ne kadar zor geçen uzuuuun bi süreçmiş bu hamilelik..
daha üçüncü ayımızı yeni tamamladık ama ben artık doğurmak istiyorum.
bebeğimi görmek koklamak istiyorum.
herşeyin yolunda olduğunu güzel olduğunu görmek istiyorum.
belirsizlik ne kadar kötü bişey.
ultrasona giriyorsun iki gün sonra tekrar başlıyorsun aman karnım ağrıdı bişey mi oldu,yukarı uzandım bişey mi oldu, ağır kaldırdım bişey mi oldu... birsürü şey geçiyo aklımdan. bi ultrason aleti mi alsak da kursak eve acaba-tatlicadiarzu-
dilara 80 rosem ne güzel bebişleriniz iyiymiş gözünüzaydın ay bende yarın gidicem korkudan sürekli uyuyorum şimdi kalktım allahım yardım et ne olur biraz sol kasığım ağrımasa ayyy ne oldu acaba diye korkuyorum çünki sol kasığımda bide diyorumki eskiler ultrosonmu görmüş 9 ay boyunca allaha emanet diyorum birde bugün kendini bilmez cahil insanlarla tartıştım neden buradaki dra gitmiyormuşumda başka bir şehire gidiyormuşum ayyy o kadar konuşuluyorki üzerime ödüm kopuyor
kızlar bu ense kalınlığı ölçümü vajinal ultrasonlamı bakılıo?
dilara 80 rosem ne güzel bebişleriniz iyiymiş gözünüzaydın ay bende yarın gidicem korkudan sürekli uyuyorum şimdi kalktım allahım yardım et ne olur biraz sol kasığım ağrımasa ayyy ne oldu acaba diye korkuyorum çünki sol kasığımda bide diyorumki eskiler ultrosonmu görmüş 9 ay boyunca allaha emanet diyorum birde bugün kendini bilmez cahil insanlarla tartıştım neden buradaki dra gitmiyormuşumda başka bir şehire gidiyormuşum ayyy o kadar konuşuluyorki üzerime ödüm kopuyor
inş canım yaa inş bugün onlarla tartıştığım için çok korktum bu kadar korkmuyordum aslında bulunduğum yerdeki dr için %50 iyidiyolarsa %50de çok kötü sakın diyorlar bende 11 sene sonra hamile kalınca güvenip gidemedim buradaki dra kendi drumun çok iyi olduğunu söyledim insanların işine niye karışırlar anlamıyorum senelerce neden çocuğum olmadığına dair sürekli beni üzdüler şimdide drum bahane kıskançlık sadecebirde bunu yapanlar benim en yakınım teyzem ve kızı
merhaba arkaşlar, sezaryenden bahsetmişsiniz benim de aklıma geldi, rahim filmi çekilecektim, rahim ağzım çok dar olduğu için 2 deneme yapmak zorunda kalmışlardı, ikincisinde de ilaçla rahim ağzını açmışlardı, acaba doğumda da aynı durum olur mu diye düşündüm biran, gerçi belli olmaz ama rahim ağzım olması gerekenden darsa galiba bana da sezaryen yolu görünür, o günleri bir görelim de hayırlısıyla inşallah......
dilara 80 nur 84 çok teşekkür ederim kızlar takmıyayım dedim ama olmadı insanlara yaranılmazbanada şimndi kız olsun diye tutturuyorlar ay dedim 11 sene çocuğum olsun diye yalvardımda şimdi nasıl böyle bir seçim yapayım diyorum bugün beni bi hayli gerdiler. en iyisi evde otur tek başına kafanda yorulmaz
dilara 80 nur 84 çok teşekkür ederim kızlar takmıyayım dedim ama olmadı insanlara yaranılmazbanada şimndi kız olsun diye tutturuyorlar ay dedim 11 sene çocuğum olsun diye yalvardımda şimdi nasıl böyle bir seçim yapayım diyorum bugün beni bi hayli gerdiler. en iyisi evde otur tek başına kafanda yorulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?