doktorum bısey demedı anı yapın veya yapmayın dıe allahtan esım cok anlayıslı sormuyor bıle fakında herseyın sanırım bıraz ınternetten takıp olayı var .. :) ve sana nedesem kı ben kardesım bugun yazdım bu konuyu esımın ısı yok dıye ve esıme bugun cok guzel bır yerde ıse alındıgına ve yarın baslıcagına daır telefn geldı..allah hepımızın gonlune gore versın cok saol kardesım.
Canım hangi doktora görünüyorsun izmirde?
pekı arkadaslar sıze bı soru:
rahımı ters olan var mı aranızda? Varsa sonucları nelerdır?
pekı arkadaslar sıze bı soru:
rahımı ters olan var mı aranızda? Varsa sonucları nelerdır?
"canım benim değil ama yengemin kardeşinin ters mecburen sezeryan oluyor o zaman
Rahmin ters olmasından değildir sezeryan..Başka bir şey vardır canım...
Rahmin ters olmasından değildir sezeryan..Başka bir şey vardır canım...
bebegı görmesıne engelmıdır ultrasonda doktorun pekı
canım rahim ters olduğu içindi çünkü ndoktora beraber gidiyorduk
zannetmiyorum canım öyle bi şeyi yoktur
sagolsun benım doktorum rahım ters oldugu ıcın ultrasonda goremıyomus bebegı...sınrı oldum sımdı 9. haftadayım ve hala kalp atısı nedır bılmıyorum delrıcem acıkcası.
sagolsun benım doktorum rahım ters oldugu ıcın ultrasonda goremıyomus bebegı...sınrı oldum sımdı 9. haftadayım ve hala kalp atısı nedır bılmıyorum delrıcem acıkcası.
bebegı görmesıne engelmıdır ultrasonda doktorun pekı
canım rahim ters olduğu içindi çünkü ndoktora beraber gidiyorduk
Ters rahim hamilelik esnasında sorunlara yol açar mı?
Rahin ters olması gebeliğin 12 haftasından sonra genellikle düzelir.Gebelik sırasında ve doğum sırasında herhangi bir zorluğa neden olmaz. Rahmin ters olması sezeryan gerektirmez.
canım netten buldum sezeryan gerektirmez diyor demekki ablamınki rahim ağzıyla ilgili bi sorunmuş
Canım zaten hamileliğin sonlarına doğru rahim iyice büyüyor retrovertliği ya da andevertliği kalmıyor..Hamileliğin ilerleyen zamanlarında ters rahimde normal rahimde bir zaman sonra aynı oluyor..doğumdan sonra yine eski halini alıyor...
selam arkadaslar... gecmısı ancak okuyup bıtırdım. fılızımı merak ettım ama haber yok henuzz. ıns hayırlı haberler yazar.ıkılı testı bende yaptırmayı dusunmuyorum. hatta ucluyu de tabı. zaten daha var sanırım bızım ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?