2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım belli bir haftadan sonra tırnaklarda saçlarda ve tüylerde hızlı uzama ve güçlenme oluyormuş annelerde hormonların etkisiyle o yüzden olmuş olabilir bende fark ettim kendimde

İmla hatası değil o bitanem,söyleyiş hatası...Söylediğin gibi yazıyorsun gibi geldi bana..Ben kendimi tutamam ,huyum kurusun,söyleyiveririm hemen..kaydirigubbakcemile3
Mesela biri şarj yerine şarz dediği zaman da gülme gelir bana:roflol:

neyse...

Şeniz :1hug:

evet beyaz melekcim bende işyerinde olduğum için çok hızlı yazıyorum kimse görmesin diye hep yanlış oluyor benimkide sonradan görüyorum:))

evet bitanem ya herkez de oluyo çoğunlukla çok önemli değil bana göre..sonuçta ben senin veya bi başkasının ne demek istediğini anlıyorsam sorun yok bana göre....
ama herkez aynı düşünmüyo bu hayatta malesef...Şeniz

öğrettiğin için sağol canım,,,,,,,,,,,,,,,
bundan sonra dikkat ederimmmmmm
sen olmasan napardıkŞeniza.s.a.s.a.s.

kızlar sizin ruh haliniz nasıl..ben pek bi sakinleştim.melek gibi bişey oldum ne sinirleniyorum ne de kızıyorum oldukça relaksim...............
hamilelikte insan çok sinirli ve huzursuz olur derler........bende tam tersi oldu.......
sadece çok duygusalım

Arkadaşlar bu arada arada kısa yürüyüşler yapmamız gerekiyormuş hamilelikte..Eğer kanama gibi bir problemimiz yoksa hep yatmamalıymışız..

amanın kızlar ben işyerinde hızlı yazayım derken hep harfleri karıştırırm.
gerçi bu huyum cep mesajalrında da olur hep ve msn yazılarında .
eşim şifre çözücü kullanıyorum seni okurken diyor.:))))))
bend burada baız şeylri gçnder tutşuna batıktan sonra fakediyorum:)))
sonra kendime kızıyorum.yakışıyor mu diye ama :))
siz yanlış bir kelime görürsesniz yani anlamca biliniz ki eksik harftir.kusuruma şimdiden bakmayın :)
arkadaşlar.
3.lü test ne zaman bilen var mı?

bende öyleyim canım çok sakinim ama çok ağlıyorum herşeye ağlıyorum

Ben de çok duygusalım,çok sulu gözlüyüm..Tv de hüzünlü birşey izlerken ağlıyorum..Dahası var..bebişlerimin henüz belli belirsiz ultrason resimlerine bakarken " ay canım bitanem benim kuzularım,yavrukuşlarım" diye sevip ağlıyorum..Sizi kucağıma alacağım günleri iple çekiyorum,sizleri özlüyorum diyorum..Gören deli der herhalde...

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım bende renkli 4 boyutluya girdim..bebişim kocaman gözüküyor çok hareketli c.tesi günü tekrar giricem hayırlısıyla..

Canım ya müsaitsen bir ara koyarmısın 4 boyutlu ultrason görüntüsünü buraya? Nasıl bir görüntü oluyor merak ettim.Nazar değmesin kuzuna

Arkadaşlar bu arada arada kısa yürüyüşler yapmamız gerekiyormuş hamilelikte..Eğer kanama gibi bir problemimiz yoksa hep yatmamalıymışız..

akşamalrı müsait olduğumda hemen hemen her gün işyerinde den çıkışta yürüyorum,
yaklaık 20-25 dakika sürüyor.çok soğuk olursa yüreyemeyem de zaten 2 gündür de yürüyemiyorum.
ama yeerli mi bilmiyorum bu yarım saatlik yürüyüşler acaba?
kg almaya yatkın bir aypım var benim, galiba herkesten çok hareket etmeliyşm

Kuzey burayı kontroldesin galiba..Ben 2008 in enlerinde Türkçe imlaya en takık üye olabilirim herhalde..kaydirigubbakcemile3

Hepimizde duygusallık had safhada anlaşılan arkadaşlar..:1hug:

nilay cinsiyeti belli olur bence cumartesi hadi hayırlısı bende 12 haftalık olsam ne güzel olurdu yeni yıldan önce cinsiyeti belli olur du....

Herkese günaydın arkadaşlar..Ben de 3 boyutlu ultrasona girmek için sabırsızlanıyorum...Sonra sırada 4 boyutlu ultrason var..Ama biraz daha büyüsün bebişler diye bekliyorum...

canım ben 12 haftalıkken girdim 4 boyutluya öle güzel bir duyguki resmen kocaman görünüyor.

Canım hamileliğimizin sonlarına doğru iyice ağırlaşıyormuşuz ve hareketlerimiz kısıtlandığı için kilo almaya başlıyormuşuz duyduğum kadarıyla.Nefes almada problem yaşatabilirmiş fazladan aldığımız kilolar..Bu yüzden kısa süreli de olsa arada yürüyüşler,gaz probleminin önüne de geçebilmek için gerekiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…