2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm arkadaşlar
geçmiş olsun beyaz melek
benimde midem kötüleşti doktorum emedur kullanabilirsin dedi ama ben kullanmak istemedim şu an idare ediyorum fakat migrenim tutmuştu onuda ilaçsız atlattım onada minoset kullanabileceğim 4 adete kadar dedi sanırım birdaha migren atağım olursa minoseti kullanırım ona dayanamıyorum çünkü

teşekkür ederim comebayby çok sağol.aman sende kendine dikkat et.bence de mide bulantın için çok zorda kalmadıkça ilaç içme.

beyaz melekcim nasıl gidiyo hamişlik sen beni merak etmedin ama ben seni merak ettim nasılsın bebiş nasıl üzmüyo annesini inşallah bulantı falan varmı bende hala geçmedi son gaz devamm

beyaz melekcim nasıl gidiyo hamişlik sen beni merak etmedin ama ben seni merak ettim nasılsın bebiş nasıl üzmüyo annesini inşallah bulantı falan varmı bende hala geçmedi son gaz devamm

BEBİŞİMMM AŞK OLSUN MERAK ETMEZMİYİM HEP AKLIMDASIN AMA BURDA PEK KARŞILAŞAMIYORUZ.BİRKAÇ GÜNDÜR ÇOK KÖTÜYÜM BEN.TÜM VUCUDUM AĞRIYOR SIRTIMDA TONLARCA YÜK VAR GİBİ.ÖYLE ÇOK AŞIRI Bİ MİDE BULANTIM YOK TATLIM...AMA DÜN İSHAL OLDUM ÇOK KÖTÜYDÜM BAŞ AĞRISINDAN GÖZLERİMİ AÇAMADIM.EVDEYDİM YANİ.BU GÜN DAHA İYİYİM.BEBİŞİME CUMARTESİ GÜNÜ GİTTİK.TAM 4 TANE FOTOSUNU VERDİ.İYİYDİ YAVRUM KALBİNİ DE DİNLEDİK PITIR PITIR ATIYORDU...
NOLUR KUSURA BAKMA TATLIM ÖYLE HALSİZİMKİ ZAMAN ZAMAN ATLIYABİLİRİM MESAJLARINIZI....
SEN NASILSIN MİNİĞİN MELEĞİN NASILŞeniz

Evet canım gebelik önces isteniyo eliza testi
ben yaptırdım
merhaba arkadaşlar..ben eliza testini evlenirken istenildiğinde yaptırmıştım zaten..Sanırım bir daha gerek olmaz.rubella ,kızamık sarılık testlerini de yaptırmıştım zaten daha evvelden..

Çok geçmiş olsun :1hug:hamilelikte parasetamol içeren ağrı kesiciler önerilir.Parol de parasetamol içeriyor zaten..

valla 4kilo verdim hamişliğin başından beri bebişim şükür çok ii bende bulantılarla boğuşuyorum geçicek inşallah 2li testimiz ii çıktı cinsiyet 22 ocakda belli olcak bekliyoz işte evde geçiyo zamanımmmmmm çok geçmiş olsun kuzum aman kendine dikkat ett ben hasta olurum diye sokaağa çıkmıyom

Birde tylol ün hap şeklinde ağrı kesici olanı var..O da parasetamol içeriyor..Gribal toz içecek türü hamileliklerde sakıncalı..

Bugün midem çok bulanıyor.
Daha önce bile bu kadar bulanmamıştı.
Ya iyice hasta oluyorum .yada ne bilim sanki kafam dönüyor.
Offf allahım canımyemek yemek de istemiyor

Arkadaşlar böyle tek tek aklıma geliyor kusura bakmayın..Kalsiyum forte de kullanılabilir hamilelikte..Suda eriyen tablet..Bazılarımız süt içemiyor,tiksinebiliyor..Ama kalsiyum çok önemli..Kalsiyum forte hamilelikte kullanılabilir..Hamilelikte kullanma kategorisi A dır..

bademim senin ikizmi amanın şükür rabbime allah tamamına erdirsin kuzularını bağışlasın sana sağlıkla huzurla kucağına alıncada tebrik ederim seni inşallahhh

bademim senin ikizmi amanın şükür rabbime allah tamamına erdirsin kuzularını bağışlasın sana sağlıkla huzurla kucağına alıncada tebrik ederim seni inşallahhh

Evet canım ikiz benim mucizelerim.Allah hepimizin bebişlerine sağlık versin inşallah..Ben de seni tebrik ediyorum canım:asigim:a.s.:1hug:

Swethome canım seni çok iyi anlıyorum hepimiz aynı haldeyiz çok kötü oluyoruz herşeyi geç aşırı halsizlik var bende.
Kendine dikkat et bu günleri atlatacağız inşallah tatlım

bende de halsizlik var bu gün..uyumak istiyorum.Başım yastıkta olsun istiyorum...:çok üzgünüm:

Swethome canım seni çok iyi anlıyorum hepimiz aynı haldeyiz çok kötü oluyoruz herşeyi geç aşırı halsizlik var bende.
Kendine dikkat et bu günleri atlatacağız inşallah tatlım

O kada kötü oldum ki beyaz melek.
bugün muhtasarın son günü olduğunu farktememişim.
onu hemen vermem lazım.
şimdi kdv yi hazırlıyorum o da yarın.aradan ssk yı çıkarıdm bu sabah,
ama o akda rbitkinim ki ,yanlılş yapmaktan korkuyorum yani.
baktığım şeyi anlayamayacak kadar yorgunumç
allah hepimzie yatdım etisn.çalışınca biraz daha zor oluyor.
her şey güzel çok gzüel oalcak.......inşallaha.s.

Sen uyuyabilirsin badem nasılsa evdesin ama bennn .........
Akşam gidip eve hemen uyuyorum valla

evet uyuyabilirim.atölyeme gidemiyorum hamilelik başladığından beri.sadece dükkan kirası ödüyorum.bazan iyi evdeyim ,rahat geçiyor hamilelik diyorum.ama bir yandan da sıkılıyorum yaa..2 aydır evdeyim..:bbo:.ne memnuniyetsiz insan oldum ben...:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…