2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Doğum izni yasal olarak doğumdan önce ve sonra 8 şer haftadır. Ve doğumdan sonra ücretsiz izin var 6 ay kadar. Eğer patronunuz kabul etmeyip çıkartırsa tazminat vermek zorunda diye biliyorum.

Cnm ben en başta senin kızın olucak gibi geçmişti içimden ama göbişi görünce sanki oğlan gibi geldi : )

ya ne bileyim tatlım herkez yani %90 ı erkek bence diyor ama bana da sanki kız gibime geliyor...hayırlısı olsun da 2 haftaya kadar öğrenirim nasılsa...
birde pek midem bulanmadı diye herkez erkek diyor ne alakaysa...Şeniz

doğum izni yasal olarak doğumdan önce ve sonra 8 şer haftadır. Ve doğumdan sonra ücretsiz izin var 6 ay kadar. Eğer patronunuz kabul etmeyip çıkartırsa tazminat vermek zorunda diye biliyorum.
evet öyle ilsucum ama 5 yıldır burda çalışıyorum aile gibi olduk şimdi kalkıp tazminatla falan uğraşmak ayıp olur ailecekte tanışıyoruz zaten adam kötü niyetli değil ama tek eleman olduğum için işlerin yetişmesi mümkün değil olmazsa temelli bırkırım ya bir yaşımızdan sonra başlarım çalışmaya

bende ne yapacağımı şaşaırıdm o konuda.
kayınvalide bakamaz çalışıyor
annem burada değil ,ben ise smmm stajımı yapıyorum.
belli bir süre zaten hakkımız var rapor felan işte.onunda tam vaktini bilmiyorum.
işe dönmezsem stajım yanar.hayat şartlarıda malum.
zaten memlekette bir kriz hali var.
ne yapacağım konusunda o akdar kararsız ve karamsarım ki bu konuda .
bebeği bırakmak için eve geln bir bakıcı düşünüyorum.ama temzi olmalı ve bebeğe vicadan ve sevgi ile yaklaşmlı allahından korkmalı.
bilmiyorum hiç.
onalrda zaten 700 ytl felan istiyorlarmış.
anlamıyorum kafam iyice karıştı. benim.
o konualrı düşünmek istemiyorum

aynen bende düşünmek istemiyorum ama senin işin daha zor allah yardımcın olsun arkadaşım

Ben bu işimde 7 yıldır calışıyorum ,emeğim var .bakacak kimsem olmadığı için çıkacağım .ama tazminat hakkıda doğmuyor malesef kendi isteğimle çıkacağım için .yapacak bişi yok.

Onunla hiç ilgisi yok cnm ben kızıma hamileyken 1 kez bile midem bulanmadı. Bundada hiç bulanmadı ama doktor erkeğe benziyo dedi. Ya aslında göbek şekli filanda hikaye kızımda karnım sivriydi öne doğru top gibi herkes erkek bu kesin dedi ama çok şükür kızım oldu.

Ben bu işimde 7 yıldır calışıyorum ,emeğim var .bakacak kimsem olmadığı için çıkacağım .ama tazminat hakkıda doğmuyor malesef kendi isteğimle çıkacağım için .yapacak bişi yok.

BU TAMAMEN patronun insafına kalmış bence o kadar yılını heba etme.7 aylıkken doğum iznine ayrıl...........doğumdan sonra da iznin var 2,5 ay.sonrada 6 ay ücretsiz izin hakkını iste...sonra gene rapor al belki o arada kendileri çıkartır zaten..dolayısıyla da tazminatını vermek durumundasositososito

evet canım bende kesinlikle inanmıyorum böyle şeylere..allah ne uygunn görürse o oluyor.aslında yazımız kadeimiz baştan belli çocuklarımızın cinsiyeti
hurafe işte...ne çin takvimi ne de başka şeylere inanıyorum ben........
mesela herkez oğlun olacak diyor.......
çin takvimi erkek çıkıyor.
yorumcu da erkek çıkıyo...geçen akşam dua ettim bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum inşallah bu akşam rüyamda görürüm diye...........ve rüyamda bebeğimi dourdum ve erkek ti.............
ama ben tüm bunların hurafe olduğuna inanıyor ve kızım olacakmış gibi hissediyorum...
2 hafta sonra belli olur zatennnhihoyyyt

bu hafta gittiğimde cinsiyetini öğrenirim kısmetse eğer gösterirse yavrum 13 hafta oluyor artık.
eğer bebk gösterire görünüyormuş.
ama ben sanki öğrenmek istemiyorum.
hani kız mı erkek mi diye şaklaşmak daha mı çok hoşuma gidiyor acaba.?
oyy en çok kuzummmm diye seviyorm.
ben de koyun oluyorum tabi böyle deyince:))))yavrum sağlıklı olduğunu anlayayaımd abaşka ne isterim.
bir gittsem de görsem canımın içini ,meleğimi

Evet cnm Allah ne nasip ederse o olur gerisi hikayee. İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.

12-13 haftalık hamile olanlar gobeklerınız sısmeye basladı mı özellıkle kılolu olanlar

VALLAHİ BEN ŞİŞTİM. ÇOKTANNN
YANİ BEN KG LULU SAYILMAZDIM AMA ÇOK DA İNCECİK DEĞİLDİM.
DAHA BİR AYLIK HAMİLE İKEN PANTOLONLARIM KAPNAMIYORDU.
ŞİMDİ DE HAMİLEİK PANTOLONALRI GİYİYORUM BAYRAMDAN BU YANA.
ABLAMLARDA ÇABUCAK ŞİŞMİŞLER GENETİK GALİBA:)))
YADA BEBEĞİM RAHATINI SEVİYOR KENDİNE YER AÇIYOR HEE:)):ecrin_bebek:

ben yine de hala eski pantolonlarımı giyiyorum.gerçi hepsi çok düşük belli olduğu için giyebiliyorum...
yüksel belli olsa giyemezdim heralde..çok kilo almadım ama göbüşüm çıktı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…