ii akşamlar arkadaşlar
bugün ikili testimin net sonuunu aldım ense kalılığı 4.4 ayrıca burun kemiği oluşmamış çok ama çok üzgünüm ne olcak bilmiyorum.yarın başka biyere de yeniycem testi...
Benim de eski pantolonlarım artık olmuyor. Bu haftasonu alışverişe çıkacağım. Ama hamile kıyafeti satan çok fazla yer yok. Biraz zor olacak galiba.
canım gebe mağazaları süper yani mağaznın simi gebe biliyorusndur kesin.
oradan bulabilirisn değişk alternetifler.
ben geçn hafta gittim.
favorim elbiselrdi.bir düğün için o yzden pantolonlara pek bakmadım.
işin çaığı ama güzel değişik modeller var.internetteki sitesinden baktığım kadarı ile
Aynen ben de nişan için bakıyorum öncelikli olarak. Ama yakında işe başlayacağım için günlük kıyafet de almak istiyorum. Gebe'ye bakacağım canım. Çok sağol.
günadın güzel anneler nasılsınız bugün ben eski kıyafetlerimi giyemiyorum migren haı yüzünden 2 ayda 15 kilo almıştım hamile kalınca 6sı gitti ama daha gerisi duruyor kilo aldığımda bel,i lastikli kot almıştım onlarla idare ediyorum şimdilik ama alışveriş yapacam hatta bugünde eşimin iş yemeği var çıkıp elbise almam lazım
karnn şişmeye başladı mı nur 84. Kaç kılosun
evet canım göbek çıktı 70 kiloyum şu anda
Çoğul gebelikleri dışında tutarsak ikili testin yaptırılmamasını ben büyük risk olarak görüyorum. Eğer bebeğim özürlü de olsa ben ona bakacağım diyorsanız o ayrı. Sonuçta o da bir can ve onun adına karar veriyoruz. Yazık değil mi bizim çocuk sevdamız nedeniyle o da sefil olsun. Allah göstermesin kimseye yaşatmasın Rabbim. Çok zor bir karar ama böyle kötüye giden dünyaya, insanlara faydalı canlar getirmemiz gerekiyor. İnsanların ona ve bana acıyarak bakmasından daha kötü ne olabilir? Bu riski göze alabilir misin buna karar vermek lazım. O yüzden Serraxi'cin sonuç ne çıkarsa çıksın üzülme. Detaylı ultrosonla herşeyini ölçüyorlar. O da riskli çıkarsa amniyosentezle %100'e yakın sonuç elde ediyorlar. Bir şekilde ne olduğunu öğreneceksin. İnşallah hayırlı haberler verirsin.
Kaç kilo ile başlamıştın.Nur 84
Göbeği çıkmayan hemen hemen yok gibi
ben down sendromlu bi insan için yaşamaması gerekli diye düşünemiyorum canım. üstelik kendi ihtiyaçlarını görebilen insanlar oluyor onlar da. tabiki Rabbim kimseye göstermesin hem kendisi için hem ailesi için zor bi durum ama ona da can verilmiş ve normal bi şekilde hayatını idame ettirebiliyor. ben onun yerine karar verip hayatını sonlandıramam. bebek sevdasıyla alakası yok yani. kaderimde varsa elimden bişey gelmez. öğrenip de en azından sıkıntı stres yapmak istemiyorum.
üstelik güvenmiyorum ikili teste.
Rabbim herkese sağlıklı bebekler nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?