2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhaba kızlar bu aralar pek giremiyorum siteye, umarım herşey yolundadır, ben haftaya cuma gidiyorum doktora, bu arada iki gün önce aç karnına sabah kalkınca tartıldım kilom aynı, hiç kilo almamışım, ama yemem gayet iyi, demek ki bebiş iyi besleniyor, benim yediklerimi o mu yiyor acaba?
hepinize sağlıklı günler diliyorum, bebişlerinizle birlikte....

kızlar bende sizin arnızdayım dört aylık dünya tatlısı bir kıızm var ve yeniden hamileymişim.düşünün kızım 1 yaşına gelmeden yeniden doğum yapacam ya

kızlar bende sizin arnızdayım dört aylık dünya tatlısı bir kıızm var ve yeniden hamileymişim.düşünün kızım 1 yaşına gelmeden yeniden doğum yapacam ya

canim ya emzirirken mi hamile kaldin?

canim ya gercekten zor isin yani bir bebegin bakimi zor sen biriyle ilgilenemeden ikincisi. Allah yardimcin olsun. beraber buyurler.

heralde sut korur diye korunmadiniz. kimini koruyor kim de dunyaya geleecekse her sartta geliyor.

Canim ilk 3 ay ne yersen ye bebege gitmez. o sebeple sunu yiyeyim bunu yiyyeim deme, kilo almaktan baska ise yaramaz. ilk 3 aydan sonra sendekiler yetmeyecegi icin takviyeye ihtiyac duyar vucut o da cok az bir sey. kucuk bir kase yogurt ve yarim bagel. bagel dedigim ouaca kadar bir sey. yarim puaca ve 1 meyveli yogurt kasesi buyuklugunde yogurt bu iohtiyaci karsiliyor.

yani o inanis yanlisti. o sebeple bizim annelerimiz direkt gobekten kilolu. yanlis beslenmisler ve hepsi de ayni seyi soyleyecektir. dogumdan kaldi bu kilolar.

o sebeple yememize dikkat etmemiz lazim. aman bebiisim iyi beslensin demek yanlis. onu diyen sadece kendi cok yemesine bahane bulmak istiyor demektir. dogunca veririm diyor herkes. duzenli alalim ki duzenli verelim. bebis zaten senden alacagini aliyor. sen tamamen kendin icin besleniyorsun. kalsiyum almazsan yeterli, dislerin saclarin vs dokuluyor gibi.

insan bazen kendini cok acikmis hissediyor. o durumda hamurisi, ekmek vs yerine az haslanmis sebze yemek lazim. ya da kilo yapmayacak seyler.

sut icemeyenler yogurdun icine meyve dograyip yiyebilirler. kuru incir, kuru kayisi vs.

bir de sabah kahvaltisi icin su musli benzeri Tr de yaygin olmayan ama aslinda cok besleyici misir gecrekleri vs de cok iyi. arada iyi gidiyor.

selam günaydın kızlar iyi bir hafta geçirmeniz dileğiyle bugün saat 11,30 da randevum var inşalalh güzel haberlerle gelirim ense kalınlığı ve ikili testim var onlara bakılcak uzun zamandan sonra bebişimi görücem bakalım nasıl bizim veletkaydirigubbakcemile3 birde şu açtığım konu 209 temmuz bebişleri ve fotoları konum taşınmış bilginiz olsun bebeklerimiz ve cicileri bölümüne taşınmış...kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
günaydın anneler
bizde c.tesi ikili tst ve ense kalınlığı için gittik doktora.
çok şükür ultrason iyi çıktı.
kan sonucumuzda bu c.teis laığ dokotra gideceğiz.
inşallah iyi çıkar.
nasılısnız sizler,
ben bu arada galiba girp oldum.boğzaım şişmiş malesef sabah kalktığımda.
inaşllah düzleir bir an önce

Canim herkes guzel haberlerle baslamis gune. Bense sizi hic yakalayamiyorum cunku ABD deyim. ben ayaktayken siz yatiyor oluyorsunuz, siz uyuyorken ben ayakta. oyle okuyorum sadece sohbet etme imkani olmuyor. simdi yatacam zaten saat gecenin 2.33 u.

filizim'i merak ediyorum. kalp atislarini duyamamislardi bugun tekrar kontrolu vardi. insallah duyarlar. sabaha insallah burayi actigimda guzel haberler almis olurum.

kızlar günaydın yarın benim kontrolüm var dua edin güzel haberlerle döneyim.şu anda son hazırlıklarımı tamamladım çünki vaginal bakıyor inş bebeğim güzel gelişiyordur çok heyecanlıyım.birde tüp bebek anneleri iğnelerinizi kendinizmi yapıyorsunuz ben başta yaptım çok morardı sonra sağlık ocağına gidiyordum ama kollarımda mosmor oldu birde cuma günü çok acıttılar şişti kolum o yüzden artık kendi,m yapayım diyorum hemde dışarısı felaket soğuk bugün.

Kızlar ben açkıtan sanki midem kendini aprçalayacak gibi bir hisle uğraşıyorum.
Acaba diyorum, sizde de böyle var mı?
çok mu mideye düşkünüm yoksa ben
hemen halsizleşiyorum, hemen kötüleşiyorum anacığım, gözlerimin altı çökmüş şekilde ,benim bünye acaba zayıf mı?
Kg da sorun yok fazlası var ama ?
Bebeim iyi olsund aben direneceğim.
Ay bacaklarını görüdm bir görseniz varya maşallah yavrumun inanamadım.
O benim içimde değil mi diye. Miniğim sağlıkla gel inşallah

Günaydın kızlar,
Benim laptop'um olduğu için ve wireless kullandığım için artık çok sık int.'e girmiyorum. Ama arada yazdıklarınızı okuyorum.
Fetal dinleme cihazı 100 YTL civarı ama 61 YTL'ye olanlar da var. İsteyenlerin bilgisine.
Bu arada benim kahverengi akıntım ve adet olacakmışım gibi olan karın ağrım geçti. Nedenini kimse anlayamadı herzamanki gibi. Güzel haberler alacağımız bir haftaya başlamışızdır inşallah. Filizim'den de güzel haberlerin gelmesini dört gözle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…