2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

şu an evde olmayı çok isterdim..ohh sıcacık ne güzel karı izlerdim.mis gibi de bir bardak sıcak süt içerdim ne güzel olurdu.artık hafta sonunu iple çekiyorum

Buradada kar yağmaya başlamış artık...

İzmirde olsa kar yağmazdı..Yağsa da tutmaz...Buna rağmen ayazı buralardan da fazladır,soğuktur çok...:1rolleyes:

selam arkadaslar... ıkı gundur gıremıyordum yatmaktan.. kanamam hala devam edıyo az da olsa.. bugun doktoruma gıdıcem belkı hastaneye yatırılma ıhtımalım var..cok uzuluyorum cok dua edıyorum ayırmasın allahım bebegımden benı dıye...dua edın benım ıcın lutfen anneler..

Canım hiç bir şey vermediler mi kanama için ? ya da şu an hiç bişey kullanmıyormusun? progesteron falan? Çok geçmiş olsun,inşallah düzelir bitanem..

Allahın izniyle hiçbişey olmaz inşallah cnm dualarımız seninle..

canım çok geçmiş olsun. bütün kalbimle dua edeceğim bebeğinden ayrılmaman için. iyi haberlerini de ver olur mu

merhaba cici temmuz anneleri ;sositososito
bende aranıza katılabilir miyim?epeydir sizleri takip ediyorum.bi türlü yazma fırsatım olmamıştı.artık bende hissettiklerimi,yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum sizlerle.
bende 10+2 günlük hamileyim..:CüvCüv:muhtemel doğumum 20 temmuz da olucak inşallah.
bugün 2.kontrolümüze gittik.çok heyecan vericiydi..kalp atışlarını dinledik eşimle.
heryeri belli oluyor artık..inanamıyorum hala kızlar...çok şükür doktorumuz bi problem olmadığını söyledi.
yalnız çok acayip mide bulantılarım var benim.midemde hiçbişi durmuyor.ne yersem hemen çıkarıyorum..doktor normal dedi..
ve soğuk algınlığım var biraz.doktoruma sordum ne yapabilirim die..ıhlamuru tavsiye etti.
bi dahaki kontrolümüzde 3 hafta sonra..iple çekiyorum şimdiden...
allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.
buarada bebişimin boyu 26,4 mm imiş.normal mi sizce kızlar.

allahım tüm hamişlere yardımcı olsun..

çiğdem erçetin canım allahım senin bebeğini sna bağışlasın ,sağlıkla ve hayrıla inşallah ebbeğin sna atutnur.
sakın stres yapma canım,korktukça dua oku ,o seni rahatlatır.
rabbim yar ve yardımcın olsun.
çok geçmiş olsun.

şeker-şey sna da hayrıslı olsun hoşgeldin canım aramıza,

hoşgeldin aramıza şekerşey bende konyalıyım ama merkez değil akşehirliyim hayırlı olsun bebeğinde allah kucağına almayıda nasip etsin cümleyle beraber

arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım.. progestan kullanıyorum devamlı..ama sanırım artık onunda bana bı yararı olmuyo yanı önceden sadece kahverengı gıbı su olarak gelen kan artık sıyah kan olarak gelmeye basladı. bozmuyum moralımı dıyorum dua edıyorum olmuyo..zaten cocgumun olması bıle benım bı mucıze hıc bır sebebı olmadıgı halde bebeımız olmuyordu 1,5 yıldır. hepnıze cok tesekkur ederım arkadaslar..bırılerının benım yanımda olmasını bılmke ınanın cok mutlu edıyo benı...aksamı sabursuzlıkla beklıyorum 6,30 da kontrolum..

düzelecek herşey annesi.korkma allah herşin en hayrıslını veriri.
yat dinlen .sakin ol.
inallah bzie hayırlı haberler ile döneceksin.
haziran annelerinde bir arkadaşımız avr.
3 gün ayttı hastanee kanamdan .
çok şükür bebeği ile sağ salim çıkatıalr evde dinleniyorlar.
inşallah sende öyle mis gibi mutlu mutlu geleceksin evine

Doktor progesteronu arttırmanızı söylemedi mi? ne kullanıyorsun progesteron olarak ve miktarı ne kadar canım?

çiğdem çok geçmiş olsun.ama günde bir progestan çok az canım.keşke en baştan sabah öylen akşam alsaydın progestanı.yada iğne şeklinde kullansaydın.allah büyük inşallah bişey olmaz meleğine.ama bu kadar kanaman var neden günlerdir bekliyorsun neden acilen doktora gidip önlem alınmadı gerekirse hastane ortamında bi tedavi yapılmadı.hala akşamı bekliyorsun doktora gitmek için..............................
Keşke daha önce gitseydin tatlım.umarım herşey iyi olur.sen moralini yüksek tut....

canım gunde 1 tane kullanıyorum bakalım bugun ne dıcek..

Mutlaka arttırman gerekiyor..Günde 1 tane kaç mg ?

Bence bir an evvel günde 150 ml progesteron iğnesi yemen gerek kalçadan...

Bu da günde 3 kereye denk gelir...

Eğer dozaj olarak 2 ye bölünürse sabahtan 100 ml ve 12 saat sonra 50 ml olarak..

Kanamalarda progesteron arttırılır..

Doktor kanaman olduğunu bildiği halde hala progesteron takviyesi yaptırmamış ve arttırmamışsa çok ilginç....benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…