2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Hayırlı olsun arkadaşım .Baya elleri ayakları belli oluyomuydu?inşallah ben de görürüm benimkini ama ben 15 gün sonra gidecem dr a.

olmaz mı? dönüyordu valla. allahım gözümün önünden gitmiyor ya.. senin ne kadar oldu? inşallah görürsün canım.

akdas
tahlillerinin güzel çıkmasına çok sevindim maşallah bebiş büyümüş
ooooo kızlar bebişler büyüyo göbişler ne durumda:)
benimki biraz çıktı sanki:=) gaz mı var acaba???

sağol canım. kilo almamışım ama sanki göbüşüm işi gibi valla o da gazdan sanırım. elevit de gaz yapıyormuş. bugün ona geçtim.

Canım benim süt yumurta balık yiyemiyorsan mutlaka yoğurt ve beyaz peynir ye.Omega 3 balıkta bol miktarda var biliyosun ama madem yiyemiyorsun bebişlerinin zekası için bari bol bol ceviz ye onda da omega 3 var.Sütlü tatlılar ye.Hatta akşamları önce dondurma :icecream:üstüne de sahlep içebilirsin:))Sen bi de 3 canlısın kendine ve bebişlerine iyi bak canım.Bu arada ben de 54 kiloyum son adet tarihimiz aynıydı sanırım 2 ayda 4 kilo almışım.kaydirigubbakcemile3

canım ya sabahları tost yapıyorum kayısı suyu ve birkaç adet ceviz yiyorum
ama sahlepi severim aslında ama hiç aklıma gelmemişti iyiki hatırlattın inş. içebilirim ben ona başlıyayım senin yemende problem yok sanırım 4 kilo aldığına göre
ben 54 le başlamıştım tedaviye sonra hamile kalınca 53 olmuştum bi ara şimdi yine 54üm
sen bizim kadar sık gitmiyorsun sanırım kontrole beni doktor 15 günde bi çağırıyor

Ben de tostu hiç sevmezdim şimdi sabahları ben de tost yiyorum babası sever bebiş te babamıza çekti demek bana tost yediriyo:))çok fazla hazır meyve suyu da içme portakal sık hem mide bulantısına da iyi geliyo.Cevizini yiyosan iyi yapıyosun.Ben inanılmaz yiyorum iştahım çok açık hiç bişeyden midem bulanmıyor olsa bile çok hafif olup geçiyor.Sadece yağlı tencere yemekleri yemiyorum pek.Beni dr um ayda 1 çağırıyo şimdilik.Tabi senin ikizlerin olacağı için 15 te bir çağırıyor olabilir.Hayırlısı olsun canım.Bu arada sen de bugün 9+2 oldun dimi son adet 16 ekim miydi.

Arkadaşlar bebişlerinize maşallah.hepsi de büyüyorlar...

Bu arada ben kesinlikle ikili test yaptırmayı düşünmüyorum..Gereksiz yani..

Çünkü tek gebeliklerde bile sağlıklı sonuç vermeyebiliyormuş..Artı ikili test tek gebelik standartlarına göre değerlendiriliyor...

İkiz gebeliklerde yapılması anlamlı değilmiş zaten pek...

Ense kalınlığı,burun kökü vs ölçümü yaptırıcam sadece...:1closedeyes:

günaydın arkadaşlar

nasılsınız bugün hala gribimin rehavetini atamadım üzerimden daha iyiyim ama iştee
hem hamile hem grip olmak ne kötüü

Merhaba arkadaşlar,hepinize güzel bir pazar diliyorum.Bu gün yağmurlu bir gün.Dışarı çıkmayı düşünüyorduk ama vazgeçicez gibi...:1rolleyes:

merhaba arkadaslar
burası da baya puslu bugun havada soğuk hasta olmamak için mecburen evde olucaz bizde bugun

aman canım benim evde ol da üşütme allah bütün anne adaylarını gripten korusun ne fena bişey bu yaa

evet canım özellikle hamileyken çok beter .ilacta kullanamıyorsun. bugun hafiften genzim yandı zaten.umarım geçer .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…