2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

çiğdem gerçekten doktorunu çok ilgisiz buldum kusura bakma lütfen....yolun yakınken daha iyi bir doktor bul bence kendine.

arkadaslar çiğdeme sormuştum söylemişti bana .7 haftalıkken gittiğinde dr vaginla bakmış ama bebeğide kalp atışıda görememiş ve fazla ilgilenememiş .keşke ihmal etmeyip takibini yaptırsaydın tatlım ya sende biras ihmal etmişsin.

Çiğdemciğim bence akşamı falan bekleme,şu an ne yap ne et git doktora ya da başka bir doktor bul..Durumunu açıkla bir an evvel..Yoksa kötü haber verici olmak istemem ama geç kalmayasın bitanem...Durma burda pc başında...

cok saol canım..ama gunde bır kez dıyınce doktor baska bısey ypamaıyorum korkuyorumde bısey olur dıye fazla ıcınce..doktorumu aradım o da dogumdaymıs aksam gelmemı söledı 6,30 da..zaten keısnlıkle hastaneye yatmayı ıstıcem..evde olmuyo yanı hem yatmam gerekıyo zırt pırta doktora gıdememkı zaten havalar buz gıbı balkonuma dahı cıkamıyorum usutucem korkusuyla..umarım hastaneye yatırırlar..cok tesekkur ederım canım.

Karşıyakaya yakınsan dr.Yasemin Satılmaza gidebilirsin. Öğretmenler lokalinin olduğu sırada.Alaybey tarafına doğru sahilde giderken..Kocaman bir tabelası var.Çok iyi bir doktordur..

arkadaslar bıldıgım butun hastanelerı aradım ama hepsı ocak 13 den once kesınlıkle alamayız dıyorlar..ssk ya gıtmeyı hıc ıstemıyorum orda kesın kotu seyler olur. mecburum aksamı beklemney yatıyorum zaten... doktorum ılgısız haklısınız bugun zaten son kez mecburoyetten gıdıyorum ssk nın doktoru belkı hastaneye yatmam da kolaylık saglar dıye. bende de akılsızlık doktor yat dedı dıye hıc bır yere cıkmadım yanı baska bı doktora gıtmedım..sımdı bı tane daha progestan alsam acaba nasıl olur alsam mı sızce?

Canım o doktoru değiştirmelisin..
Çok açık konuşucam ama durumun iyi görünmüyor,bana kızma lütfen....:çok üzgünüm:

Daha ne duruyorsun...Başka bir dr bul canım..Progesteron iğnesi yaptırman lazım kesinlikle..çünkü iğne daha çabuk etki eder..Kanama varken nasıl günde 1 tane dedi hayret bişey...

cigdemcim farkeden bişi olmas şuan bi tane daha hap alsan .geç kalınılmış baya. iğne daha etkili olur ..aksam dr a git o sana söylerr duruma göre.

çiğdemrecetin canım
bence de dr unu değiştirmelisin ultrasonda baktıklarında en son bişey dediler mi canım lütfen dikkat et gebelikte kanama dikkate alınmalı kesinlikle umarım iyi haberler verirsin canım :) dua et ve stres yapma ...

valla ben ce akşam doktora da gitsen iğne mine vermez.benim bile ilk 2 hafta hiç problem olmamasına rağmen sabah 2,öğlen 2,akşam 2 tane vajinal progestan kullandım.2.haftadan sonra günde 3 tane kullandım ve daha yeni bıraktım progestanı.bazen insanın kendi kendine de ilgilenmesi gerekiyor.azıcık kasığım ağırsa soluğu doktorda alıyorum....
O da uzun uzun muayne ediyor herşeyi anlatıyor.bak rahim temiz içinde kanama yok.rahim ağızı tamamen kapalı diye gösteriyor...rahatlıyorum...
Geçenlerde hafif bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim kum dötüm hemen hastaneye yatışımı yaptı 1 gün yattım hastanede...bazı şeylerde takip ve erken tannı çok önemli çiğdem kızma ne olur amacımız seni üzmekk değil ama ne olur biraz daha özenli bir doktora git...
Doktorunu her an ulaşabilmelisin.benim doktorum gece bile hiç çekinmeden cebimden ara evine bile gelirim acil durumda sen rahat ol diyor.bunlar çok önemli canım.....
Inşallahhhhhhhhhhhhhh kötü bişey olmaz ama benim içim çok yandı durumuna çok üzüldüm...çünkü kolay sahip olunmuyor bir evlada

çiğdemcim çok geçmiş olsun ama okudğum kadarıyla günde sadece 1 tane mi progestan kullanıyorsun :1shok:
HEM DE KANAMAN VARKEN :1shok:
benim transferin 11. günü kanamam olmuştu , regl başlangıcı gibi , dr.um günde 3*3 = 9 tane aldığım progestanlara ek olarak , keseyi görene kadar , günde 2 tane 50 mg. progynex ampül verdi . keseyi görünce fitillere aynen devam ettim , iğneyi günde 1e düşürdük . sonra kurban bayramının 2. günü ölçsem 2 mercimek büyüklüğünde kan karışmıştı akıntıma , panikle dr.u aradık , progynexi yine 2ye çıkardı 3 günlüğne ve kesin yatak istirahati verdi , iğne için eve heşire getiriyorduk düşün , kalkmıyordum hiç yemek ve wc haricinde .. kalp atışını duydğumuzda bile devam ettik aynı iğnelere , günde 50 mg progynex ve 3*3 = 9 tane progestan fitil kullanmaya . progynex kalçamda çok sertlikler , yer yer çökmeler ve morluklar , iğne olurken çok kanamalar yapmaya başlayınca dr.um haftada 1 defa kullanmam için proluton depot 500 mg. iğne verdi ve kanamam olursa iğneyi 3 günde 1 yaptırmamı söyledi ve tekrar yazmama gerek var mı bilmiyorum , halen ftilleri kullanıyorum .. bence de dr.unu değştir acilen hem de istersen benim dr.umu önerebilirim , irenbe tüp bebekte .. böyle riskli durumlarda diğer kadın doğ.uzm. bazen yetersiz kalabiliyor yada hangi gerekli hamleleri yapacaklarını bilmeyebiliyorlar .. rske atma ne kendini ne bebeğini .. daha güvenilir bir yere git bir an önce ..
Allah senin de bebeğinin de yardımcısı olsun canım :Saruboceq:

Benim kanamam vardı transferimin 8.ci günü.Doktora cep mesajı çekmiştim.Kanamam var ama idrar testi pozitif çıkıyor diye.Doktorda bana 2 tane progestoran iğnesi günde diye yazdı mesajda..Yani dr a gitmeme bile gerek kalmadan önlemimi aldım..Hemen eşimi aradım.İşyerinden çıkıp hemen bir eczaneye uğrayıp eve geldi ve bana iğne yapıp geri döndü işine.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…