2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ben şu an bile ne kanamam ne de lekelenmem olmamasına rağmen hala günde 2 kez progynex iğne yiyorum ve 3 ay doluncaya dek yiyeceğim..Kalçam iyice şişti artık...Ayrıca bazı gün aşırı bazan günde 1 progesteron jel bazan 2 jel kullanıyorum..Ne ben söyleyeyim ne siz sorun yani...Varsın benim canım acısın ama bebeklerim benle kalsın...senağlama senağlama

Evet yaptırdım sonucunu pazartesi alıcam ama.

Canim hayırlı haberler olsun insallah hepimiz icin. Sen nerede yaptirdin? Yaa kusura bakma daha once yazdiysan kacirdim. Siteye bakarken araya is giriyor, kim ne yaziyor karisiyor.
Benim kafam karisti biraz. Simdi benim saglik sigortam var, dogumu karsiliyor ama belirli bir limit varmis. Bu yaptirdigimiz her test, muayene vs de o limitten dusuyormus. Malum acibademdeki bu test de burada okudugum rakamlardan epey pahali. Acaba baska bir yerde mi yaptirsam testleri ve ultrasonu diyorum bazen ama kendi doktorum bakmamis olacak. Sen kendi doktoruna mi gittin?

merhabalar kızlar
birazdan sağlık ocağına gideceğim idrar tahlili yaptırmak için, bakalım idrar yolları enfeksiyonum geçmiş mi
inş geçmiştir kızlar dua edin bana lütfen
geçmemişse eğer doktora gitcem tekrar ama yine ilaç kullanmak istemiyorum. su da içmek istemiyorum artık midem bulanıyooo.

Canım ben medical park bahçelievlere gidiyorum. İkili testide orada yaptırdım 80 ytl. Acıbadem epey bahalı bilidğim kadarıyla. Ya zaten ikili test sadece kan alınması durumu. başka yerde yaptırabilirsin doktorun için sonuç önemli değilmi.O sadece ultrasonda ense kalınlığına filan bakıcak buda rutin kontrolde yapılan bişey cnm.

inşallah çiğdemin bebişi onu bırakmaz hiçbir zaman kızlar filizim herhalde bebeğini kaybetti profilinden girdim pazartesi de kalp atışı duyulmazsa kürtaj olacam yazmış. bende o kadar etkilenmişim ki rüyamda sürekli ağladım halada içim çok kötü... allahım yavrularımızı bize bağışlasın

menekşe hangi doktora gidiyorsun bende medical park bahçelievlere gidiyorum

canım bence o bize kızmaz üzgün zaten yeterince ama biz ona yol göstermeye çalıştık o kadar çok şey öğrendim ki buradan bizim dertlerimiz sorunlarımız çözümlerimiz hemen hemen aynı onun için kızmaz bize...

şeker şey sen de hoşgeldin canım... :)

kızlar benim iki gündür sol tarafıma iğne batıyor geçiyor biraz rahatsızlık veriyor bu bana .acaba rahim genişlediği için olabilir mi .

Çiğdem merhaba,

Benim de kanamam oldu ve hastaneye yattım. 3 şişe serum verdiler. Bir de ped takibi yaptılar. Öyle özel bir uygulama yapılmıyor. Gece uyuyamıyorsun. Devamlı gelip ateş, tansiyon ölçüyorlar. Benim midem yeni yeni bulanmaya başlamıştı. Onun için 2 kez medpamid vurdular. Ertesi gün kendimi eve zor attım valla. Evde bol su içerek aynı ihtiyacı karşılayabilirsin. Kanaman varsa onların da yapacağı birşey yok. Hastaneden çıkmadan önce ultrasonla kanamama bakıp aktif olmadığını ama içeride biriken kanın olduğunu zamanla vücudun bunu atacağını söylediler. Zaten yaklaşık 15 gün resmen regl oldum ama her geçen gün rengi daha koyulaştı. Sen de koyu kırmızı kan geldiğini yazmışsın. Bu içindeki eski kanı attığını gösteriyor canım. Açık kırmızı kötü. Yat dinlen. Progestan hap kullanıyorsan 3'e çıkar. Bana bütün doktorlar bunu verdi. Hala da günde 2 tane kullanıyorum. Progestan'ın bebeğe hiçbir zararı yokmuş. Tabi hepsinden önce ultrasonda bebeğin kalp atışlarını ve büyüme hızını gözlemlesinler bi tanem. İçini rahat tut. Allah'ın izniyle bebişin yaşama tutunacaktır.

Doğrudur cnm aslında giden herkes memnun. Ama bana öyle denk geldi heralde ilk gittiğimde robot gibiydi. Aslında ben birazda Emine hanımın hastası çok olur diye Suat Beyi tercih ettim.

evet canım hastası biraz fazla ama pozitif olmas beni çok mutlu ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…