benim başağrım yok şükür çünkü benimkisi şiddetli oluyor ama benimde meyvesuyu içtikten sonra kesin kusuyorum birde ben kokulara acayip hassasım koku hissetince midem kalkıyor ve çıkarıyorumAçlığım geçti canım..mide bulantım yok ama dün gece meyva suyu içtikten sonra kustum...:bbo:
başım ağrıyor genelde...
canim ya emzirirken mi hamile kaldin?
canim ya gercekten zor isin yani bir bebegin bakimi zor sen biriyle ilgilenemeden ikincisi. Allah yardimcin olsun. beraber buyurler.
heralde sut korur diye korunmadiniz. kimini koruyor kim de dunyaya geleecekse her sartta geliyor.
korumuyormuş canım ne yapalım bende böle oldu haberiniz olsun süt faalan korumuyr
hanımlar herkese ıyı haftalar dılıyorum bende..cumartesı aksamından berı kanamam var cok az. cok moralım bozuk. hıc bısey yapmak ıstemıyorum...dua edıyorum bebegım benı bırakmasın dıye. ılaclarıma da devam edıyorum ama neden bılmıyorum..
aaa cok sevndım gercekten ne kadr guzel ıkı bebegınıde aynı zamanda buyutuceksın. gercı bu zamanda ne kadar kolay olur onuda bılemem ama gercekten cok guzel bısey.. bebegı veren allah rızkını da verırı dıyorlar (kı bıze hala vermedı kocam hala ıssız)... ama sutun korumadıgını sölemen cok ı oldu arkadasım saol... özel bı soru olucak belkı ama hepmız kadınız şurda utanmama gerek yok sanırım...hanımlar ben yaklasık 3 aydı kesınlıkle esımle beraer olmuyorum korkuyorum bebege bısey olur dıye sızce dogrumu yapıyorum...
aaa cok sevndım gercekten ne kadr guzel ıkı bebegınıde aynı zamanda buyutuceksın. gercı bu zamanda ne kadar kolay olur onuda bılemem ama gercekten cok guzel bısey.. bebegı veren allah rızkını da verırı dıyorlar (kı bıze hala vermedı kocam hala ıssız)... ama sutun korumadıgını sölemen cok ı oldu arkadasım saol... özel bı soru olucak belkı ama hepmız kadınız şurda utanmama gerek yok sanırım...hanımlar ben yaklasık 3 aydı kesınlıkle esımle beraer olmuyorum korkuyorum bebege bısey olur dıye sızce dogrumu yapıyorum...
sezeryanla dogum yaparken 9 ay bıttıkten kac gun sonra bebegı sezeryanla alıyorlar bılıyormusun
sezeryanla dogum yaparken 9 ay bıttıkten kac gun sonra bebegı sezeryanla alıyorlar bılıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?