2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım ya müsaitsen bir ara koyarmısın 4 boyutlu ultrason görüntüsünü buraya? Nasıl bir görüntü oluyor merak ettim.Nazar değmesin kuzuna
koyayım canım ama nasıl koyucam bilmiyorum ki...
nilay cinsiyeti belli olur bence cumartesi hadi hayırlısı bende 12 haftalık olsam ne güzel olurdu yeni yıldan önce cinsiyeti belli olur du....

ahh canım zaman öle çabuk geçiyorki benim ufaklık göstermedi kendini bakalım bu c.tesi görecekmiyiz çok merak ediyorum bende..

Nilaycığım ben de pek beceremiyorum buraya foto eklemeyi ama bilen arkadaşlar yardımcı olurlar sana sanıyorum.

AAA ben daha beterim canım.
gün içinde bebeğim ile konuşuyorum.
artık bizi duyuyor ya bend abarttım .arada canım annen seni seviyor diye başlayan ,arada acıkıp acıkmadığını soruyorum felan ve bunalrı da yaparken sesim duyulıuyor keisn.
bazen işyerinde yakalnıyorum.ama pek umursamıyorum.o anlar benim çok mutlu olduğum anlar .
hele ultrason resmine bakıp da o bacaklarına bakıp bakıp en çok beni bacakları etkiledi uzatmış miniğim yatıyordu.yavrum yerim seni yerim diyorum .
oy kızlar çok tatlı bir duyguymuş bir de koynumuza alıp useveceğimiz gün geldiğinde ne yapacağız bilmem:) kendi adıma sıyırırım herhaldedelikafadulden

baktım nilay
allah hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etisn
kulaktı değil mi o görüdğüm ay yarabbim.içimizde minick meleğimiz varlığını hissetmek ne kadar güzel

baktım nilay
allah hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etisn
kulaktı değil mi o görüdğüm ay yarabbim.içimizde minick meleğimiz varlığını hissetmek ne kadar güzel

ahh canım kafası kulağı kolları bacağı burnu heryeri var ben gördüğümde şok oldum:)
sağ taraftaki iki kolu var sonra kaldırdı onları kafasına falan götürdü öylede var ultrason resmi..

canım sağ tarafta daha aşşağıda fotoğraf albümüm var onun içine gir bak orda tatlım..

Buldum tatlım,maşallah.Kafasımı o başta görülen? Bu arada bende haziran annesi olabilirim.Şaibeli durumum yani..ikiz olduğundan erken olabilir..:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…