Sezaryen olursa ben yüzde yüz haziran annesi olurum:)))
ben de filiz'i çok merak ediyorum.inşallah duyar bebeğinin kalp atışlarını.dualarım onunla...ben de yarın ikili test ve diğer tahliller için dr.gidicem.arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.ben hamile olduğumu bilmeden ilaç kullandım o yüzden korkularım var.
canım benimkisi progesteron iğnesi değil kan sulandırıcı iğne yapıyorum ya ben göbekten
derinde aynı şekilde sanıyorum doktoru onada kan sulandırıcı iğne vermişti o iğneden bahsediyor
arkadaşlar slm.umarım herkes iyidir.ikili test yaptıran arkadaşlar,testi ne kadara yaptırdınız?
170 ytl benim gideceğim yer.
Bence ikili test mutlaka yapılmalı.Bir yakınımda ikili test çok riskli çıkmıştı. Ayrıntılı ultrasona baktılar. Bebeğin parmak aralarından, tüm organlarını, her uzvunu 1 saat süren bir ölçümle değerlendirdiler. Sorun olmadığı sonucuna vardılar. Amniyosenteze gerek kalmadı. Ben de amniyosentez yaptırmak istemem. Allah korusun. Ama sakat bebek sahibi olmak herşeyden daha zor olur herhalde.
canım ben medical parka gidiyorum ama dr'um ikil test yapmıyormuş.beni fehmi yazıcıoğlu diye bu konuda uzman birisinin muayenesine yönlendirdi .genetik uzmanı mı neymiş gideceğim kişi .pahalı gerçekten de
canım dr a niye görünmüyorsun ya.
ne renk kanaman?
birde sen kalp atışını duymuş muydun
umarım bebişin seni bırakmaz annesi
canım ben en son kontrole 5 aralıkta gıttım.. kalp atıslarını duymak ıcın ama sagolsun doktorum bu gıttıgım ara kontrol oldugu ıcın tınlamadı benı ve bebegın cok altta gorunmuyo dusms olabılır dedı ve benı yolladı..yanı duyamadım daha ne yazık.. kanamam aslında yoktu 1-2 haftadır. ama cumartesınden berı cok az gelıyo ve bıldıgımız koyu kan rengı ara sıra su gıbı seffaf oluyo..dualar edıyorum benı bırakmasın dıye.. kendı doktorumu aramıyorum bıle artık ılgılenmıyo adam persembe gunu ınsalh gazı hastanesıne gıdıcem bakalım..sımdı herhangı bır doktorada gıtmek ıstemıyorum alttan muaynede benım kanamam daha cok oluyor zaten kanamamın baslama sebeplerınden bırıde bu...allah buyuk dıyorum ve dua edıyorum..
umarım eşin bir an önce iş sahibi olur canım :Saruboceq:
korunmaya gelince , en doğrusunu yapıyorsunuz , zaten bu anlamda izin olsaydı dr.nuz söylerdi , ki 12.haftaya kadar düşük riskinin de olduğunu göz önünde bulunduracak olursak bir süre daha kerdeş kardeş takılmakta fayda var canım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?