çiğdemcim çok geçmiş olsun ama okudğum kadarıyla günde sadece 1 tane mi progestan kullanıyorsun :1shok:
HEM DE KANAMAN VARKEN :1shok:
benim transferin 11. günü kanamam olmuştu , regl başlangıcı gibi , dr.um günde 3*3 = 9 tane aldığım progestanlara ek olarak , keseyi görene kadar , günde 2 tane 50 mg. progynex ampül verdi . keseyi görünce fitillere aynen devam ettim , iğneyi günde 1e düşürdük . sonra kurban bayramının 2. günü ölçsem 2 mercimek büyüklüğünde kan karışmıştı akıntıma , panikle dr.u aradık , progynexi yine 2ye çıkardı 3 günlüğne ve kesin yatak istirahati verdi , iğne için eve heşire getiriyorduk düşün , kalkmıyordum hiç yemek ve wc haricinde .. kalp atışını duydğumuzda bile devam ettik aynı iğnelere , günde 50 mg progynex ve 3*3 = 9 tane progestan fitil kullanmaya . progynex kalçamda çok sertlikler , yer yer çökmeler ve morluklar , iğne olurken çok kanamalar yapmaya başlayınca dr.um haftada 1 defa kullanmam için proluton depot 500 mg. iğne verdi ve kanamam olursa iğneyi 3 günde 1 yaptırmamı söyledi ve tekrar yazmama gerek var mı bilmiyorum , halen ftilleri kullanıyorum .. bence de dr.unu değştir acilen hem de istersen benim dr.umu önerebilirim , irenbe tüp bebekte .. böyle riskli durumlarda diğer kadın doğ.uzm. bazen yetersiz kalabiliyor yada hangi gerekli hamleleri yapacaklarını bilmeyebiliyorlar .. rske atma ne kendini ne bebeğini .. daha güvenilir bir yere git bir an önce ..
Allah senin de bebeğinin de yardımcısı olsun canım :Saruboceq:
canim benim doktorum kadikoy acibademde. 2'li test icin de oraya gidecegim. doktorum yapacak. Sen yaptirdin mi?
Evet yaptırdım sonucunu pazartesi alıcam ama.
ufff ya bence çiğdem yazdıklarımıza üzüldü.............ve çıktı...
inşallah bize kızmamıştır
Canim hayırlı haberler olsun insallah hepimiz icin. Sen nerede yaptirdin? Yaa kusura bakma daha once yazdiysan kacirdim. Siteye bakarken araya is giriyor, kim ne yaziyor karisiyor.
Benim kafam karisti biraz. Simdi benim saglik sigortam var, dogumu karsiliyor ama belirli bir limit varmis. Bu yaptirdigimiz her test, muayene vs de o limitten dusuyormus. Malum acibademdeki bu test de burada okudugum rakamlardan epey pahali. Acaba baska bir yerde mi yaptirsam testleri ve ultrasonu diyorum bazen ama kendi doktorum bakmamis olacak. Sen kendi doktoruna mi gittin?
Canım ben medical park bahçelievlere gidiyorum. İkili testide orada yaptırdım 80 ytl. Acıbadem epey bahalı bilidğim kadarıyla. Ya zaten ikili test sadece kan alınması durumu. başka yerde yaptırabilirsin doktorun için sonuç önemli değilmi.O sadece ultrasonda ense kalınlığına filan bakıcak buda rutin kontrolde yapılan bişey cnm.
menekşe hangi doktora gidiyorsun bende medical park bahçelievlere gidiyorum
Suat Beye gidiyorum cnm. Sen?
ben emine hanıma gidiyorum canım
Aslında ben de ilk emine hanıma gittim ama bana biraz soğuk gibi geldi cnm yaa. O yüzden Suat Beye gitmeye başladım. Çok memnunum çok ilgili bi doktor.
ilk başta öyle gibide çok tatlı çok pozitif ve ilgili birisi bende çok memnunum
kızlar benim iki gündür sol tarafıma iğne batıyor geçiyor biraz rahatsızlık veriyor bu bana .acaba rahim genişlediği için olabilir mi .
Doğrudur cnm aslında giden herkes memnun. Ama bana öyle denk geldi heralde ilk gittiğimde robot gibiydi. Aslında ben birazda Emine hanımın hastası çok olur diye Suat Beyi tercih ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?