2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Evet canım gebelik önces isteniyo eliza testi
ben yaptırdım
bana yaptırmadı. hepatit ve torch yaptı

tdrch da aynı şey zaten peki bi problem oldu mu

benim kilom aynı fakat göbüşüm oldu bakıyorum biraz oldu ama ben biran önce büyüsün istiyorum
kilomda 53.5 kusmalarım yüzünden yarım kilo vermişim

ben hiç balık yiyemiyorum nefret ediyorum görmek bile istemiyorum sanırım tedavi döneminde balık yağı kullanmıştım onun etkisi oldu malesef hiç yemedim

Göbeklerinizin büyümesinden korkuyormusunuz
kaydirigubbakcemile3
şaka yapıyor olmalısın.hamileliği bu kadar istemişken neden korkalım ki göbeklerimizin büyümesindenkafamçokkarıştı
Aksine büyüse de bebişlerimizin haraketlerini hissetmeye başlasak,hamileliğimizin tadına varsak diye düşünüyoruz...:1rolleyes::asigim:

merhaba kızlar,
hiç kilo almadığım halde benim göbeğim büyüdü.
tabi göbeğimin alt kısmında da büyüme var yani bebeğim de büyüyor çok şükür.
sıkıştırmamaya çalışıyorum kendimi. mesela şimdi pantolonumun düğmesi açık oturuyorum. yatarken üzerine elimi kolumu bile koyamıyorum sanki hemen sıkışıyo.

merhaba anneler
nasilsiniz?? nezamandir giremiyorum; gecmisi fazla okuyamadim ama cok fazla seyler kacirdigima eminim<; hasta olan hamisler cok gecmis olsun; kendinize cok dikkat edin;
benimde 6 gun sonra kontrolum var; 1,5 aydir bebisimi goremiyorum; ve cok merak ediyorum; o gunu iple cekiyorum; acaba nekadar buyumustur???

ne kadar uzun zaman olmuş iyi sabretmişsin arkadaşım maşallah.seninki kocaman olmuştur şimdi eli kolu herşeyiyle seni karşılayacak inş.

kızlar göbekler büyüyo derken ben bugün çatlak kremi kullanmaya başladım. e 3 ay olduk artık başlamak lazımdı dimi
kaydirigubbakcemile3

akşama anneme gideceğim...çok mutluyum en sevdiğim yemekleri yaptı.birde özel sipariş verdim çok canım çekti de....

evet yavaş yavaş çatlak kremini kullanın.ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden bu yana bebek yağı kullanıyorum.1-2 hafta sonra da profesyonel bir çatlak önleyiciye geçmeyi planlıyorum.doktouma danışacağım bakalım ne tavsiye edecek

canim sabretmek zorundayim cunku burda caninin istedigi zaman gidemiyosun doktora;
allahim ins sagliklidir;:Saruboceq:

annenle aynı şehirde olman çok büyük bir şans. ben maalesef annemlerden farklı bir şehirde oturuyorum. böyle zamanlarda onlara ne kadar çok ihtiyaç duyuyormuş insan. aynı şehirde yaşamayı çok isterdim.

Katılıyorum canım...:çok üzgünüm:

Benim annem de benden 11 saat uzakta...

İzmirde....senağlama

Burda yanlızım...Kimsem yok eşimden başka....:a015:

kızlar şimdi geldim doktordan allahım ne güzel bir duygu yarabbim bebeğimin organları oluşmaya başlamış minicik kolları ayakları gözümün önünden gitmiyor çok korkmuştum akşamdan beri ayy doyamadım seyretmeye keşke imkanı olsadfa insanın daha uzun bir süre izleyebilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…