Hayırlı olsun arkadaşım .Baya elleri ayakları belli oluyomuydu?inşallah ben de görürüm benimkini ama ben 15 gün sonra gidecem dr a.
akdas
tahlillerinin güzel çıkmasına çok sevindim maşallah bebiş büyümüş
ooooo kızlar bebişler büyüyo göbişler ne durumda:)
benimki biraz çıktı sanki:=) gaz mı var acaba???
slm arkadaşlar bendede kayınvalidem vardı o nedenle hiç uğruyamadım bugün onu yolcu ettik yarında kendi annem geleecek ben mutfağa giremiyorum açayip kokulardan tiksiniyorum .
sanırım herkes ikili testlere başlamış açaba bizede yapılacakmı merak ediyorum bir hafta sonra gideceğiz tekrardan doktora bizim tekyumurta ikizi ve tek keseydi aama artık kesemiz ikiye ayrılmış o günden beride benim mide bulantımda artış oldu ve arada kusuyorumda hala kilom aynı 54 yani
ama faydalı hiç bişey yiyemiyorum ben süt,yumurta,balık ağzıma süremiyorum inş.bugünlerde çabucak gecicek
olmaz mı? dönüyordu valla. allahım gözümün önünden gitmiyor ya..senin ne kadar oldu? inşallah görürsün canım.
Canım benim süt yumurta balık yiyemiyorsan mutlaka yoğurt ve beyaz peynir ye.Omega 3 balıkta bol miktarda var biliyosun ama madem yiyemiyorsun bebişlerinin zekası için bari bol bol ceviz ye onda da omega 3 var.Sütlü tatlılar ye.Hatta akşamları önce dondurma :icecream:üstüne de sahlepiçebilirsin:))Sen bi de 3 canlısın kendine ve bebişlerine iyi bak canım.Bu arada ben de 54 kiloyum son adet tarihimiz aynıydı sanırım 2 ayda 4 kilo almışım.kaydirigubbakcemile3
canım ya sabahları tost yapıyorum kayısı suyu ve birkaç adet ceviz yiyorum
ama sahlepi severim aslında ama hiç aklıma gelmemişti iyiki hatırlattın inş. içebilirim ben ona başlıyayım senin yemende problem yok sanırım 4 kilo aldığına göre
ben 54 le başlamıştım tedaviye sonra hamile kalınca 53 olmuştum bi ara şimdi yine 54üm
sen bizim kadar sık gitmiyorsun sanırım kontrole beni doktor 15 günde bi çağırıyor
maşallah canım
baya boylu olcak galiba seninki :)
inşallah hep güzel haberler alırız:):1hug:
akdas
tahlillerinin güzel çıkmasına çok sevindim maşallah bebiş büyümüş
ooooo kızlar bebişler büyüyo göbişler ne durumda:)
benimki biraz çıktı sanki:=) gaz mı var acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?