli olmana çok üzüldüm. İnşallah pazartesi kalp atışlarını alırsın canım.
İkili testim güzel çıktı. Bebişim 55 mm boyunda. Ense kalınlığı 0,9 mm. En son gördüğümden sonra öyle değişmiş öyle büyümüş ki. Hareketlenmiş. Eli hiç durmuyor sürekli yüzünde gezdiriyor. Kalp atışını dışarı verdi dr. İlk kez duydum o kadar duygulandım ki anlatamam. Hani hep ekranda gördüğüm birşeydi ama kalbinin attığını duyunca daha çok varlığına inanıyorsun. Cinsiyetini göremedik meleğimin. Bu arada boyuna göre 12+2 çıktı. Baş çevresine göre 13 hafta. Aslında 12+3 olması gerekiyor. Bilmiyorum benim koca kafa aslında kaç haftalık? Uzun oldu kusura bakmayın ama çok heyecanlıyım. Allah isteyen herkese bugünleri yaşamayı nasib etsin.
kızlar bebiş 2.20 cm olmuş maşallah
slm arkadaşlar. ben de bugün bebeğimi gördüm. çok tatlıydı. sürekli hareket ediyordu annesinin bitanesi. boyu 4.44 cm olmuş. çok güzel bir duyguydu. hala fotoğraflarına bakıyorum. kendimi ondan alamıyorum.
canım sevindim iyi çıktığına...ben de kontrole gittim 10+ 5 çıktı canım. bir hareket ediyordu ki çok güzel bir duygu tabi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?