2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

swethome canım benimde 35 olacak seninde ilk bebeğinmi

EVET canım ilk bebeğim.
ben biraz geç evlendim.
bebeğim beni bekletmedi benbeeğimi beklettim yani.
aslında 2 yıllık evliym.
eşimin askerliği felan varıd.onalr bitince hemen çalışmaya başaladık.4ay kadar naz yaptı kuzum geldi .hatta yaşım dahe ilerlemedne bir sorun varsa doktora gideyim diye tuturudum doktorlar erken geldin 1 yıldan önce bakılmaz dediler.
geri döndüm.
en sonunda eşim işe gireyim bekle desede bastırıdm daha bekleyemem dye.
bbeğim inşallah kısmeti ile gelir de babzcığı iş konusunu halleder değil mi ama ?
çok gzüel bir duygu olmaycağına inanmıştım arada ağlardım.
neden bilmem işte...
rabbim verdi çok şükür

ahh canım 35 yaş öle büyük bir yaş değilki tatlım..

İyi akşamlar kızlar...
Ben dün ikili test yaptırdım ve ultrasona girdim.İkili test sonuçlarımı cuma günü alıcam.Ama ultrason macerası cidden çok heyecan vericiydi,inanılmaz:))Bebeğim nasıl hareket ediyordu,zıplayıp duruyordu...Veeeeeeee cinsiyetini öğrendim.Doktorun bu kadar kesin ve net söylemesine de çok şaşırdım çünkü bu haftalarda doktorların kesin söyleyemeyeceğini okumuştum.
Söylüyorum sıkı durun....
Oğlum olacakmuş...:))
Eşimle ben hep kız olacağını düşünmüştük nedense.Öyle hissetmiştik.Hatta eşim ''kızım''diye konuşuyordu.Ama tabi önemli olan sağlıklı olması ve ultrason sonuçları iyi çıktı.İnşallah test sonuçları da iyi çıkar...Ve hepimiz kucağımıza sağlıkla alırız bebeklerimizi.

swethome olsun canım aslında çokda geç değilmi,ş geçen gün gazetede yabancı bir tüp bebek doktoru söylüyordu en ideal yaş 34 diye olsun.canım bebeğin inş rızkıyla gelecektir eşinde güzel bir iş bulur canım ben şuna üzülüyorum seneler yetmiyor bana ben diyorum 50 yaşına gelince bebeğim daha 15 yaşına gelmiş olacak sanki doyamıycakmışım gibi geliyor yavrucuma allahım bu günleri gösterdi yaa sağlıklı uzun ömürler versin sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Ben de 32 yaşında olacağım bebeğim doğduğunda inşallah. Geç evlenip bir de isterdiğin zamanda olmayınca geç kaldık biraz. Gerçi şimdi alışveriş merkezlerinde bakıyorum kelli adamların bebekleri var. Galiba herkes geç çocuk sahibi oluyor.

Kızlar gayet gençsiniz.34 müş 35 miş...Bence en güzel yaşlar annelik için..En bilinçli yaşları kadının..Eşimin iş yerinde bir bayan yazın evlendi ve şu an hamile..45 yaşında...ilk evliliği ve ilk hamileliği..Hem de tedavisiz..Allah hepimizin bebişlerini korusun güzel anneler..

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet-------gerceklesen

ipeğimu .............1.Temmuz..............Kız....................Erkek..........................Erkek

derin....................1 Temmuz...............Erkek..................................................Erkek

HURREM_S.........2 Temmuz.............Erkek......................................................Erkek

yeşimnur.............2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız

bebişimm :)) ....... 3 temmuz...............Erkek.................Kız...............................Erkek

Neslivicdan.........3 Temmuz..............Erkek......................................................Erkek

Sweethome.......3 Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek................Erkek.............................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Erkek

Confuse............7 Temmuz..................?......................?..................................Kiz........................Erkek

Sibel07..............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek.............................?????

Sarışın01..........16 Temmuz................Kız..................Kız................................Kız

Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız

cigdemrecetin....23 Temmuz..............Erkek...................................................?????

Altınyürek..........24 Temmuz.............Erkek.................................................Erkek

ilsu ..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız

Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız

sevtapdüzyol......26 Temmuz.................Kız....................Kız..............................Kız

Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek

Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz

Sıla-84.............30 Temmuz.................Kız....................Erkek...........................Erkek

badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek

Özleeeemm35....................................Erkek.................Erkek...........................Erkek

Nilayyy...............................................Kız........................................................?????

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

Comebaby..............İkiz bebek..........2.Erkek...................................................2 Kız

Kzilar cinsiyeti ilk belli olan confuse. gerceklesen diye bir kolon actim. ekledim. hayirli ugurlu olsun.

Kizlar ya sizi hepiniz en gec 3-4 hafta icinde cinsiyetlerinizi ogrenegecksiniz.
ya ben. 6+1 ken gordum minnosumu. bir dahaki randevum 20 Ocak. 2li test. cinsiyetini ise 5 Martta ogrenebilecem. taaa 19. hafta bitince.

cok merak ediyorum. orada mi, degil mi? heralde oradadir degil mi? gobis yok. aksam ustu cikiyor. o da siskinlikten. olsa sabah da olurdu. mide bulantisi cok nadir. arada. 3-4 gunde bir. onun disinda baska belirtisi de yok zaten.

burada 50 cm yakin kar var. (Ben Boston'dayim.) ne guzel demeyin. karin yagmasi is yerleri tatil olunca guzel oluyor. pamuk pamuk.

canim oyle simit cekiyor ki, ruyalarimda goruyorum. gecen gun yaptim ama susamli simit var ya aynen onun gibi oldu. ben gercek simit istiyorum.

arkadaşlar pazartesi 11-14 tstimi yaptırdım.yaptırdığım doktor çok enteresandı.bana ense kalınlığını söylemedi.niye soruyosunn tanı mı koyacaksın dedi.sonrada sen nette araştırıp moralini bozarsın demez mi? neyse sonra ense de ödem varmış ve de karın çevresinde de ödem varmış. belki de amniyosentez haftasına kadar sonlanırmış gebelik moralim bozuldu.yarınn kan sonuçlarını yani kesin sonuçları alıcam ve druma götürcemm moralim çokk bozuk.Buraya ilk hamilelik günlerim de girmiştim.Sonra düşük tehlikesi geçirdim.ewde yattım falan..kısaca problemli allahımın dediği olucakk umarım hayırlısı olur....

Geçmiş olsun canım. İnşallah ödemlerini atar bebişin. Güvendiğin bir jinekologla görüş istersen.

kızlar slm bugün ikili testimi yaptırdım lab.doktoru sonuçlar iyi dedi ende kalınlığıyla orantılı dedi.dün ultrasonda gördüm bebeğimi hem renksiz hemde renkli gösterdi doktorum.hareketliydi bebişim biraz uzun sürdü ölçmesi ama o arada bebişimi izleme fırsatı buldum çok güzel bir dugu allah herkese nasip etsin yarın tam 12 hafta oluyorum sonucu dr a göstericem bakalım cinsiyeti için nezaman çağırır.
birde kızlar ikili iyi çıkarsa 3 lü yapmayız AFP denilen bir test va onu bakarız dedi.ya ende zaten 3 lü baktırmak istemiyorum.allahım herkese nasp etsin.öpüyorum hepinizi.

canım inşallah herşey güzel olur aklına kötü şeyler getirme çok üzüldüm yaa bebeğin sana sıkıca tutunsun ödem falan kalmasın Allahım inşallah...:Saruboceq:

Canım inşallah geriler bebeğinin ödemi:çok üzgünüm:

test yaptıran arkadaşlar inşallah herşey yolunda gider..

ben test yaptırmayacağım..

ya bu saat oldu ve çiğdemi çok merak ediyorm .. gündüzden beri aklımda ama bir türlü fırsatım olmadı k girip akayım ..
ama sabahtan beri yazılan tüm mesajlara baktım , çiğdemden bir haber göremedim sanki benneyaptımki
ne yaptı acaba , haberi olan var mı fisfisfis
inşallah güzel haberlerle döner yarın :Saruboceq:

İnşallah canım.:çok üzgünüm:
Bu arada sana da sorayım .ikili üçlü test için ne düşünüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…