- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Cnm ben en başta senin kızın olucak gibi geçmişti içimden ama göbişi görünce sanki oğlan gibi geldi : )
evet öyle ilsucum ama 5 yıldır burda çalışıyorum aile gibi olduk şimdi kalkıp tazminatla falan uğraşmak ayıp olur ailecekte tanışıyoruz zaten adam kötü niyetli değil ama tek eleman olduğum için işlerin yetişmesi mümkün değil olmazsa temelli bırkırım ya bir yaşımızdan sonra başlarım çalışmayadoğum izni yasal olarak doğumdan önce ve sonra 8 şer haftadır. Ve doğumdan sonra ücretsiz izin var 6 ay kadar. Eğer patronunuz kabul etmeyip çıkartırsa tazminat vermek zorunda diye biliyorum.
rüyan inanıılmaz güzel.
hayırlara veisle olsun.çok kıyemtli ve hayırlı evladın oalcak.
hem de kısmeti rızkı bol oalcak.sağlık ve sıhhati de yerinde oalcak.pırlanta ve altın gibi kıymetli şeyler çok çok çok iyi.
zaten senin sahip olduğun pırlanta yüzük var paramağnda rüyanda yani içind eki meleğin.
hayır olsun inşallh[/
çok teşekkür ederim yorumların için canımcım içimi rahatlattın inan benim diğer hamileliğimde gördüğüm bi çok rüyam doğru çıktı hemde bire bir o yüzden rüyalara çok önem verir ve çok inanırım.
AY CANIM YA AYNI DERTTEN BENDE MUZDARİBİM.. NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM
NASIL BIRAKIRIZ.. İLK 6 AY ANNE SÜTÜ DİYORLAR.. HADİ ONU Bİ ŞEKİLDE HALLEDERİZ SÜTÜMÜZ SAĞIP BIRAKIRIZ FALAN AMA NASIL AYRILIZ BEBEKLERİMİZDEN YA .... :1no2:
rüyan inanıılmaz güzel.
hayırlara veisle olsun.çok kıyemtli ve hayırlı evladın oalcak.
hem de kısmeti rızkı bol oalcak.sağlık ve sıhhati de yerinde oalcak.pırlanta ve altın gibi kıymetli şeyler çok çok çok iyi.
zaten senin sahip olduğun pırlanta yüzük var paramağnda rüyanda yani içind eki meleğin.
hayır olsun inşallh[/
çok teşekkür ederim yorumların için canımcım içimi rahatlattın inan benim diğer hamileliğimde gördüğüm bi çok rüyam doğru çıktı hemde bire bir o yüzden rüyalara çok önem verir ve çok inanırım.
ben biraz da rüyalrımı hissederim.senin rüyayı da okuduğumda ,çok güzel şeyler hissettim.ve sanki oğlun olacak ve pırlanta gibi bir evlat olacak galiba.
altın mücevher takmak çok kımetlenmek ve istediğine kavuşmak anlamına gelir,bazen de evlat ve anlamına gelir.a.s.
bende ne yapacağımı şaşaırıdm o konuda.
Kayınvalide bakamaz çalışıyor
annem burada değil ,ben ise smmm stajımı yapıyorum.
Belli bir süre zaten hakkımız var rapor felan işte.onunda tam vaktini bilmiyorum.
Işe dönmezsem stajım yanar.hayat şartlarıda malum.
Zaten memlekette bir kriz hali var.
Ne yapacağım konusunda o akdar kararsız ve karamsarım ki bu konuda .
Bebeği bırakmak için eve geln bir bakıcı düşünüyorum.ama temzi olmalı ve bebeğe vicadan ve sevgi ile yaklaşmlı allahından korkmalı.
Bilmiyorum hiç.
Onalrda zaten 700 ytl felan istiyorlarmış.
Anlamıyorum kafam iyice karıştı. Benim.
O konualrı düşünmek istemiyorum
ya ne bileyim tatlım herkez yani %90 ı erkek bence diyor ama bana da sanki kız gibime geliyor...hayırlısı olsun da 2 haftaya kadar öğrenirim nasılsa...
birde pek midem bulanmadı diye herkez erkek diyor ne alakaysa...Şeniz
Ben bu işimde 7 yıldır calışıyorum ,emeğim var .bakacak kimsem olmadığı için çıkacağım .ama tazminat hakkıda doğmuyor malesef kendi isteğimle çıkacağım için .yapacak bişi yok.
ben biraz da rüyalrımı hissederim.senin rüyayı da okuduğumda ,çok güzel şeyler hissettim.ve sanki oğlun olacak ve pırlanta gibi bir evlat olacak galiba.
altın mücevher takmak çok kımetlenmek ve istediğine kavuşmak anlamına gelir,bazen de evlat ve anlamına gelir.a.s.
hayırlısı olsun canım sağ salim alimde yavrumu kucağıma alimde cinsiyeti ne olursa olsun .İnan canım ben çok zor günler geçirdim bu güne gelene kadar ...Allahıma şükürler olsun atlattım onun sayesinde..
Onunla hiç ilgisi yok cnm ben kızıma hamileyken 1 kez bile midem bulanmadı. Bundada hiç bulanmadı ama doktor erkeğe benziyo dedi. Ya aslında göbek şekli filanda hikaye kızımda karnım sivriydi öne doğru top gibi herkes erkek bu kesin dedi ama çok şükür kızım oldu.
evet canım bende kesinlikle inanmıyorum böyle şeylere..allah ne uygunn görürse o oluyor.aslında yazımız kadeimiz baştan belli çocuklarımızın cinsiyeti
hurafe işte...ne çin takvimi ne de başka şeylere inanıyorum ben........
mesela herkez oğlun olacak diyor.......
çin takvimi erkek çıkıyor.
yorumcu da erkek çıkıyo...geçen akşam dua ettim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum inşallah bu akşam rüyamda görürüm diye...........ve rüyamda bebeğimi dourdum ve erkek ti.............
ama ben tüm bunların hurafe olduğuna inanıyor ve kızım olacakmış gibi hissediyorum...
2 hafta sonra belli olur zatennnhihoyyyt
12-13 haftalık hamile olanlar gobeklerınız sısmeye basladı mı özellıkle kılolu olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?