2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

arkadaslar herkese gunaydın..mutlumuyum mutsuzmuyum karar veremedım bır turlu. dun gıttık doktoruma. benım en son adet oldugum gune gore (16 ekım) ben 9 haftalık hamıle olmalıyım. ama ultrasonda ben 6 haftalık hamıle cıktım..yanı kese gorundu sadece. kesede 6 haftalık oldugumu gosterıyo...benım adet donemlerım cok duzensızdı doktorum da takıp edyodu yanı ayda 2 kez adet goren bırıydım ben ve bu yuzden emın degılız sanırım ben ekım ayında degıl kasım ayında dollenmıs oluyorum..kese cok guzel gorundu ama ıcın de embrıyoyu goremedık yanı bu da normalmıs 6 haftalıkken gorunmemesı..ama 9 ocakta ara kontrolm var yanı 7 -8 haftalıkken kesınlıkle embrıyoyu gormemız gerekıyo eger goremezsek dıs gebelık ve yanı kurtaj olucam...ıcımden bı hıs sen 5 haftalık gebesın ve 15 gun sonrada bebegını goruceksın dıyor...progestan gunde ıkıye cıkarıldı kanamam devam ettıgı ıcın ama öle tehlıkelı bır kanama degılmıs. sadece yatıyorum kızlar anlıcagınız ve sanırım ıcımm bıraz rahatladı.

ben yine de hala eski pantolonlarımı giyiyorum.gerçi hepsi çok düşük belli olduğu için giyebiliyorum...
yüksel belli olsa giyemezdim heralde..çok kilo almadım ama göbüşüm çıktı benim

Beyaz Melekcim benim göbeğimin şekli aynı seninki gibi mide kısmında ve yanlarda bişey yok göbek öne doğru fırlak.. : ):CüvCüv:

arkadaşlar merhabalar nasılsınız bugün bende ekleyecem inş göbüşümü evde olunca kıyfetimi değiştirip fotoğraf çekmeye üşendim. çiğdemcim inş görürsün ocakta gittiğinde bebişini ..beyaz melek çok tatlı çıkmış göbüşün güle güle büyüt inş

çiğdemcim hoşgeldin çok sevindim olabilir demek ki geç döllenme.allah hayırlısını versin.umarım herşey yolunda gider rahatla ve daima pozitif düşün tatlım yat dinlen bakalım 10 gün sonra görürsünüz bebişi inşallah

çok teşekkür ederim hepinizin fotolarını merakla bekliyorum...........bide hepinizi merak ediyorum yüzünüzü falan....siz beni gördünüz gerçi ama ben birtek nilayı gördüm sizleri de hepinizi merak ediyorumkaydirigubbakcemile5

bende avatarıma resmimi koydum canım

AY MAŞALLAH gzüel haber ile döndün ya dün sürekli okudum yazdıkalrını ama yazmak istemedim.
çok şükür ,bu mutlu habere ,allahım bebeğini büütmek nasip etisn canım.
üzülme ve sıkınıt yapma sakın.mevlam korusun. rabbim esirgesin bütün beişelri ve bütün umutları da

Hepinize merhaba arkadaşlar,ben çok sık yazmasamda siteyi hergün takip edenlerdenim.Bende 11 haftalık hamileyim ve kısmetse temmuz annesi olucam,beraber deneyimlerimizi burdan paylaşalım istiyorum.Siz kontrollere ne kadar zamanda gidiyosunuz?Ben 6 haftalıkken gitmiştim ve 12.haftada görmek istediğini söyledi doktorum.Bana uzun geldi bu süre neyseki bişey kalmadı ama merak ediyorum gelişmeleri tabi.

Cnm benim doktorum 3 haftada bir çağıdı şimdiye kadar

13 haftalık hamileyim ama hiç göbeğim yok yaaaa iyi mi kötü mü bilmiyorum bebeğimin büyüdüğünü hissetmek isterdim ama annemin göbeği 6 aydan sonra belli oluyomuş belkide genetiktir iç karın büyüklüğü filan heralde.

Merhaba anneler....
Göbişler büyümüş bakıyorum. Beyaz Melekle benimki birebir aynı neredeyse. Şimdilik resaim ekleyemiyorum. Akşama belki.

slm arkadaşlar
çiğdemciğim formdan yazdıklarını takip etmiştim bugün bu haberi ni okuyunca sevindim canım demekki korkulacak bir kanama değilmiş olumsuzluklar getirme aklına ve dua et canım inş. herşey bundan sonra yolunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…