2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim uyku hallerim yok ilk başlarda vardı ama artık uyuyamıyorum hatta geceleri bile zor uyuyorum
benimde günaşırı kasıklarım ince ince ağrıyor
dün nerdeyse yattığım yerde kusuyordum zor yetiştim vcye
yediğimi çıkarır oldum bende ya ne yapacağım bilmiyorum

benim kasıklarıma arada kramp girdiği oluyor.karnıma da..ama öyle her zaman değil..çok seyrek..sende de oluyor mu?
eşim rahim büyümeye başladığı için diyor ama...:sm_confused:

ben duramıcam sanırım gözümden esnemekten yaşlar akıyor.başımda çok ağrıyor..şimdilik hoşçakalın..:a015:

Gribi atlatabilen olmadı herhalde bize böyle zor geliyor hamilelik sizin ALLAH yardımcınız olsun hanımlar sizi gördükçe gripten korkar oldum sürekli c vitamini alıyorum şifa diliyorum hepinize

merhaba arkadaslar.
dun bende kontoldeydım.cok sukur hersey yolundaymıs.yalnız gece cok sıddetlı dıs agrım oldu.
sanırım artık mudahele gerektırecek.

Son düzenleme:
Ilsu sen nasıl oldun tatlım nerelerdesin hiç yazmıyorsun

canım ya hiç halim yok sadece sayfaya bakıyordum şimdi .
baya seylerde yazılmış.
malesef daha kötü oldum iştende izin alamıyorum işlerim çok yoğun.
sende hasta olmuşsun canım dün yaaaaaaa neler oluyor bize böyle hasta olmayan yok gibi

rosemcim 1 hafta daha bekle dişciye gidebilirsin güzelim .3-6 ay arası müdahale edilebiliyor. Muhakkak git ihmal etme

Geçmiş olsun ilsu ve rozem ya valla nazar değiyor bize...
Ama ne yapalım yavrularımız iyi olsun da biz çekeriz bu acıları.allah onları bize bağışlasın amin

Benim göbüş biraaz çıktı..........
Doktorum çok zayıf olduğun için doğal dedi....
Ama birazı da şişkinlik sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…