ilk göbişte benden gelsinkaydirigubbakcemile3:dance:
kızlar aslında ben haziran annesi oldum yani dr haziran sonu doğum dedi ama sizide bırakamıyorum hep takipteyim:)
evet tatlım 39. hafta sezeryan olacak..nilaycım sezeryan mı olacak
Senin baya çıkmış gibi ..Yakın çekim olduğu için mi acaba..Maşallah canım:asigim:
canım ne kadarlık oldunuz çok güzel çıkmış
Buldum tatlım,maşallah.Kafasımı o başta görülen? Bu arada bende haziran annesi olabilirim.Şaibeli durumum yani..ikiz olduğundan erken olabilir..:1rolleyes:
evet tatlım 39. hafta sezeryan olacak..
benim göbişte aynen öle çıktı kızlar..
Ben de haziran annesi olacağım büyük ihtimalle. Farketmez artık haziran-temmuz. Bu arada Dilara o senin göbeğin olamazzzzz. 4-5 aylık gibi. Senin kesin oğlun olacak demedi deme.
evet canım baştaki kafası :)))
doğru senin haziran olabilir ayy ne güzel ya ikizin olacak hayırlısıyla..yaşın kaç canım??
ben diyodum ikiz olsada aradan çıkarsam iki taneyikaydirigubbakcemile3 doğum yaptığımda yaşım 27 olacak yaşlanıyormuyum ne
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım ya çok güzel göbüşün...allah nazardan sakınsın.baya büyümüş...bende eklerim ama bence yeni konu açalım akşama ki resimlerimiz aralarda kaynamasın...
çok tatlısın çok
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım ya çok güzel göbüşün...allah nazardan sakınsın.baya büyümüş...bende eklerim ama bence yeni konu açalım akşama ki resimlerimiz aralarda kaynamasın...
çok tatlısın çok
Kızlar başılığı açtım hadi bakalım ekleyin resimlerinizi..dilara hadi canım oraya koy resminiii
ay çok heycanlandım içim kıpır kıpırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ama ben anlamadım ki canım nasıl ekleneceğini??
demin sen anlattın ama ölede anlamadım..:1no2:
benim 28 olucak doğum yaptığımda canım.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?