İyi akşamlar kızlar...
Ben dün ikili test yaptırdım ve ultrasona girdim.İkili test sonuçlarımı cuma günü alıcam.Ama ultrason macerası cidden çok heyecan vericiydi,inanılmaz:))Bebeğim nasıl hareket ediyordu,zıplayıp duruyordu...Veeeeeeee cinsiyetini öğrendim.Doktorun bu kadar kesin ve net söylemesine de çok şaşırdım çünkü bu haftalarda doktorların kesin söyleyemeyeceğini okumuştum.
Söylüyorum sıkı durun....
Oğlum olacakmuş...:))
Eşimle ben hep kız olacağını düşünmüştük nedense.Öyle hissetmiştik.Hatta eşim ''kızım''diye konuşuyordu.Ama tabi önemli olan sağlıklı olması ve ultrason sonuçları iyi çıktı.İnşallah test sonuçları da iyi çıkar...Ve hepimiz kucağımıza sağlıkla alırız bebeklerimizi.
kızlar ya hayır olsun gündüz niyetine bu gece rüyamda benim müdürüm beni odasına çağırıyo altın satan bi arkadaşı gelmiş altın almak istermisin alsan alsan burda sen alırsın diyo adam altın yüzükleri çıkarıyo sora bana sen almazsın bunlardan diyo parmağımdaki yüzüğü gösteriyo bak müsürüne göster oda anlar parmağında harika bi pırlanta yüzük var senin sen bunları beğenmezsin diyor gerçektende parmağımda harika bi tek taş pırlant yüzük görüyorum hayırdır yorumlşarınızı bekliyorum canlarım.Biliyosunuz ben ilk yavrumu kaybettim 36 haftalıktı bu ikinci hamileliğim bu güne kadar inanın Rabbime sığınarak geldim..
GÜNAYDIN KIZLAR HERKESİN KEYFİ YERİNDE MAŞALLAH GÖBÜŞLERDE ÇIKMIŞ ORTAYA :CüvCüv:
KIZLAR DÜN PATRONUMLA DOĞUMDAN SONRA ÇALIŞMA MESELESİNİ KONUŞTUK TA DOĞUMA 15 GÜN KALA İZNE ÇIK DOĞURDUKTAN BİR AY SONRA BAŞLA İŞE DEDİ KİME KOYARIM BEN 1 AYLIK BEBEĞİ HAKKI OLMAZ MI ONU ANNE SÜTÜNDEN İLGİSİNDEN NASIL MAHRUM BIRAKIRIM SİZCE İŞİ TAMAMEN Mİ BIRAKMALIYIM ZATEN ANNEMDE KAYINVALİDEMDE KİMSE BAKAMAZ 1 AYLIK BEBEĞE DİYORLAR :1no2:
ilsu sende eklesene tatlım resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?