Ilginç ve pek karşılaşılmayan bir uzmanlık alanı seçmiş tatlım.
ilaclarla alakalı olduğu aklıma gelmişti canım:)))
sende bilgi edinirsin onun sayesinde bizim için tehlikeli mi değil mi diye:)
Merhaba
Bende kısmetse 4 Temmuzda bebeğimi kucağıma alacağım. Bazı sorular sormak istiyorum sizlere ikili tarama testi yaptırdınızmı benim sonuçlarım normal çıktı henüz Üçlü tarama için doktorum bişiy demedi ama acaba üçlüyüde yaptıracakmıyım ben İkilide sorun çıkarsa Üçlü daha detaylı yaptırılıyor diye biliyorum doğrumu acaba?
selam kislar... hala yok bi haber heralde filizimden..
Ailelerden uzak olmaktan bahsetmissiniz dee ben hepinizi kendime gore cok daha sansli goruyorumm. en azindan ayni ulke topraklarindasiniz. cep telefonu kadar yakin size. bizim ole bi sansimiz bile yok. allah yardimcimiz olsun ins.
selam kislar... hala yok bi haber heralde filizimden..
Ailelerden uzak olmaktan bahsetmissiniz dee ben hepinizi kendime gore cok daha sansli goruyorumm. en azindan ayni ulke topraklarindasiniz. cep telefonu kadar yakin size. bizim ole bi sansimiz bile yok. allah yardimcimiz olsun ins.
sen neredesin canım.?
yani en azında ben evet çok şükür konuşuyorum günde bir ekre
zaten konuşamazsam annem hasta oluyor hemen.
birşey mi oldu diye.
çok zor iş ya gurbet .sağ salim sağlıklı olsunarlda iyi haberlerini almak bile güzle oluyor
seni çok iyi anlıyorum canım beim ablamda 14 yıldır almanyada bizim içinde çok zor oluyordu bu yıl telefonu aylık bi ücret karşılığı bedava konuşuyoruz baya rahatladık yani önceleri çok zorlanmıtık
herkeze kocaman günaydın.........
dünden beri aranızda olamadım.dün aniden rahatsızlandım.çok kötü oldum .öğlene doğru bi üşüme geldi ,gözlerim akmaya başladı,başım hayatında hiç ağırmadığı kadar çok ağırdı ve ishal oldum...tüm bunlar yetmezmiş gibi saç telimden ayak ucuma kadar heryerim felaket derecede çok ağırdı....öğlene doğru işten çıkıp eve gittim.yattım dinlendim.ayaklarıma sıcak su torbası falan koydum.parol içtim bitane de...
yattım bütün gün biraz dinlendim....
şimdi biraz daha iyiyim...ishalim kesildi.ama benim çok ağrıyor.allah yardımcımız olsun özellikle çalışanların.eşim işi bırak diyor ama ben bırakmak istemiyorum.kaç yıllık tazminatım var.doğum iznine erken çıkmayı düşünüyorum.6 aylıkken falan çıkarım heralde...
siz nasılsınız dünden beri Şeniz
ya Filizimden gercekten haber yok. bir sey oldu sanirim. insallah korktugu basina gelmemistir.
çok doğru canım benim çoktan karnım çıktı bile:))zayıf ve kalçası küçük olanlarda karın şişliği çok çabuk belli oluyor kızlar
sık balık yıyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?