beyaz melekcim nasıl gidiyo hamişlik sen beni merak etmedin ama ben seni merak ettim nasılsın bebiş nasıl üzmüyo annesini inşallah bulantı falan varmı bende hala geçmedi son gaz devamm
merhaba arkadaşlar..ben eliza testini evlenirken istenildiğinde yaptırmıştım zaten..Sanırım bir daha gerek olmaz.rubella ,kızamık sarılık testlerini de yaptırmıştım zaten daha evvelden..Evet canım gebelik önces isteniyo eliza testi
ben yaptırdım
beyaz melek
çok geçmiş olsun canım..
yatıp dinlenmen lazım bende gribimi ayakta atlatanlardanım gerçi daha atlatamadım ama :)
haklısın çalışan anne adayları için daha zor benim de eşim bırak diyo ama bende aynen bırakmamak erken izne çıkmak taraftarıyım.. umarım daha iyi olursun kendine dikkat et.
parol içtim demişsin canım dr un mu verdi ilacı??
ben de yaklaşık 6 gündür gribim ama korkudan bişey içemiyorum...
çok teşekkür ederim kızlar.
Asla ilaç kullanma taraftarı değilim ağlaya ağlaya içiyorum ilaç.ama doktoruma soruyorum muhakkak.hamilelerin içeceği en güvenli ağrı kesici parol.çok başım ağırdı ve belim içmezsen kendini kasıp bebeğe daha çok zarar verirsin dedi doktorumuz.çok ağrın olduğunda günde 1 parol al....dedi.
BEBİŞİMMM AŞK OLSUN MERAK ETMEZMİYİM HEP AKLIMDASIN AMA BURDA PEK KARŞILAŞAMIYORUZ.BİRKAÇ GÜNDÜR ÇOK KÖTÜYÜM BEN.TÜM VUCUDUM AĞRIYOR SIRTIMDA TONLARCA YÜK VAR GİBİ.ÖYLE ÇOK AŞIRI Bİ MİDE BULANTIM YOK TATLIM...AMA DÜN İSHAL OLDUM ÇOK KÖTÜYDÜM BAŞ AĞRISINDAN GÖZLERİMİ AÇAMADIM.EVDEYDİM YANİ.BU GÜN DAHA İYİYİM.BEBİŞİME CUMARTESİ GÜNÜ GİTTİK.TAM 4 TANE FOTOSUNU VERDİ.İYİYDİ YAVRUM KALBİNİ DE DİNLEDİK PITIR PITIR ATIYORDU...
NOLUR KUSURA BAKMA TATLIM ÖYLE HALSİZİMKİ ZAMAN ZAMAN ATLIYABİLİRİM MESAJLARINIZI....
SEN NASILSIN MİNİĞİN MELEĞİN NASILŞeniz
bademim senin ikizmi amanın şükür rabbime allah tamamına erdirsin kuzularını bağışlasın sana sağlıkla huzurla kucağına alıncada tebrik ederim seni inşallahhh
Swethome canım seni çok iyi anlıyorum hepimiz aynı haldeyiz çok kötü oluyoruz herşeyi geç aşırı halsizlik var bende.
Kendine dikkat et bu günleri atlatacağız inşallah tatlım
Sen uyuyabilirsin badem nasılsa evdesin ama bennn .........
Akşam gidip eve hemen uyuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?