2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bademcim okuldayken en iyi dersim türkçeydi..................
şu an işteyim ve alelacele yazıyorum yazılarımı................
Sonuçta aynı anda başka işler de yapıyorum rahat rahat yazamıyorum yazılarımı.
Yani kısacası çok önemsemiyorum bu tür imla kurallarını.önemseyecek rahatlıkta da değilim zaten...........

Çekinicem demek çektiricem den daha mı kısa -tatlicadiarzu-
İmla hatası değil ki bu canikom.Söyleyiş hatası...

Mesela meleyim değil meleğim..

Yeter badem diceksin aman dayak yemiyim şimdi:icecream:

Neyse ben Türkçe öğretmeni değilim.Benim de iyiydi derslerim.

Öyle olsun diyeyim...:1hug:

Çektir de akşama görelim minik göbüşünü...:asigim:

Kızlar yazarken olur öyle hatalar ben türkçe öğretmeniyim bazen yazıp yolluyorum sonra okuduğum zaman kendime gülesim geliyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kızlar yazarken olur öyle hatalar ben türkçe öğretmeniyim bazen yazıp yolluyorum sonra okuduğum zaman kendime gülesim geliyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

AAA kız sakla o zaman Türkçe öğretmeni olduğunu yaaa...:roflol:

Sen Türkçe öğretmeni değilsin biyoloji öğretmeniydin demi..kaydirigubbakcemile3
Şaka şaka... Şeniz

selam arkadaşlar herkese hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim kollarını dolu çıkarsın hastanelerden inş.
Beyaz melekçim sende hamişmişsin ne güzel cnm Rabbim sizlere bağışlasın

kızlar tüylerinde koyulaşma olan varmı Merak ettim gözüme tüylerimin rengi koyulaşmış gibi geliyor. yada böyle bişey duydunuzmu çevrenizden
bide bebeğini hisseden varmı 18 haftadan önce hissedilmez diyorlar ben hissetmedim.

Beyaz Melek küstünmü yoksa bana kız...?:1hug:

:1no2:yooo küsmedim canım.küsmek pek tarzım değildir canım.kolay kolay kimseye küsmem ben......
sadece biraz gereksiz geldi sonuçta burda kimse çocuk değil...3-5 harf hatasını veya yazım yalnışının peşine düşmek pek hoş değil...neyse canım ya o kadar önemli değil...

evet beyaz melekcim bende işyerinde olduğum için çok hızlı yazıyorum kimse görmesin diye hep yanlış oluyor benimkide sonradan görüyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…