2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın kızlar izmir de çok soğukk kuru bi soğuk var hanii kar yağsa bu kadar soğuk olmaz :) üşüyorummmm :)

evet eyetkiner ayvalıkta çok soğuk bugün kar soğuğu gibi felaket evin içinde bile donuyorum allah çalışan annelerimize sabırlık versin swethome canım özellikle sana o istanbul trafiğinde gidip gelmek

beyaz melek dün sormuşsun ama uyuyordum bebişim 36 mm olmuş drum dediki ultrasona göre 9.5 haftalık hamileymişim son adetim 7 ekim aslında nerdeyse 3 aylık olucam ama 1 ay sonra geldiğinde ortaya çıkar dedi ultrasonda

Bende 3 boyutluya girmek istiyorum ama eşim biraz daha bekleyelim şimdi daha çok herşeyi düzgün değildir diyo ama 13+2 olduk bugün ya herşeyi tam değilmidir

Ya nasıl cnm daha net gözüküyomu heryerini görebiliyomusun

evet canım çok güzel ama benim bebiş 8+3 haftalıktı o zaman baktığımızda AMA yinede tomurcuk tomurcuk her yeri belliydi canım.benim gittiğim doktorumun ltrasonu 3 boyutlu ve renkli o yüzden o konuda çok rahatım.tek tuşla hem normal ultrasona dönüşüyor hemde renkliye hihoyyyt

şimdi girsen heryeri tamdır tatlım çokı net görürsün hem cinsiyeti de belli olur.bebek ilk 14 haftada %95 gelişimini tamamlıyor

selam hanımlar bende 7 ocakta gireceğim 3 boyutluya hem 3lü testimiz yapılacak hemde cinsiyet öğreneceğiz inşallah

Ya aslında doktor geçen hafta erkeğe benziyo dedi. Bunu söyleyebildiğine göre heryeri görülebiliyo demekki ben en iyisi bi yer bulup randevu alıym.

Herkese günaydın arkadaşlar..Ben de 3 boyutlu ultrasona girmek için sabırsızlanıyorum...Sonra sırada 4 boyutlu ultrason var..Ama biraz daha büyüsün bebişler diye bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…