- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
benim kasıklarıma arada kramp girdiği oluyor.karnıma da..ama öyle her zaman değil..çok seyrek..sende de oluyor mu?
eşim rahim büyümeye başladığı için diyor ama...:sm_confused:
kaydirigubbakcemile3Göbeklerinizin büyümesinden korkuyormusunuz
beyaz melek, canım senın kendı fotografın mı profılınde gozuken
MESELA BENNNNNNN...............yerimseniben GERÇEKTEN DOĞRUzayıf ve kalçası küçük olanlarda karın şişliği çok çabuk belli oluyor kızlar
sık balık yıyormusunuz
merhaba anneler
nasilsiniz?? nezamandir giremiyorum; gecmisi fazla okuyamadim ama cok fazla seyler kacirdigima eminim<; hasta olan hamisler cok gecmis olsun; kendinize cok dikkat edin;
benimde 6 gun sonra kontrolum var; 1,5 aydir bebisimi goremiyorum; ve cok merak ediyorum; o gunu iple cekiyorum; acaba nekadar buyumustur???
ne kadar uzun zaman olmuş iyi sabretmişsin arkadaşım maşallah.seninki kocaman olmuştur şimdieli kolu herşeyiyle seni karşılayacak inş.
kızlar göbekler büyüyo derken ben bugün çatlak kremi kullanmaya başladım. e 3 ay olduk artık başlamak lazımdı dimi
kaydirigubbakcemile3
annenle aynı şehirde olman çok büyük bir şans. ben maalesef annemlerden farklı bir şehirde oturuyorum. böyle zamanlarda onlara ne kadar çok ihtiyaç duyuyormuş insan. aynı şehirde yaşamayı çok isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?