2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

:CüvCüv:kızlar benim karnım çıkmaya başladı. Göbeğim armut gibi olmaya başladı yaaa

aynen canım doymuyorum artık 2,5 saati zor bekliyorum bişeyler yemek istiyo canım yemezsemde hemen halsizlik çöküyo göbek dersen nasılda çıktı:)delikafadulden rahat 4 aylık göbiş gibi şuana kadar 1,5 kilo almışım inşallah fazla almam bu gigişle:1rolleyes:

Benim bebeğim karnımda ölmüş kıslar gelişmemiş ve pazartesi aldılar..ALLAH sizlere nasip etsin....

Yaa bende çok yiyorum yatana kadar tıkınıyorum. Allahtan kilolu değilim ama bu gidişle ne olurum bilemem. Karnım doysa gözüm doymuyo nasıl bişey bu yaaa. Bende 1,5 kilo almışım cnm benneyaptımki

Kızlar ben akşama fotoğraf çekinip koycam resmi hatta topik açalım temmuz annelerinin göbekleri diye..ilk haftalardan son haftalara ara ara koyarız resimleri hem de anı kalmış olur bize de.....
Ben akşama çekinip koycam...şu an çekinecek olan varsa çekinip açsın konuyu.olmazsa ben akşama açarım konuyu resmide eklerimmmmm
baya çıktı benim de göbüşş
sizinkileri de çok merak ediyorum hadi başlayalım bizde göbek şovuna

Benim bebeğim karnımda ölmüş kıslar gelişmemiş ve pazartesi aldılar..ALLAH sizlere nasip etsin....

canım geçmiş olsun allah başka keder vermesin en kısa zamanda inşallah bebiş haberini alırız tekrar sakın üzme kendini çabuk bian önce toplamaya bak tabiki ne kadar üzme desekte boş allahım sabır versin sana canım dikkat et kendine :çok üzgünüm:

Filiz çok ama çok üzüldüm.kelimeler kifayetini yitirir böyle anlarda.allah sana sabır versin inşallah.........
çok geçmiş olsun.allah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah

slm arkadaşlar
filizciğim canım çok üzüldüm diyecek söz bulamıyorum inş. tez zamanda yeniden bebeğine kavuşursun

Canım kaç gündür herkes seni merak ediyor. Çok geçmiş olsun. Yaşlı bir teyzem vardı. Düşük yapanlar için hep " Anne babaya birşey olmasın. Onlar çanak çömlek kırığı. Yeniden olur derdi." Allah sana eşine sağlık versin birtanem. İnşallah yakında güzel müjdeler verirsin bize. Kendine iyi bak.

KK hem güzel hem moral bozucu. Aramızdan bir bir ayrılan olunca hepimiz üzülüyoruz. Allahım kalanların hamileliklerini tamamına erdirir inşallah. Hamile olmak hiç de göründüğü kadar kolay değilmiş. İnsan hep başka şikayetlerinin olacağını düşünüyor. İşin bu boyutu var ki hepsinden daha kötü. Çiğdem için dua edelim arkadaşlar. Ona birşey olmasın, hepimize moral olsun.

filiz çok geçmş olsun canım. Allahım tekrar hayırlısıyla bebek nasip etsin inş

kızlar benim iki gündür sol tarafıma iğne batıyor geçiyor biraz rahatsızlık veriyor bu bana .acaba rahim genişlediği için olabilir mi .
Canım bende de oluyor bazan.Rahim genişlemeye başladığı içinmiş...a.s
Canım çok üzüldüm,Allah bir daha nasib edecektir bebek sahibi olmayı inşallah..:çok üzgünüm:
Kız bitiyorum senin şu Türkçene.. Fotoğraf çekinmek... Fotoğraf çekilmek,çektirmek de be yavrum..kaydirigubbakcemile3

Ben şu ense kalınlığı,burun kökü falan ne varsa ölçtüreyim,3 ayı dolduralım sonra fotoğrafını çektiririm eşime göbüşümün...:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…