2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Arkadaşlar şu cicili bicili takvimileri nasıl bulabilirim.Hani hamilelik haftanızı gösteren takvimler var ya...

Kimse yok mu????Arkadaşlar nerdesiniz?Ama tabi saat itibariyle pek uygun değil farkındayım ...Midem çok kötü ya...

canım allahın hikmeti hamile olduğunu bilmeden kuylladığın hiç bir şeyden bebeğin etkilenmiyor.
Inşallah hiç bir şeyi yoktur bebeğinin korkam canım benim

swethome:
çok teşekkürler canım.İnşallah dediğin gibidir.çok araştırdım bu konuyu,olumsuz bişey görmedim okuduklarımda ama insan yine de korkuyor işte...Allah meleklerimizi korusun...

canım benimkisi progesteron iğnesi değil kan sulandırıcı iğne yapıyorum ya ben göbekten
derinde aynı şekilde sanıyorum doktoru onada kan sulandırıcı iğne vermişti o iğneden bahsediyor

evet canım benim tüp bebek değil ama doktorum geç gelen bir bebek olduğu için verdi kanı sulandırmak için düşük olmasın diye

herkese iyi akşamlar kızlar
ikili test yaptırdınız mı? yaptıracak mısınız?
ben tereddütlüyüm ikili test yaptırma konusunda.
test sonucunda bebeğin tedavi edilebilecek bi hastalığı çıkmıyor çünkü.kromozomal rahatsızlıklar belli oluyor. onların da tedavisi yok.
bebeğimden vazgeçecek de değilim ALLAH korusun.
o zaman neden yaptırayım da kafamı meşgul edeyim diye düşünüyorum.
karar veremiyorum yani..
ben karar verene kadar da zamanımız geçecek zaten.
eşim de gerek yok diyor içini rahat tut diyor.
bir de biraz önce bi topikde test sonucu kötü çıkıp da amniyosentez yaptıran birinin ertesi gün bebeğini düşürdüğünü ve iki hafta sonra amniyosentez sonucunun temiz çıktığını falan okudum. iyice uzaklaştım.
yok mu benim gibi düşünen??

kızlar bu ıkılı test sadece ozel laboratuarlardamı yapılıyor?arastırma hasatanelerınde de yapılıyormu bılgınız var mı?

bende şimdilik ikili testi yaptırmayı düşünüyorum randevu aldım 10 Ocağa . Üçlü teste girmeyi düşünmüyorum pek .
Allah bizleri zorluklarla sınamasın inş .

Bence ikili test mutlaka yapılmalı.Bir yakınımda ikili test çok riskli çıkmıştı. Ayrıntılı ultrasona baktılar. Bebeğin parmak aralarından, tüm organlarını, her uzvunu 1 saat süren bir ölçümle değerlendirdiler. Sorun olmadığı sonucuna vardılar. Amniyosenteze gerek kalmadı. Ben de amniyosentez yaptırmak istemem. Allah korusun. Ama sakat bebek sahibi olmak herşeyden daha zor olur herhalde.

ikili test tek gebeliklerde bile gerçeğe yakın sonuç vermeyebiliyormuş,yanıltıcı olabiliyormuş...:sm_confused:

canım ben medical parka gidiyorum ama dr'um ikil test yapmıyormuş.beni fehmi yazıcıoğlu diye bu konuda uzman birisinin muayenesine yönlendirdi .genetik uzmanı mı neymiş gideceğim kişi .pahalı gerçekten de

canım ben medical parka gidiyorum ama dr'um ikil test yapmıyormuş.beni fehmi yazıcıoğlu diye bu konuda uzman birisinin muayenesine yönlendirdi .genetik uzmanı mı neymiş gideceğim kişi .pahalı gerçekten de

canım bahçelievler medical parka gidiyorum bende perşembe günü ikili testimiz yapıldı

canım dr a niye görünmüyorsun ya.
ne renk kanaman?
birde sen kalp atışını duymuş muydun
umarım bebişin seni bırakmaz annesi

canım ben en son kontrole 5 aralıkta gıttım.. kalp atıslarını duymak ıcın ama sagolsun doktorum bu gıttıgım ara kontrol oldugu ıcın tınlamadı benı ve bebegın cok altta gorunmuyo dusms olabılır dedı ve benı yolladı..yanı duyamadım daha ne yazık.. kanamam aslında yoktu 1-2 haftadır. ama cumartesınden berı cok az gelıyo ve bıldıgımız koyu kan rengı ara sıra su gıbı seffaf oluyo..dualar edıyorum benı bırakmasın dıye.. kendı doktorumu aramıyorum bıle artık ılgılenmıyo adam persembe gunu ınsalh gazı hastanesıne gıdıcem bakalım..sımdı herhangı bır doktorada gıtmek ıstemıyorum alttan muaynede benım kanamam daha cok oluyor zaten kanamamın baslama sebeplerınden bırıde bu...allah buyuk dıyorum ve dua edıyorum..

Canım hangi doktora görünüyorsun izmirde?

doktorum bısey demedı anı yapın veya yapmayın dıe allahtan esım cok anlayıslı sormuyor bıle fakında herseyın sanırım bıraz ınternetten takıp olayı var .. :) ve sana nedesem kı ben kardesım bugun yazdım bu konuyu esımın ısı yok dıye ve esıme bugun cok guzel bır yerde ıse alındıgına ve yarın baslıcagına daır telefn geldı..allah hepımızın gonlune gore versın cok saol kardesım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…