2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

arkadaslar ii haftalar hepinize
çok kötü bi şekilde grip oldum .bu ikinci gribim inş atlatırım .

arkadaslar ii haftalar hepinize
çok kötü bi şekilde grip oldum .bu ikinci gribim inş atlatırım .

İLSU bende aynı dertten kırılıyorum.
çok kötü gözelrim kağanacak gibi oluyor ve bu sabah oldu bu.
bozağım şiş ve ağrı yapıyor.
hatta midemi de bulandırıyorç
acım canım bir şey yemek istemiyor.ç
acaba ıhalmur ,kekik,nane limon felan içsek bebeğimzie bir zararı olur mu ki?

herkese güzel haftalar
derinciğim ben iğnemi kendim göbekten vuruyorum ufak tefek morarma olmaya başladı bendede ama olması normalmiş bu iğnelerden
kızlar benim kusmalarım son şiddet başladı yediğimi kusuyorum artık ya özellikle eşimin losyon parfüm ne varsa kokularını sürdükten sonra ben direk kusuyorum adamla yataklarımızı bile ayırdık ama bu burun ne kadar hassaslaştı böyle ya açaba diyorum emedur alsammı almakta istemiyorum ama
emedur kullanan varmı aranızda açaba doktorum bana kullanabileceğimi söylemişti

geçmiş olsun hanımlar günde bir bardaktan fazla önermiyor doktorlar bitki çaylarını c vitamini almaya çalışın

güzel bir hafta olsun hepimiz için .
ama benim haftaya girişim hiç güzel olmadı ..
saat 5e kadar baş ağısından ayaktaydım .. sonra 8.30da uyandım uyudum , 10.30da uyandım , fitilimi yaptım yien uyudum . 11.30da gördüğüm bir rüyadan kalbim avucumda atıyormuşcasına çarparken uyandım . hala bir tuhafım . keşke bu baş ağrısı yerine bulantım olsaydı bile dedim benneyaptımki

canım geçmiş olsun bilirim başağrısını bende gecen hafta yaşadım 2 gün hiç geçmedi ve kusmayla birlikte gözümü açamadım bende senin gibi düşünmüştüm başım ağrıyacağına midem hep bulansa diye umarım çabuk gecer

kızlar herkeze ıyı haftalar dılıyorum
lıstemızın son halını takıp eden arkadaslar aramızdamı son durumuna bı baksaydık
bılıyosunuz uzun zamandır gıemedım ıstanbuldaydım yarın tasınıyorum hayırlısıyla
oyuzden ılgılenemedım lısteyle

hanımlar herkese ıyı haftalar dılıyorum bende..cumartesı aksamından berı kanamam var cok az. cok moralım bozuk. hıc bısey yapmak ıstemıyorum...dua edıyorum bebegım benı bırakmasın dıye. ılaclarıma da devam edıyorum ama neden bılmıyorum..

geçmiş olsun canım
transfer öncesi ve sorası ben de çok rahatsızdım , astım gibi öksürük krizlerim olurdu gece uykudan dahi uyandığım olurdu bu yüzden . o dönem dr.uma " ayva yaprağı-kuşburnu meyvesi - elma kabuğu " kaynatıp içmemin bir sakıncaı olup olmadığını sorduğumda " içebilirsin ama otu çöpü kaynatıp içiyorlar ya , onlardan yapma sakın " demişti .. bir de 2 yemek kaşığı pekmeze , ki dut pekmezi olursa çok makule geçer , 1 fındık tanesi kadar tereyağını ertip bir güzel karıştırp içiyoruuz , üzerine su içmezseniz daha iyi olur ,ben o dönem ki geniz akıntılarımdan ve ökürük krizlerinden böyle kurtuldum , inanılmaz işe yarıyor , ilaçtan bile daha kısa sürede . dr.unuzun fikrini alın ama kullanmadan .
geçmiş olsun , acil şifalar a.s.

arkadaslar doktorum bana multıvıt dıye vıtamın verdı
ben bu vıtamını 1 ay kadar kullandım ancak 3 gundur ıcemıyorum
ılacı agzıma atmamla kusmam bır oluyo ne yapmam gerek bılmıyorum

Merhaba arkadaşlar..
Canım ben de zaten hep laptop kullanıyorum..ama kucağıma almıyorum hiç..Bu arada fetal dopplerden ben internetten almıştım ama ertesi gün geri gönderdim..Çünkü gayet uyduruk bişey bence...O paraya değmez...Para tuzağı gibi geldi bana...oyuncak gibi bişey...pek tavsiye etmiyorum kimseye...kaydirigubbakcemile3

Bu arada ikiz bekleyen arkadaşlar ben ikili üçlü testi yaptırmamayı düşünüyorum ,sadece ense kalınlığı ve burun kökü ölçümü yaptırıcam..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda...
Comebaby canım karından ne iğnesi oluyorsun?? benim progesteron iğnelerim hep kalçadan:sm_confused:

canım benimkisi progesteron iğnesi değil kan sulandırıcı iğne yapıyorum ya ben göbekten
derinde aynı şekilde sanıyorum doktoru onada kan sulandırıcı iğne vermişti o iğneden bahsediyor

canım benimkisi progesteron iğnesi değil kan sulandırıcı iğne yapıyorum ya ben göbekten
derinde aynı şekilde sanıyorum doktoru onada kan sulandırıcı iğne vermişti o iğneden bahsediyor

peki ikili test hakkında ne düşünüyorsun?ikiz gebeliklerde sağlıklı sonuç vermiyormuş..buradaki doktorum da güvenilir değil dedi..

peki ikili test hakkında ne düşünüyorsun?ikiz gebeliklerde sağlıklı sonuç vermiyormuş..buradaki doktorum da güvenilir değil dedi..

doktorumla hiç konuşmadık ikili testi ama sizlerden duydum sağlıklı sonuç vermediğini benim hiç bir fikrim yok çünkü ama araştırıyorum şuan gereksizsede yaptırmak istemem tabiki

doktorumla hiç konuşmadık ikili testi ama sizlerden duydum sağlıklı sonuç vermediğini benim hiç bir fikrim yok çünkü ama araştırıyorum şuan gereksizsede yaptırmak istemem tabiki

Canım ikili test kanda bakılan bir tahlil ve tek gebelik değerlerine göre standart alınıyor..bazen tek gebeliklerde de yanıltıcı olabiliyormuş...ben kendimce gereken araştırmayı yaptım..ve düşünmüyorum...

bademcim ben de sana katılıyorum , geçen haftaki kontrolde dr.uma sormuştum , ikiz bebeklerde 2li - 3lü testlerin doğruluk payının düşük olduğunu , ense kalınlığı ve burun kökü ölçümünün daha gerçek bilgiler vereceğini , sonrasında bir şüphe olursa ancak amniyosentez yapılabileceğini söyledi .

ben de laptop kulanıyordum , yanıma sehpaya koyuyordum , zor oluyordu öyle br de bende boyun fıtığı olunca ., sonra dr.umuz laptopı pek sevimli bulmadığını söyleyince biricik eşim bir formül buldu . laptopı televizyona bağladı , kalosuz klavye ve mousela bu işi çözdük :lepi:
tavsiye ederim .. eğer televizyonun özellikleri içindeyse ekranın yarısında tv çalışıyor yarısında pc yerimseniben

badem canım hala açmısın sen ya
benimde kusmalarım başladı çok kötüyüm anlıyacağın yediğimi çıkarır oldum zaten hiçbişeyde yiyemiyorum annem yapıyor küçük tabak yiyorum ama çıkarıcağım diye korkarak yiyorum vede çıkarıyorum ya doktorun verdiğimi emeduruda almak istemiyorum ne olacak bilmiyorum inş.3 aylık olunca gecer diye temmenni ediyorum

Açlığım geçti canım..mide bulantım yok ama dün gece meyva suyu içtikten sonra kustum...:bbo:

başım ağrıyor genelde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…