2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Açlığım geçti canım..mide bulantım yok ama dün gece meyva suyu içtikten sonra kustum...:bbo:

başım ağrıyor genelde...
benim başağrım yok şükür çünkü benimkisi şiddetli oluyor ama benimde meyvesuyu içtikten sonra kesin kusuyorum birde ben kokulara acayip hassasım koku hissetince midem kalkıyor ve çıkarıyorum

bi ara turşuya düşkündüm şimdi gözüm görmek istemiyor onuda
balık,tavuk,yumurta ve sütten nefre t ediyorum dolapda bile görmek istemiyorum günlerimi kuru tuzlu pasta,tost,simit tarzı şeylerle geciriyorum

korumuyormuş canım ne yapalım bende böle oldu haberiniz olsun süt faalan korumuyr

korumuyormuş canım ne yapalım bende böle oldu haberiniz olsun süt faalan korumuyr

aaa cok sevndım gercekten ne kadr guzel ıkı bebegınıde aynı zamanda buyutuceksın. gercı bu zamanda ne kadar kolay olur onuda bılemem ama gercekten cok guzel bısey.. bebegı veren allah rızkını da verırı dıyorlar (kı bıze hala vermedı kocam hala ıssız)... ama sutun korumadıgını sölemen cok ı oldu arkadasım saol... özel bı soru olucak belkı ama hepmız kadınız şurda utanmama gerek yok sanırım...hanımlar ben yaklasık 3 aydı kesınlıkle esımle beraer olmuyorum korkuyorum bebege bısey olur dıye sızce dogrumu yapıyorum...

canım dr a niye görünmüyorsun ya.
ne renk kanaman?
birde sen kalp atışını duymuş muydun
umarım bebişin seni bırakmaz annesi

umarım eşin bir an önce iş sahibi olur canım :Saruboceq:
korunmaya gelince , en doğrusunu yapıyorsunuz , zaten bu anlamda izin olsaydı dr.nuz söylerdi , ki 12.haftaya kadar düşük riskinin de olduğunu göz önünde bulunduracak olursak bir süre daha kerdeş kardeş takılmakta fayda var canım kaydirigubbakcemile3

düşük tehlikesi olanlara 9 ay yasak zaten...

günaydın güzel anneler nasılsınız bugün bakalım ben gribi atlatamıyorum ya sanki her gün yeniliyor filiz kaçta gidecekti doktora bileniniz var mı

filizcim inşallah güzel haberlerle dönersin bizee.. kalbimiz ve dualarımız seninle canım :)

kızlar ben grip için sıcak suya bütün limonu sıkıp içiyorum .
birde vicks aldım burunum kenarına sürüyorum tıkanıklığı acıyor

aynen ben de suya limon sıkıyorum bir de limonu kesip içine atıyorum öyle içiyorum akşamları yatarken ballı süt içiyorum boğazımı yumuşatıyor..

ayy evettt rosem de gidecek bugün bizim günümüzde aynı çok merak ediyorum bebişini..
inşallah güzell haberlerle geleceksin canım:)

sezeryanla dogum yaparken 9 ay bıttıkten kac gun sonra bebegı sezeryanla alıyorlar bılıyormusun

bebeğin gelişimine bağlı diye biliyorum .. ayrıca eğer bir problem varsa erken doğum gibi doğum olabildiğince geciktirilip 36. haftadan sonra alınabiliyor .. ama normal gidiyorsa herşey normal doğumdan 1 hafta önce , sanırım 39. hafta gibi sezaryen yapılıyor ..

Ben de Filiz'i çok merak ediyorum.İnşallah duyar bebeğinin kalp atışlarını.Dualarım onunla...Ben de yarın ikili test ve diğer tahliller için dr.gidicem.Arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.Ben hamile olduğumu bilmeden ilaç kullandım o yüzden korkularım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…