2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ne kadar zor geçen uzuuuun bi süreçmiş bu hamilelik..
daha üçüncü ayımızı yeni tamamladık ama ben artık doğurmak istiyorum.
bebeğimi görmek koklamak istiyorum.
herşeyin yolunda olduğunu güzel olduğunu görmek istiyorum.
belirsizlik ne kadar kötü bişey.
ultrasona giriyorsun iki gün sonra tekrar başlıyorsun aman karnım ağrıdı bişey mi oldu,yukarı uzandım bişey mi oldu, ağır kaldırdım bişey mi oldu... birsürü şey geçiyo aklımdan. bi ultrason aleti mi alsak da kursak eve acaba-tatlicadiarzu-

dur kız hamileliğin daha en güzel dönemlerini yaşamadık daha tekme atacaklar biz onları hissedeceğiz

iyi akşamlar kızlar nasılsınız baya bi sayfa dolmuş bugün bende saat 11,30 doktorun yanına girdim tam 3 kere 1 saat arayala bekletti beni ense kalınlığını ölçmek için benim velet kıpır kıpır yerinde durmadığı için doktor baya zorlandıkaydirigubbakcemile3neyseki 3 saatin sonunda ölçebildi şükür gayet iyi çıktı boyuda herşeyide iyi şuan korkulcak bir durum yok normal gittiğini söyledi allahıma şükürler olsun ikili testimizide olduk ben 33 ytl yaptırdım haftaya pazartesi çıkacak sonuç göstericem inşalalh temiz çıkar :Saruboceq:cinsiyetini öğrenemedik göstermedi 3 hafta sonra kısmetse geç olsunda hayırlısı sağlıklı olsun yeter:Saruboceq::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

ıyı aksamlar kıslar.bızde bugun kontroldeydık.
cok sukur hersey yolundaymıs.

dılara 80 benm bebıs de kıpır kıpırdı.
tum bebıslere masallah.

burada benden ıdrar testı ıstedı.ıltıhap felan yok cok sukur ama kum varmıs ıdrarda ılac vermedı bol bol su ıc dedı.

dilara 80 rosem ne güzel bebişleriniz iyiymiş gözünüzaydın ay bende yarın gidicem korkudan sürekli uyuyorum şimdi kalktım allahım yardım et ne olur biraz sol kasığım ağrımasa ayyy ne oldu acaba diye korkuyorum çünki sol kasığımda bide diyorumki eskiler ultrosonmu görmüş 9 ay boyunca allaha emanet diyorum birde bugün kendini bilmez cahil insanlarla tartıştım neden buradaki dra gitmiyormuşumda başka bir şehire gidiyormuşum ayyy o kadar konuşuluyorki üzerime ödüm kopuyor

canım ınsallah sende guzel haberlerle donersın.
kımseyı takma canım.
kım ne derse desın.laelaelaelaelae
bende senın gıbı cok heyecanlı gıttım doktora ama oraya gıdınce heyecanım cesarete donustu.senınkıde buyuk ıhtımal oyle olur canım.hersey yolundadır annesı telas etme.kaydirigubbakcemile5

inş canım yaa inş bugün onlarla tartıştığım için çok korktum bu kadar korkmuyordum aslında bulunduğum yerdeki dr için %50 iyidiyolarsa %50de çok kötü sakın diyorlar bende 11 sene sonra hamile kalınca güvenip gidemedim buradaki dra kendi drumun çok iyi olduğunu söyledim insanların işine niye karışırlar anlamıyorum senelerce neden çocuğum olmadığına dair sürekli beni üzdüler şimdide drum bahane kıskançlık sadecebirde bunu yapanlar benim en yakınım teyzem ve kızı

merhaba arkaşlar, sezaryenden bahsetmişsiniz benim de aklıma geldi, rahim filmi çekilecektim, rahim ağzım çok dar olduğu için 2 deneme yapmak zorunda kalmışlardı, ikincisinde de ilaçla rahim ağzını açmışlardı, acaba doğumda da aynı durum olur mu diye düşündüm biran, gerçi belli olmaz ama rahim ağzım olması gerekenden darsa galiba bana da sezaryen yolu görünür, o günleri bir görelim de hayırlısıyla inşallah......

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bekliyoruz dualarımız seninle ve tüm anne adaylarıyla sen başkalarını boşver bebişine bak kendini bilmez çok kafa yormaya deymez sağlığına dikkat et güzel haberlerini bekliyoruz:1hug:

canım çevreyi boşver at bi kenara söylediklerini duyma bana önce hani bebek diyorlrdı şimdide sınavdan sonra olsaydı şöyle böyle diyorlardı bende dumuyorum artık

dilara 80 nur 84 çok teşekkür ederim kızlar takmıyayım dedim ama olmadı insanlara yaranılmazbanada şimndi kız olsun diye tutturuyorlar ay dedim 11 sene çocuğum olsun diye yalvardımda şimdi nasıl böyle bir seçim yapayım diyorum bugün beni bi hayli gerdiler. en iyisi evde otur tek başına kafanda yorulmaz

Asinacim, dogumda rahim kendi kendine aciliyor zaten. yani dar olsa bile emin ol 10 cm e kadar aciliyor.

diyelim ki yeterince acilmadi, sezeryan olursun. Allah saglikli evlatlar versin de.

Yani belli olmuyor. bambaska bir sorun cikabiliyor doguimda. Allah gostermesin kimseye. Saglikli evlatlar nasip etsin.

Canim ya bu durumlarda en iyisi bebek 12-13 haftalik oluncaya kadar saklamak ama insan 11 sene olunca dayanamaz soyler.
Milletin agzi torba degil buzesin. Bence sen kendi bildigini yap, kimseyi takma. Yok soyle yok boyle. Tum dogum yapan arkadaslar onu tavsiye ediyorlar bana.
Tamam tamam de, bildigini oku. hic tartisarak vs uzme kendini.

Hamileligini olaganustu gibi gormesinler fazla bahsetme. sorarlarsa bir iki kelime ile gecistir. yoksa insanlar akil vermeye calisiyorlar. her kafadan farkli ses.

İLSU----- SWEETHOME-----EYETKİNER

kızlar geçmiş olsun. bana burdan biri tavsiye etmişti grip olduğumda aynı zamanda dr um da söylemişti ıhlamur--bal--limon karışımı iyi geliyor. bende de öksürük başlıyor yine ne yapcam bilmiyorum.

canım bence söylenenelere kafanı yorup hem kendini hem bebişi germe tatlım.boşver. kafana bu konuları takmaya değmez.

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

ipeğimu ............1.Temmuz..............Kız....................Erkek..........................Erkek

derin..............1 Temmuz...............Erkek...................................................Erkek

HURREM_S........2 Temmuz.............Erkek.....................................................Erkek

yeşimnur..........2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek

Neslivicdan.......3 Temmuz..............Erkek......................................................Erkek

Sweethome.......3 Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek................Erkek.............................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız..............................Erkek

Confuse............7 Temmuz.....................................

Sibel07..............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek.............................?????

Sarışın01..........16 Temmuz................Kız..................Kız................................Kız

Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız

cigdemrecetin....23 Temmuz..............Erkek...................................................?????

Altınyürek..........24 Temmuz.............Erkek.................................................Erkek

ilsu ..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız

Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız

sevtapdüzyol......26 Temmuz.................Kız....................Kız..............................Kız

Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek

Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz

Sıla-84.............30 Temmuz.................Kız....................Erkek...........................Erkek

badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek

Özleeeemm35....................................Erkek.................Erkek...........................Erkek

Nilayyy...............................................Kız........................................................?????

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

Comebaby..............İkiz bebek..........2.Erkek...................................................2 Kız

listemiz unutulmasın değilmi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…