2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar.kendinize ve küçük meleklerinize iyi bakın....
çok çok öpüyorum sizi
iyi akşamlar

ilaclarla alakalı olduğu aklıma gelmişti canım:)))
sende bilgi edinirsin onun sayesinde bizim için tehlikeli mi değil mi diye:)

ilaclarla alakalı olduğu aklıma gelmişti canım:)))
sende bilgi edinirsin onun sayesinde bizim için tehlikeli mi değil mi diye:)

Bunun için yazıyorum arada canım.kalsiyum forte kullanalım hamilelikte kalsiyum çok önemli kullanımı A kategorisi diye..Ama kimsenin dikkatini çekmedi....:sm_confused:

canım o konuda benimd etam bilgim yok.bende doktora bir ara unutmazsam spaağım.
ultrsaonda bebeği görünce unutuyorum herşeyi de
o iyi mi diye bakmaktan:)))))))

selam kislar... hala yok bi haber heralde filizimden..
Ailelerden uzak olmaktan bahsetmissiniz dee ben hepinizi kendime gore cok daha sansli goruyorumm. en azindan ayni ulke topraklarindasiniz. cep telefonu kadar yakin size. bizim ole bi sansimiz bile yok. allah yardimcimiz olsun ins.

sen neredesin canım.?
yani en azında ben evet çok şükür konuşuyorum günde bir ekre
zaten konuşamazsam annem hasta oluyor hemen.
birşey mi oldu diye.
çok zor iş ya gurbet .sağ salim sağlıklı olsunarlda iyi haberlerini almak bile güzle oluyor

seni çok iyi anlıyorum canım beim ablamda 14 yıldır almanyada bizim içinde çok zor oluyordu bu yıl telefonu aylık bi ücret karşılığı bedava konuşuyoruz baya rahatladık yani önceleri çok zorlanmıtık

canim 6000 km uzaklardaa ucakla 5 saatsenağlama ozbekistan taskentteyim. ama kesinlikle katiliyorum soyledigini canlari sag olsun daa net falan iste idare ediyoruz. ama ole lukslerimiz yok tabi canim sunu istedi yapan olsa gibi. kendi kendime yapip yiyorum.

evet canim malesef.. gelismis ulkelerde o uygulam cok gusel de henuz burda ole bi sansimiz yok. iste haftada bir ariyip duyuyoruz sesini bir iki gunde birde netten yuzunu gorsem o.. bizim de imtihanimiz bu demekki napalim..

canim gecmis olsun. ishal icin patates kaynat. inan cok ie yariyor. kesinlikle tavsiye ederim.

sıla net üzerinden ev telefonları aranabiliyor diye biliyorum. voice over ip(voip) programlarını bi arat istersen arama motorundan bilgisayarına kur ve dene. belirli bi limiti var sanırım bazılarının. o limite kadar ücretsiz diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.

Merhaba,
Herkes Filizim'i merak ediyor ama sanırım haberler iyi değil. Ben de merak ettiğim için profilinden en son giriş tarihine baktım. Bugün 12:14'de kk'ne girmiş. Bize birşey yazmadığına göre iyi bir haberi yok. Bu foruma girmek istemiyor olabilir. Ona biraz zaman verelim kızlar.

herkeze kocamannnn günaydın....
Karlı ve soğuk bir bursadan hepinize merhaba...
Bebeğimle birlikte bu gün ilk karımızı gördük çok mutluyum içim kıpır kıpır....
Kendimi de iyi hissediyorum bu gün hayırlısı hepinize iyi ve mutlu günler...
Bu gün çok iyi olursunuz umarım

gğnaydın arkadaşlar.
soğuk ve rüzgarlı bir günde istanbul trafiği ile boğuşarak işe geldk ,bebişim ile.
kızalr beim bayağı bir karnım çıkıyorud.

gaz da var dı biliyoruma ma .iki gündür biraz daha küçük görünüyor.
acaba diyorum bir sorun felan mı avr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…