2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

GÜNAYDIN HANIMLAR DÜN ÖĞLEDEN SONRA ÇOK KÖTÜ OLDUM DURAMADIM KARIN AĞRISINDAN HEMEN EVE GİTTİM DİNLENİNCE GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR SABAHTA BURUN KANAMASIYLA UYANDIM BU HAFTALARDA NORMALMİŞ BUNLAR ALLAH BETERİNDEN ESİRGESİN HEPİMİZİ a.s.

hepinize ii günler arkadaslar

serraxi hemen umutsuzluğa kapılma canım, baska bir dr a görün. Allahım büyüktür inş bişeycik olmaz

ii akşamlar arkadaşlar
bugün ikili testimin net sonuunu aldım ense kalılığı 4.4 ayrıca burun kemiği oluşmamış çok ama çok üzgünüm ne olcak bilmiyorum.yarın başka biyere de yeniycem testi...

canım bence de bişi olmayacak bebeğine. dediğin gibi bir dr un daha görmesinde fayda var. hem zaten hemen 2 li teste netleşmez herşey.

HERKEZE HAYIRLI GÜNLER,,,
gününüz aydın,huzurdolu en önemlisi de sağlık dolu geçmesi dileğiyle..
cumanız hayırlara vesile olsun.şu mubarek cuma gününde allaha dua ediyorum hepimizin bebekleri çok sağlıklı olsun.sağlıkla dünyaya gelsin ve hayırlı birer evlat olsunlar inşallah...
kendinize çok iyi bakın ,allah hepimizin yardımcısı olsun bizi kötülüklerden korusun
a.s.a.s.a.s.a.s.
a.s.a.s.
a.s.

günaydın arkadaşlar aminnnnn beyaz melek bendfe her dakika dua ediyorum yasin okuyorum allahım sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun diye dün ilk defa hamile pantolonu giydim gez meğe gittim hep eşofmanlarla oturuyordum ayy karnım bir güzel çıkmış ben zaten normalde kilolu olduğum için 3 aylık gbiydim şimdi 5 aylık filan oldum allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah hayırlı cumalar

içinizde hala eski pantalonlarını giyen var mı?
walla bende giyemiyoırum eşofman da giyuemiyorum malum çalışıyorum bi de bebişimi sıkıştırmak istemiyorum.hamile pantalonları çok rahat ben de kullanıyorum biraz erken ama napalım meleklerimiz rahat etsin :)

Ya ben de sığamıyorum artık eskiden bol gelen pantolonlarımı giyiyorum nerdeyse 1 aydır ayağıma kot giymedim düşük belli giyerim ama onlar bile sıkıyor artık hamile pantolonu almaya çıktık hepsi birbirinden demode şehre gitmek gerekiyor güzel bişeyler bulabilmek için çalışınca gerçekten sıkıntı oluyor pantolon

ben 7-8 haftalık iken normal pantolonlarımı giymeyi bıraktım.kendime bir tane hamile pantolonu aldım.sadece karnım değil kalçalarımda genişledi çünkü benim.eski pantolonlarımı giymem imkansız hale geldi

hakikaten çalışırken çok zor.. karnımız tamamen çıksa hamiş kıyafetleri falan çok şık oluyor ama şimdii öyle değill rahat edeyim bişey olmasın diyoruz...
ama çok şık klasik hamiş pantaolunları var kadife ve kot olanları da çok rahat etekleri bile var görünce hepsinden almak geliyor insanın içinden ne güzelll :)

beli düşük kotum oluyor benimde, eteklerimin beli sıkıyor. onun için beli kalın lastikli pant. aldım çok şık duruyor .tavsiye ederim öyle bişi alabilirsiniz.

ben kurabn bayramında kendime hamilelik pantolonu aldım çünkü bebeğimi çok sıkıştıryordum.ne kadar bol da giysem ağrı yapıyorudç
çünkü akşama doğru çok şişiyordum.
yazık dedm ,teyzesi de yeter çocuğu sıkıştırıdğın dedi.hadi kalk allaım dedi.
hemen gittik aldık.valla şıklık umurumda değil .bebeğim rahat etisn de klaisk kumaş pantolon görünümünde siyah aldım .kahve aldım işte. birde kot alıp kurtarmak istiyorum kışı.ç
yaza cici cici elibsieler giymek sityorum .beyaz lı mavili ,kışın yollarda eteke yada elbise ile zor olur.
ay bebeğim ilk günler içeride ne kadar sıkıştı teyzeleri.annede gaz oluştu bebek içerde sıkıştı resmen.
yavrum akşamı zor ediyorduk.:))))))))

kızlar ben henüz hala eski kıyafetlerimi giyiyorum şimdilik...
kotlarımın hepsi dar be düşük bel ama yinede oluyor çünkü sadece göbüş var bende kilo almadım hiç.
kalçalarım zaten dar ve bacaklarım da ince o yüzden şimdilik idare ediyorum...bol şeyleri pek sevmiyorum kendimi tuhaf hissediyorum...
hamileyken de çok şık olunabilir diye düşünüyorum...
hatta çok daha şık olmalıyız hamişken çünkü hayatımızda sadece birkaç kez hamile olacağız nasipse...

ben de hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum zaten hiç kilo almadım göbişim birazcık çıktı.
ama kıyafetleri giyerken dikkat ediyorum yukardan bikaç düğme açık geziyorumkaydirigubbakcemile3
tatilde ankaraya gidince ben de bikaç kıyafet aldım ama şimdi giymek gelmiyor içimden daha karnım çook büyüyecek o zaman giyerim şimdiden başlamayım dedim.
zaten çalışmadığım için sizin gibi sorunum olmuyo kızlar evde ne giysem farketmez.

Benim de eski pantolonlarım artık olmuyor. Bu haftasonu alışverişe çıkacağım. Ama hamile kıyafeti satan çok fazla yer yok. Biraz zor olacak galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…