- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
şeker şey aramıza hoşgeldin.umaarım sorunsuz ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin
çiğdem çok geçmiş olsun.ama günde bir progestan çok az canım.keşke en baştan sabah öylen akşam alsaydın progestanı.yada iğne şeklinde kullansaydın.allah büyük inşallah bişey olmaz meleğine.ama bu kadar kanaman var neden günlerdir bekliyorsun neden acilen doktora gidip önlem alınmadı gerekirse hastane ortamında bi tedavi yapılmadı.hala akşamı bekliyorsun doktora gitmek için..............................
Keşke daha önce gitseydin tatlım.umarım herşey iyi olur.sen moralini yüksek tut....
cok saol canım..ama gunde bır kez dıyınce doktor baska bısey ypamaıyorum korkuyorumde bısey olur dıye fazla ıcınce..doktorumu aradım o da dogumdaymıs aksam gelmemı söledı 6,30 da..zaten keısnlıkle hastaneye yatmayı ıstıcem..evde olmuyo yanı hem yatmam gerekıyo zırt pırta doktora gıdememkı zaten havalar buz gıbı balkonuma dahı cıkamıyorum usutucem korkusuyla..umarım hastaneye yatırırlar..cok tesekkur ederım canım.
arkadaslar bıldıgım butun hastanelerı aradım ama hepsı ocak 13 den once kesınlıkle alamayız dıyorlar..ssk ya gıtmeyı hıc ıstemıyorum orda kesın kotu seyler olur. mecburum aksamı beklemney yatıyorum zaten... doktorum ılgısız haklısınız bugun zaten son kez mecburoyetten gıdıyorum ssk nın doktoru belkı hastaneye yatmam da kolaylık saglar dıye. bende de akılsızlık doktor yat dedı dıye hıc bır yere cıkmadım yanı baska bı doktora gıtmedım..sımdı bı tane daha progestan alsam acaba nasıl olur alsam mı sızce?
Cnm sen nerede gireceksin özel onun için biyerden randevumu aldın yoksa normal muayenelerini olduğun yerdemi var?
selam arkadaslar... ıkı gundur gıremıyordum yatmaktan.. kanamam hala devam edıyo az da olsa.. bugun doktoruma gıdıcem belkı hastaneye yatırılma ıhtımalım var..cok uzuluyorum cok dua edıyorum ayırmasın allahım bebegımden benı dıye...dua edın benım ıcın lutfen anneler..
valla ben ce akşam doktora da gitsen iğne mine vermez.benim bile ilk 2 hafta hiç problem olmamasına rağmen sabah 2,öğlen 2,akşam 2 tane vajinal progestan kullandım.2.haftadan sonra günde 3 tane kullandım ve daha yeni bıraktım progestanı.bazen insanın kendi kendine de ilgilenmesi gerekiyor.azıcık kasığım ağırsa soluğu doktorda alıyorum....
O da uzun uzun muayne ediyor herşeyi anlatıyor.bak rahim temiz içinde kanama yok.rahim ağızı tamamen kapalı diye gösteriyor...rahatlıyorum...
Geçenlerde hafif bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim kum dötüm hemen hastaneye yatışımı yaptı 1 gün yattım hastanede...bazı şeylerde takip ve erken tannı çok önemli çiğdem kızma ne olur amacımız seni üzmekk değil ama ne olur biraz daha özenli bir doktora git...
Doktorunu her an ulaşabilmelisin.benim doktorum gece bile hiç çekinmeden cebimden ara evine bile gelirim acil durumda sen rahat ol diyor.bunlar çok önemli canım.....
Inşallahhhhhhhhhhhhhh kötü bişey olmaz ama benim içim çok yandı durumuna çok üzüldüm...çünkü kolay sahip olunmuyor bir evlada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?