2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günyadın :)))))))))
nasıl bugün rahat mıyız.?
sorunlar yok umarım.
ben de bir bel ağrısı oluştu.sabhatan beri ama soğuktandır inşallah.
bütün bebeişlere tek tek günaydın.
annlerine de günaydınnnn gününüz aydın ,eviniz şen olsun

Sibelcim testin ii çıkmış gözün aydın ,bende ikilim ii çıkarsa 3 lü testi yaptırmak istemiyorum.

günaydın güzel anneler bebişleri bugün ayvalıkta hava çok güzel günlük güneşlik bugün pazarımız var çarşıya iniyorum birazdan .kaç gündür bunaldım evde.beyaz melek canım çok tatlı göbüşün cicilerinde çok şeker maşallah ne çabuk çıkmış benim göbeğim zaten vardı heralde ondan belli değil

teşekkür ederim derincim...benim hiç yoktu birden fırladı göbüşüm..........
kıza mı benziyo erkeğe mi benziyor kızlarrrrrrrrrrrr

GÜNAYDIN KIZLAR HERKESİN KEYFİ YERİNDE MAŞALLAH GÖBÜŞLERDE ÇIKMIŞ ORTAYA :CüvCüv:

KIZLAR DÜN PATRONUMLA DOĞUMDAN SONRA ÇALIŞMA MESELESİNİ KONUŞTUK TA DOĞUMA 15 GÜN KALA İZNE ÇIK DOĞURDUKTAN BİR AY SONRA BAŞLA İŞE DEDİ KİME KOYARIM BEN 1 AYLIK BEBEĞİ HAKKI OLMAZ MI ONU ANNE SÜTÜNDEN İLGİSİNDEN NASIL MAHRUM BIRAKIRIM SİZCE İŞİ TAMAMEN Mİ BIRAKMALIYIM ZATEN ANNEMDE KAYINVALİDEMDE KİMSE BAKAMAZ 1 AYLIK BEBEĞE DİYORLAR :1no2:

kızlar ya hayır olsun gündüz niyetine bu gece rüyamda benim müdürüm beni odasına çağırıyo altın satan bi arkadaşı gelmiş altın almak istermisin alsan alsan burda sen alırsın diyo adam altın yüzükleri çıkarıyo sora bana sen almazsın bunlardan diyo parmağımdaki yüzüğü gösteriyo bak müsürüne göster oda anlar parmağında harika bi pırlanta yüzük var senin sen bunları beğenmezsin diyor gerçektende parmağımda harika bi tek taş pırlant yüzük görüyorum hayırdır yorumlşarınızı bekliyorum canlarım.Biliyosunuz ben ilk yavrumu kaybettim 36 haftalıktı bu ikinci hamileliğim bu güne kadar inanın Rabbime sığınarak geldim..

canım çok sevindim. bende cumartesi gidicem 2 li test için. cinsiyet söyler mi bilmem ama ben çok heyecanlıyım

evet canım ya düşününce insanın içi bir tuhaf oluyornaısl bırakırım diye.
ayy yavrum diyorum bazen seni bırakığ işe geleceğm ama beni anlayacaksın inşallah.
kim bakacak peki canım normalde minik yavuruna sen işe dönünce,
ben hala bilmiyorum kim bakacak ?

rüyan inanıılmaz güzel.
hayırlara veisle olsun.çok kıyemtli ve hayırlı evladın oalcak.
hem de kısmeti rızkı bol oalcak.sağlık ve sıhhati de yerinde oalcak.pırlanta ve altın gibi kıymetli şeyler çok çok çok iyi.
zaten senin sahip olduğun pırlanta yüzük var paramağnda rüyanda yani içind eki meleğin.
hayır olsun inşallh

AY CANIM YA AYNI DERTTEN BENDE MUZDARİBİM.. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM
NASIL BIRAKIRIZ.. İLK 6 AY ANNE SÜTÜ DİYORLAR.. HADİ ONU Bİ ŞEKİLDE HALLEDERİZ SÜTÜMÜZ SAĞIP BIRAKIRIZ FALAN AMA NASIL AYRILIZ BEBEKLERİMİZDEN YA .... :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…