evet canım hastası biraz fazla ama pozitif olmas beni çok mutlu ediyor
evet tatlım en önemliside o doktor pozitif olduğunda kendini daha rahat hissediyo insan.Hepimiz için hayırlısı ve en iyisi olsun inşallah cnm.
:CüvCüv:kızlar benim karnım çıkmaya başladı. Göbeğim armut gibi olmaya başladı yaaa
evet canım inş ben sadece normal doğumada doktor girsin istiyorum herhalde emine hanımda girecek
İnşallah cnm. Nurcum hiç orda doğum yapan tanıdığın varmı? hastane nasıl acaba
aynen canım doymuyorum artık 2,5 saati zor bekliyorum bişeyler yemek istiyo canım yemezsemde hemen halsizlik çöküyo göbek dersen nasılda çıktı:)delikafadulden rahat 4 aylık göbiş gibi şuana kadar 1,5 kilo almışım inşallah fazla almam bu gigişle:1rolleyes:
Benim bebeğim karnımda ölmüş kıslar gelişmemiş ve pazartesi aldılar..ALLAH sizlere nasip etsin....
Benim bebeğim karnımda ölmüş kıslar gelişmemiş ve pazartesi aldılar..ALLAH sizlere nasip etsin....
Canım bende de oluyor bazan.Rahim genişlemeye başladığı içinmiş...a.skızlar benim iki gündür sol tarafıma iğne batıyor geçiyor biraz rahatsızlık veriyor bu bana .acaba rahim genişlediği için olabilir mi .
Canım çok üzüldüm,Allah bir daha nasib edecektir bebek sahibi olmayı inşallah..:çok üzgünüm:Benim bebeğim karnımda ölmüş kıslar gelişmemiş ve pazartesi aldılar..ALLAH sizlere nasip etsin....
Kız bitiyorum senin şu Türkçene.. Fotoğraf çekinmek... Fotoğraf çekilmek,çektirmek de be yavrum..kaydirigubbakcemile3Kızlar ben akşama fotoğraf çekinip koycam resmi hatta topik açalım temmuz annelerinin göbekleri diye..ilk haftalardan son haftalara ara ara koyarız resimleri hem de anı kalmış olur bize de.....
Ben akşama çekinip koycam...şu an çekinecek olan varsa çekinip açsın konuyu.olmazsa ben akşama açarım konuyu resmide eklerimmmmm
baya çıktı benim de göbüşş
sizinkileri de çok merak ediyorum hadi başlayalım bizde göbek şovuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?