kızlar tüylerinde koyulaşma olan varmı merak ettim gözüme tüylerimin rengi koyulaşmış gibi geliyor. Yada böyle bişey duydunuzmu çevrenizden
bide bebeğini hisseden varmı 18 haftadan önce hissedilmez diyorlar ben hissetmedim.
:1no2:yooo küsmedim canım.küsmek pek tarzım değildir canım.kolay kolay kimseye küsmem ben......
sadece biraz gereksiz geldi sonuçta burda kimse çocuk değil...3-5 harf hatasını veya yazım yalnışının peşine düşmek pek hoş değil...neyse canım ya o kadar önemli değil...
evet beyaz melekcim bende işyerinde olduğum için çok hızlı yazıyorum kimse görmesin diye hep yanlış oluyor benimkide sonradan görüyorum:))
İmla hatası değil o bitanem,söyleyiş hatası...Söylediğin gibi yazıyorsun gibi geldi bana..Ben kendimi tutamam ,huyum kurusun,söyleyiveririm hemen..kaydirigubbakcemile3
Mesela biri şarj yerine şarz dediği zaman da gülme gelir bana:roflol:
neyse...
Şeniz :1hug:
öğrettiğin için sağol canım,,,,,,,,,,,,,,,
bundan sonra dikkat ederimmmmmm
sen olmasan napardıkŞeniza.s.a.s.a.s.
kızlar sizin ruh haliniz nasıl..ben pek bi sakinleştim.melek gibi bişey oldum ne sinirleniyorum ne de kızıyorum oldukça relaksim...............
hamilelikte insan çok sinirli ve huzursuz olur derler........bende tam tersi oldu.......
sadece çok duygusalım
Günaydın kızlar
Aranızda renkli 3 boyutlu ultrasona giren varmı?
evet canım bende renkli 4 boyutluya girdim..bebişim kocaman gözüküyor çok hareketli c.tesi günü tekrar giricem hayırlısıyla..
bende öyleyim canım çok sakinim ama çok ağlıyorum herşeye ağlıyorum
Arkadaşlar bu arada arada kısa yürüyüşler yapmamız gerekiyormuş hamilelikte..Eğer kanama gibi bir problemimiz yoksa hep yatmamalıymışız..
Herkese günaydın arkadaşlar..Ben de 3 boyutlu ultrasona girmek için sabırsızlanıyorum...Sonra sırada 4 boyutlu ultrason var..Ama biraz daha büyüsün bebişler diye bekliyorum...
akşamalrı müsait olduğumda hemen hemen her gün işyerinde den çıkışta yürüyorum,
yaklaık 20-25 dakika sürüyor.çok soğuk olursa yüreyemeyem de zaten 2 gündür de yürüyemiyorum.
ama yeerli mi bilmiyorum bu yarım saatlik yürüyüşler acaba?
kg almaya yatkın bir aypım var benim, galiba herkesten çok hareket etmeliyşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?