çalıştığım için kendime acımaya başladım sanırım çok dayanamam 1-2 aya ayrılırım ben işten.........
selam arkadaslar... ıkı gundur gıremıyordum yatmaktan.. kanamam hala devam edıyo az da olsa.. bugun doktoruma gıdıcem belkı hastaneye yatırılma ıhtımalım var..cok uzuluyorum cok dua edıyorum ayırmasın allahım bebegımden benı dıye...dua edın benım ıcın lutfen anneler..
selam arkadaslar... ıkı gundur gıremıyordum yatmaktan.. kanamam hala devam edıyo az da olsa.. bugun doktoruma gıdıcem belkı hastaneye yatırılma ıhtımalım var..cok uzuluyorum cok dua edıyorum ayırmasın allahım bebegımden benı dıye...dua edın benım ıcın lutfen anneler..
[sıze="2"]merhaba cici temmuz anneleri ;sositososito
bende aranıza katılabilir miyim?epeydir sizleri takip ediyorum.bi türlü yazma fırsatım olmamıştı.artık bende hissettiklerimi,yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum sizlerle.
Bende 10+2 günlük hamileyim..:cüvcüv:muhtemel doğumum 20 temmuz da olucak inşallah.
Bugün 2.kontrolümüze gittik.çok heyecan vericiydi..kalp atışlarını dinledik eşimle.
Heryeri belli oluyor artık..inanamıyorum hala kızlar...çok şükür doktorumuz bi problem olmadığını söyledi.
Yalnız çok acayip mide bulantılarım var benim.midemde hiçbişi durmuyor.ne yersem hemen çıkarıyorum..doktor normal dedi..
Ve soğuk algınlığım var biraz.doktoruma sordum ne yapabilirim die..ıhlamuru tavsiye etti.
Bi dahaki kontrolümüzde 3 hafta sonra..iple çekiyorum şimdiden...
Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.
Buarada bebişimin boyu 26,4 mm imiş.normal mi sizce kızlar.
Allahım tüm hamişlere yardımcı olsun..[/sıze]
hoşgeldin aramıza şekerşey bende konyalıyım ama merkez değil akşehirliyim hayırlı olsun bebeğinde allah kucağına almayıda nasip etsin cümleyle beraber
arkadaslar hepınıze cok tesekkur ederım.. progestan kullanıyorum devamlı..ama sanırım artık onunda bana bı yararı olmuyo yanı önceden sadece kahverengı gıbı su olarak gelen kan artık sıyah kan olarak gelmeye basladı. bozmuyum moralımı dıyorum dua edıyorum olmuyo..zaten cocgumun olması bıle benım bı mucıze hıc bır sebebı olmadıgı halde bebeımız olmuyordu 1,5 yıldır. hepnıze cok tesekkur ederım arkadaslar..bırılerının benım yanımda olmasını bılmke ınanın cok mutlu edıyo benı...aksamı sabursuzlıkla beklıyorum 6,30 da kontrolum..
merhaba canım,ben konya merkezde oturuyorum ama k.validemler akşehirdeler.yabancısı değilim yani..şakkıdı
Doktor progesteronu arttırmanızı söylemedi mi? ne kullanıyorsun progesteron olarak ve miktarı ne kadar canım?
canım gunde 1 tane kullanıyorum bakalım bugun ne dıcek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?