günaydın güzel anneler kibele ve akdaş teşekkürler beni dün bi hayli germişlerdi şükür ki bugün iyiyim insanlarımız çok cahil herşeyi bildiklerini zannediyorlar ben konuşmak bile istemiyorum hamileliğimi nazar olacak diye ödüm kopuyor ama onlar ne zaman bir araya gelsek konu ben neyse 4 saatim kaldı allahım bebeğimi görmeye saatler geçmek bilmiyor birde arkadaşlar dr bana her gidişimde vaginal ultrasonla bakıyor sizleredemi öyle dün beni korkuttular izin verme diye ayyyy doktordan iyimi bilecekler değilmi
günaydın güzel anneler kibele ve akdaş teşekkürler beni dün bi hayli germişlerdi şükür ki bugün iyiyim insanlarımız çok cahil herşeyi bildiklerini zannediyorlar ben konuşmak bile istemiyorum hamileliğimi nazar olacak diye ödüm kopuyor ama onlar ne zaman bir araya gelsek konu ben neyse 4 saatim kaldı allahım bebeğimi görmeye saatler geçmek bilmiyor birde arkadaşlar dr bana her gidişimde vaginal ultrasonla bakıyor sizleredemi öyle dün beni korkuttular izin verme diye ayyyy doktordan iyimi bilecekler değilmi
o da cahilliklerinden. Eger oyle bir sey olsa doktorlar bakar mi hic, hic riske atar mi?
Yok vajinadan bakinca dusermis. kesinlikle yok oyle bir sey diyorlar.
sen bakma etrafa. ya oyle yapma o tehlikeli falan derlerse he ded gec. oyle mi tamam dikkat ederim de bildigini oku. hic tartismaya girme. bosver. ben daha 27 yasindayim. yapim geregi de hareketliyim. agir degilim yani. herkse diyor hamile kaldin yavas. ya Allah askina. bu kadar ustune dusmemek lazim. eskiden kadinlar o hallerinde tarlada bagda bahcede kucaklarinda bebekle is yapiyorlarmis. biz cok hanim olduk.
diyorum o saglam bir sey olmaz. Olura da dusecegi vardir o sebeple. Allah korusun emaneti ona da, gene de sakinan goze cop batiyor. relax, relax:)
dilara 80 nur 84 çok teşekkür ederim kızlar takmıyayım dedim ama olmadı insanlara yaranılmazbanada şimndi kız olsun diye tutturuyorlar ay dedim 11 sene çocuğum olsun diye yalvardımda şimdi nasıl böyle bir seçim yapayım diyorum bugün beni bi hayli gerdiler. en iyisi evde otur tek başına kafanda yorulmaz
çok teşekkür ederim canım.İLSU----- SWEETHOME-----EYETKİNER
kızlar geçmiş olsun. bana burdan biri tavsiye etmişti grip olduğumda aynı zamanda dr um da söylemişti ıhlamur--bal--limon karışımı iyi geliyor. bende de öksürük başlıyor yine ne yapcam bilmiyorum.
dilara 80 nur 84 çok teşekkür ederim kızlar takmıyayım dedim ama olmadı insanlara yaranılmazbanada şimndi kız olsun diye tutturuyorlar ay dedim 11 sene çocuğum olsun diye yalvardımda şimdi nasıl böyle bir seçim yapayım diyorum bugün beni bi hayli gerdiler. en iyisi evde otur tek başına kafanda yorulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?