swethome canım benimde 35 olacak seninde ilk bebeğinmi
baktım yaş yarıştıryorusnu bend eatladım hemn
allah nasip kısmet ederse ben yaş 35 oalcak doğum yaptığımda :)))
allahım bebeğime sağlık verisn .oy bebebğim benim annneis genç olamayacak ama ınu hep çı-okkk sevecek
arkadaşlar pazartesi 11-14 tstimi yaptırdım.yaptırdığım doktor çok enteresandı.bana ense kalınlığını söylemedi.niye soruyosunn tanı mı koyacaksın dedi.sonrada sen nette araştırıp moralini bozarsın demez mi? neyse sonra ense de ödem varmış ve de karın çevresinde de ödem varmış. belki de amniyosentez haftasına kadar sonlanırmış gebelik moralim bozuldu.yarınn kan sonuçlarını yani kesin sonuçları alıcam ve druma götürcemm moralim çokk bozuk.Buraya ilk hamilelik günlerim de girmiştim.Sonra düşük tehlikesi geçirdim.ewde yattım falan..kısaca problemli allahımın dediği olucakk umarım hayırlısı olur....
arkadaşlar pazartesi 11-14 tstimi yaptırdım.yaptırdığım doktor çok enteresandı.bana ense kalınlığını söylemedi.niye soruyosunn tanı mı koyacaksın dedi.sonrada sen nette araştırıp moralini bozarsın demez mi? neyse sonra ense de ödem varmış ve de karın çevresinde de ödem varmış. belki de amniyosentez haftasına kadar sonlanırmış gebelik moralim bozuldu.yarınn kan sonuçlarını yani kesin sonuçları alıcam ve druma götürcemm moralim çokk bozuk.Buraya ilk hamilelik günlerim de girmiştim.Sonra düşük tehlikesi geçirdim.ewde yattım falan..kısaca problemli allahımın dediği olucakk umarım hayırlısı olur....
ya bu saat oldu ve çiğdemi çok merak ediyorm .. gündüzden beri aklımda ama bir türlü fırsatım olmadı k girip akayım ..
ama sabahtan beri yazılan tüm mesajlara baktım , çiğdemden bir haber göremedim sanki benneyaptımki
ne yaptı acaba , haberi olan var mı fisfisfis
inşallah güzel haberlerle döner yarın :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?