- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
arkadaslar ii haftalar hepinize
çok kötü bi şekilde grip oldum .bu ikinci gribim inş atlatırım .
İLSU bende aynı dertten kırılıyorum.
çok kötü gözelrim kağanacak gibi oluyor ve bu sabah oldu bu.
bozağım şiş ve ağrı yapıyor.
hatta midemi de bulandırıyorç
acım canım bir şey yemek istemiyor.ç
acaba ıhalmur ,kekik,nane limon felan içsek bebeğimzie bir zararı olur mu ki?
güzel bir hafta olsun hepimiz için .
ama benim haftaya girişim hiç güzel olmadı ..
saat 5e kadar baş ağısından ayaktaydım .. sonra 8.30da uyandım uyudum , 10.30da uyandım , fitilimi yaptım yien uyudum . 11.30da gördüğüm bir rüyadan kalbim avucumda atıyormuşcasına çarparken uyandım . hala bir tuhafım . keşke bu baş ağrısı yerine bulantım olsaydı bile dedim benneyaptımki
İLSU bende aynı dertten kırılıyorum.
çok kötü gözelrim kağanacak gibi oluyor ve bu sabah oldu bu.
bozağım şiş ve ağrı yapıyor.
hatta midemi de bulandırıyorç
acım canım bir şey yemek istemiyor.ç
acaba ıhalmur ,kekik,nane limon felan içsek bebeğimzie bir zararı olur mu ki?
Günaydın kızlar,
Benim laptop'um olduğu için ve wireless kullandığım için artık çok sık int.'e girmiyorum. Ama arada yazdıklarınızı okuyorum.
Fetal dinleme cihazı 100 YTL civarı ama 61 YTL'ye olanlar da var. İsteyenlerin bilgisine.
Bu arada benim kahverengi akıntım ve adet olacakmışım gibi olan karın ağrım geçti. Nedenini kimse anlayamadı herzamanki gibi. Güzel haberler alacağımız bir haftaya başlamışızdır inşallah. Filizim'den de güzel haberlerin gelmesini dört gözle bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar..
Canım ben de zaten hep laptop kullanıyorum..ama kucağıma almıyorum hiç..Bu arada fetal dopplerden ben internetten almıştım ama ertesi gün geri gönderdim..Çünkü gayet uyduruk bişey bence...O paraya değmez...Para tuzağı gibi geldi bana...oyuncak gibi bişey...pek tavsiye etmiyorum kimseye...kaydirigubbakcemile3
Bu arada ikiz bekleyen arkadaşlar ben ikili üçlü testi yaptırmamayı düşünüyorum ,sadece ense kalınlığı ve burun kökü ölçümü yaptırıcam..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda...
Comebaby canım karından ne iğnesi oluyorsun?? benim progesteron iğnelerim hep kalçadan:sm_confused:
canım benimkisi progesteron iğnesi değil kan sulandırıcı iğne yapıyorum ya ben göbekten
derinde aynı şekilde sanıyorum doktoru onada kan sulandırıcı iğne vermişti o iğneden bahsediyor
peki ikili test hakkında ne düşünüyorsun?ikiz gebeliklerde sağlıklı sonuç vermiyormuş..buradaki doktorum da güvenilir değil dedi..
doktorumla hiç konuşmadık ikili testi ama sizlerden duydum sağlıklı sonuç vermediğini benim hiç bir fikrim yok çünkü ama araştırıyorum şuan gereksizsede yaptırmak istemem tabiki
Merhaba arkadaşlar..
Canım ben de zaten hep laptop kullanıyorum..ama kucağıma almıyorum hiç..Bu arada fetal dopplerden ben internetten almıştım ama ertesi gün geri gönderdim..Çünkü gayet uyduruk bişey bence...O paraya değmez...Para tuzağı gibi geldi bana...oyuncak gibi bişey...pek tavsiye etmiyorum kimseye...kaydirigubbakcemile3
Bu arada ikiz bekleyen arkadaşlar ben ikili üçlü testi yaptırmamayı düşünüyorum ,sadece ense kalınlığı ve burun kökü ölçümü yaptırıcam..siz ne düşünüyorsunuz bu konuda...
Comebaby canım karından ne iğnesi oluyorsun?? benim progesteron iğnelerim hep kalçadan:sm_confused:
badem canım hala açmısın sen ya
benimde kusmalarım başladı çok kötüyüm anlıyacağın yediğimi çıkarır oldum zaten hiçbişeyde yiyemiyorum annem yapıyor küçük tabak yiyorum ama çıkarıcağım diye korkarak yiyorum vede çıkarıyorum ya doktorun verdiğimi emeduruda almak istemiyorum ne olacak bilmiyorum inş.3 aylık olunca gecer diye temmenni ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?