2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Katılıyorum canım...:çok üzgünüm:

Benim annem de benden 11 saat uzakta...

İzmirde....senağlama

Burda yanlızım...Kimsem yok eşimden başka....:a015:

bende yalnızım canım ailem çok uzakta burda sadece ünv arkadaşım var ihtiyacım olduğunda her zaman yanı da allaha şükür

Katılıyorum canım...:çok üzgünüm:

Benim annem de benden 11 saat uzakta...

İzmirde....senağlama

Burda yanlızım...Kimsem yok eşimden başka....:a015:

benim ailem de izmir de oturuyor. izmir de yaşamak isterdim. çok güzel şehir. ama eşimin işi burada olduğu için istanbul a yerleşip ben de burada iş buldum.

bende yalnızım canım ailem çok uzakta burda sadece ünv arkadaşım var ihtiyacım olduğunda her zaman yanı da allaha şükür

benim tüm ünv arkadaşlarım izmirde..bir kısmı istanbulda,bursada....:çok üzgünüm:

Bu internet olmasa sıkıntıdan patlardım..Annemle günde belki 6-7 kez konuşuyoruz..Belki daha da fazla...

Bursadaki arkadaşlarım Uludağ senfoni orkestrasında çalıyor Beyaz Melek..kaydirigubbakcemile3

canım allahım sie bağışlasın inş fotosunu eklede görelim

Arkadaşlar bu arada msnden 3 yaşında ikiz oğluşu olan Amerikada yaşayan bir arkadaşımla konuştuk..Dr ikili test falan önermemiş onlara da yaptırmamışlar..Sadece ense kalınlığı,burun kökü ölçtürmüşler..Eğer ailede yoksa korkmaya bile gerek yokmuş..Biz zaten eşimle hamilelik oluşumundan evvel genetik ve kromozom testi yaptırmıştık..Çok şükür temiz çıkmıştı..İçim daha da rahat etti Ceyda ile konuşunca...:1rolleyes:

işte br gurbet kuşu da ben
annemler bende 14 saat uzakta otobüs ile olursa.(
uçakla 1saat.ama çalışınca yılda bir kez gidebiliyorumç
içim gidiyor.annemim de içi gidiyor.soruyor canın bir şey istiyor mu diye ,
her gün nasıl olduğumu soruyor.mail atıyorum ultrason reismelrini kardeşlerime de görüsnle diye:)
burada çok şükür ablam var annem gibi sahip çıkıyor en büyüğümüz olduğu için galiba.
allah ne muradı varsa verisn.annem yok ama ablam anne kapısı gib bu şehirde.
bana .
hasret zor iş kızlar.
allah yarıdmıcmız olsun.
:))))

Merhaba
Bende kısmetse 4 Temmuzda bebeğimi kucağıma alacağım. Bazı sorular sormak istiyorum sizlere ikili tarama testi yaptırdınızmı benim sonuçlarım normal çıktı henüz Üçlü tarama için doktorum bişiy demedi ama acaba üçlüyüde yaptıracakmıyım ben İkilide sorun çıkarsa Üçlü daha detaylı yaptırılıyor diye biliyorum doğrumu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…