ben yine de hala eski pantolonlarımı giyiyorum.gerçi hepsi çok düşük belli olduğu için giyebiliyorum...
yüksel belli olsa giyemezdim heralde..çok kilo almadım ama göbüşüm çıktı benim
arkadaşlar merhabalar nasılsınız bugün bende ekleyecem inş göbüşümü evde olunca kıyfetimi değiştirip fotoğraf çekmeye üşendim. çiğdemcim inş görürsün ocakta gittiğinde bebişini ..beyaz melek çok tatlı çıkmış göbüşün güle güle büyüt inş
çok teşekkür ederim hepinizin fotolarını merakla bekliyorum...........bide hepinizi merak ediyorum yüzünüzü falan....siz beni gördünüz gerçi ama ben birtek nilayı gördüm sizleri de hepinizi merak ediyorumkaydirigubbakcemile5
arkadaslar herkese gunaydın..mutlumuyum mutsuzmuyum karar veremedım bır turlu. dun gıttık doktoruma. benım en son adet oldugum gune gore (16 ekım) ben 9 haftalık hamıle olmalıyım. ama ultrasonda ben 6 haftalık hamıle cıktım..yanı kese gorundu sadece. kesede 6 haftalık oldugumu gosterıyo...benım adet donemlerım cok duzensızdı doktorum da takıp edyodu yanı ayda 2 kez adet goren bırıydım ben ve bu yuzden emın degılız sanırım ben ekım ayında degıl kasım ayında dollenmıs oluyorum..kese cok guzel gorundu ama ıcın de embrıyoyu goremedık yanı bu da normalmıs 6 haftalıkken gorunmemesı..ama 9 ocakta ara kontrolm var yanı 7 -8 haftalıkken kesınlıkle embrıyoyu gormemız gerekıyo eger goremezsek dıs gebelık ve yanı kurtaj olucam...ıcımden bı hıs sen 5 haftalık gebesın ve 15 gun sonrada bebegını goruceksın dıyor...progestan gunde ıkıye cıkarıldı kanamam devam ettıgı ıcın ama öle tehlıkelı bır kanama degılmıs. sadece yatıyorum kızlar anlıcagınız ve sanırım ıcımm bıraz rahatladı.
Hepinize merhaba arkadaşlar,ben çok sık yazmasamda siteyi hergün takip edenlerdenim.Bende 11 haftalık hamileyim ve kısmetse temmuz annesi olucam,beraber deneyimlerimizi burdan paylaşalım istiyorum.Siz kontrollere ne kadar zamanda gidiyosunuz?Ben 6 haftalıkken gitmiştim ve 12.haftada görmek istediğini söyledi doktorum.Bana uzun geldi bu süre neyseki bişey kalmadı ama merak ediyorum gelişmeleri tabi.
13 haftalık hamileyim ama hiç göbeğim yok yaaaa iyi mi kötü mü bilmiyorum bebeğimin büyüdüğünü hissetmek isterdim ama annemin göbeği 6 aydan sonra belli oluyomuş belkide genetiktir iç karın büyüklüğü filan heralde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?