2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ben de haziran annesi olacağım büyük ihtimalle. Farketmez artık haziran-temmuz. Bu arada Dilara o senin göbeğin olamazzzzz. 4-5 aylık gibi. Senin kesin oğlun olacak demedi deme.

ilk göbişte benden gelsinkaydirigubbakcemile3:dance:

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım ya çok güzel göbüşün...allah nazardan sakınsın.baya büyümüş...bende eklerim ama bence yeni konu açalım akşama ki resimlerimiz aralarda kaynamasın...
çok tatlısın çok

Buldum tatlım,maşallah.Kafasımı o başta görülen? Bu arada bende haziran annesi olabilirim.Şaibeli durumum yani..ikiz olduğundan erken olabilir..:1rolleyes:

evet canım baştaki kafası :)))
doğru senin haziran olabilir ayy ne güzel ya ikizin olacak hayırlısıyla..yaşın kaç canım??
ben diyodum ikiz olsada aradan çıkarsam iki taneyikaydirigubbakcemile3 doğum yaptığımda yaşım 27 olacak yaşlanıyormuyum ne

Ben de haziran annesi olacağım büyük ihtimalle. Farketmez artık haziran-temmuz. Bu arada Dilara o senin göbeğin olamazzzzz. 4-5 aylık gibi. Senin kesin oğlun olacak demedi deme.

doymuyorumki yemeğe başladım ilk zamanlar miyde bulantısı vardı yiyemiyodum şimdi geçince maşallah açıldı iştahımkaydirigubbakcemile2

Benim 28 olucak doğum yaptığımda canım.:1hug:

evet evet bende eklerim:)))
konuyu sen aç tatlım 2009 temmuz anneleri topiğini ben açtım göbişlerinide sen açhihoyyyt...

sağolasın canım hepimizin göbişleri çok güzeldir sen en iyisi başlığı açta herkes resim koyar yavaş yavaş:)

Kızlar başılığı açtım hadi bakalım ekleyin resimlerinizi..dilara hadi canım oraya koy resminiii
ay çok heycanlandım içim kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ama ben anlamadım ki canım nasıl ekleneceğini??
demin sen anlattın ama ölede anlamadım..:1no2:

canım sana bi site adresi vereyim en rahat ordan eklersin bak şimdi hem anlatayım şimdi bu siteye giriyosun gözat kısmı var oraya tıklıyosun resmi kaydettiğin yere geliyosun resmi seçiyosun ve alttaki kutucuktanda 800*600 15 inch monitörü seçiyosun en son işlemde host it! yazar onu tıklıyosun ve kendi yüklüyo ve yükledikten sonrada resmin alt tarafındaki url htl meyi kopyalayım direk buraya yazıştığımız yere yapıştırıyosun bu kadar konuyu aç bitti:) adres burası... ImageShack® - Image Hosting

benim 28 olucak doğum yaptığımda canım.:1hug:

baktım yaş yarıştıryorusnu bend eatladım hemn
allah nasip kısmet ederse ben yaş 35 oalcak doğum yaptığımda :)))
allahım bebeğime sağlık verisn .oy bebebğim benim annneis genç olamayacak ama ınu hep çı-okkk sevecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…