2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

güzelim çok kötü yaklaşmışlar olaya. yani Allah korusun tabiki bu bir rahatsızlık olmasını kimse istemez ama bu yazı da gebeliğin sonlandırılmasına kesinlikle gerekli gözüyle bakan kişiler tarafından kaleme alınmış. mesela vikipediyi açıp okuyun aynı hastalığı.. cümle hemen hemen şöyleydi: bu bir özür değildir genetik bir farklılıktır. göz renginin farklı olması gibi..
tabiki bu kadar da basit değil göz rengi farklılığı kadar. getirdiği rahatsızlıklar var sonuçta. sadece yüz şekli değişikliği değil.
neyse bence de bunları konuşup canımızı sıkmayalım.
hayırlı sağlıklı bi hamilelik geçirir ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız inş.

Lütfen en kötü şeyleri konuşmayalım.ne gerlirse allahtan gelir.
Rabbim bizleri ,bilerek yada bilmeyerek asi olmaktan korusun.
ve evladımız ile ana babamız ile tebrbiye etmesin.
Bence tamda test aşamasında olan bizlerin ,bu kadar tedrigin edici konuları açıkça konuşmamız doğru değil.
çünkü herkesin psikolojisi bir değil.arkadaşlarıma da tüm anne olacaklara da sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler diliyorum.
rabbim hayırsız olanı istemekten ve ısrar etmekten korusun

Son düzenleme:
yarın ikili testimin sonucunu almaya gidiyorum.bebeğimi orada bir görüebilirsem yarın .
neen bilmem bugünlerde bebeğimi görmek sityorum.özledim mi ne miniğimi?
yoksa şıamrıklık mı yapıyorum
aslında hiç bri şeyi abartamam ,ama geçen hafta ense kalınlığı ölçümlerinde bebeğimi ben göremedim sedece ultrason filmlerine bakınca gördüm.o yüzden merak var içimde canlı canlı seyretmek istiyorum göbüşümü bennnnnnnnnnn oyyy bebeğim canummm
sağlıkla gel annem ,hayırla gel bebğim benim

bu dünyada her an herşey başımıza gelebilir kızlar...
O yüzden bu konularda çok fazla yorum yapıp bilinçaltınıza böyle düşünceler yerleştirmeyin tamam mı...
Allah kimseye yaşatmasın....
Kimsenin başına vermesin...kendimi geç cocuğa üzülürüm en çok ....
Ama o canı onlara biz vermedik allah verdi...o isterse alır....
Zaten o durumda anne karnında yaşarsa bebek güçlü demektir...
Allah öyle uygun görmüş vardır bir hayır diye düşünmek lazım........

Ama sizden bir ricam var.burda hepimiz yaklaşık 2,5- 3 aylık hamileyiz.hepimizin bebekleri canlandı ve yaşıyor..kalpleri atıyor beyinleri oluştu ve gelişiminin % 90 ı tamamlanmak üzere...daha döllenme aşamalarında çizildi tüm kaderleri.
Onlar artık bizi hissediyor.bizi duyuyor....
Sizden çok rica ediyorum...ne olur kötü olaylardan mümkün olduğu kadar bahsetmeyelim...onları da üzmeyelim.allah başımıza vermemiş olsun inşallah...
Ben bu gün yazılarınızı okuyunca çok üzüldüm..ve şimdiye kadar hiç aklıma gelmeyen birsürü olumsuzluk aklıma geldiiiii.............
Buna hakkımız yok ....lütfen pozitif olun ve birbirimize güç verelim.
Güzel düşünelim ki herşey güzel olsun

merhaba arkadaslar.
gecmısı okudum.cok uzuldum.
burda cogu seyı paylasıyoruz,gebe kalmadan oncede tedavılerımızden yumurtlama gunlerımızden bahsedıyorduk.
fakat durum bebek ve hamılelık olunca maalesef herseyden daha cok etkılenıyor ve tedırgın oluyoruz.
en ufak bırseyı kafamıza takıyoruz ınternetten arastırıyoruz.
aslında ınternetten arastırmayı cogu doktor onermıyor.
bu sıralar cok fazla arastırma yapmıyorum sureklı gebelık dusunmek ıstemıyorum.
sızde lutfen ınternetten arastırma yapmayın.paylasımda bulunmayalım demıyorum sadece daha bılınclı olalım.
herseyı oluruna bırakalım kı bebeklerımız huzur ıcınde buyusun..
ALLAH ım tum bebeklerı korusun.:Saruboceq:

[/B]
canim yazdiklarina aynen istirak ediyorum. tesekkur ederim duygularima tercuman oldugun icin.a.s..

Kızlar , toxoplazm atesti olumsuz öıkan var mı içinizde.
Benim toxo plazma salı gününekalmış ben bugün alabiliyorum diye hatırlıyordum.eşime salı günü demişler
inşallah sorun yoktur ben her ihtimale karşı ,yine de ete ve çiğ ürünlere bayağı dikkat ediyorum.
Aranızda kan uyuşmazlığı olan avr mı peki?

ogün bu konuyu okulda da tartışmıştık.ben çocuk aldırma taraftarı değilim.Allah korusun çocuk özürlü ben bunu hamileyken aldırdım.peki rabbim bana tekrar çocuk nasip edecek mi?

Arkadaşlar seçim tabiki sizin. Benim fikrim eğer Allah bana akıl fikir verdiyse, tamamen kaderci olmamam gerekir. Bebeğin her bir parçasını yaratan şüphesiz Rabbim. Ve tabiki olumlu düşünmek çok önemli. Ancak ben ikili test kötü çıkabilir korkusuyla hiçbirşey yapılmamasına karşıyım. Aramızda kaç kişi zamanı geldiğinde bu testi yaptırmadı? Demek ki içimizdeki can'ın ne olduğu önemli. Herneyse. Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Konuyu daha fazla uzatılmaması adına burada kapanmasını rica ediyorum.

bizde kan uyuşmazlığı var canım
düşük sonrası iğne yapmışlardı

Şimdi bana indirect commbs diye bir tahlil verid onu yaptırdım
bebek kan uyuşmalzığındna etkilniyormu,
diye bakılıyormuş galiba.
ilk bebek olduğu için iğne felan olmadı tabi.
inşallah sorunsuz kucağımıza alırız :)

Benim de eski pantolonlarım artık olmuyor. Bu haftasonu alışverişe çıkacağım. Ama hamile kıyafeti satan çok fazla yer yok. Biraz zor olacak galiba.

ipekcim bakırköyde Lord ve Ebru var hamile giyimde iddialıdır .
kanyon, capacity,nişantaşı-bağdat cad,4 levent outlet de mom-to-be var , süper modelleri var
yanlış hatırlamıyorsam cevahir avm deki ykmde vardı hamile bölümü ilişmişti gözüme
gebbe beylikdüzü beylicium avm ve bakırköy carrouselde vardı sanırım
Livaa hamile giyim kodaman sokak osmanbeyde
bir de acaba eminönünde var mıdır dita baktım googledan , hamile giyim
Adresi : HOCAHANI SOK. GÜRÜN HAN KAT:4 NO:401 ISTANBUL / EMINÖNÜ

ayyyy içim karardı yaaa içimi birden korku kapladı yapmayalım arkadaşlar güzel şeylerden bahsedelim .ben çok etkilendiğim gibi eminim sizlerde etkileniyorsunuz mesela benim drum 2 li test yaptırmıyor 5. ayda 3 test yaptıracakmış.gerekli bişey olsa heralde yaptırırdı.allah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise onu versin

evet sweet o testi yapıyorlar .ama erken yapmış sana .

heeehhe zaten anmadığım bana kanı zaten yaptıracağım dedi.12. haftada istedi işte sarılık-kan sayım-idrar felan rutin testleri.
bebek daha küçüçükkken kansızlk varsa acaba erken tedbir alsa daha iyi değilmiyid ki?
ki bende kansızlık her zaman vardır diye de özellikle söyledim.ama yine de doktorumu seviyorum.bende birde doktor fobsi vardır eskiden beri doktora gidince sorcağım sorualrı unutur o ne derse heee heee evet evet derim ama yarısını unutturm .çok sakin göründüğüm için o da anladığımı zanneder:)))))))))
her doktorda da böyle olmuştur :)))))))))
işte bu da bbir fobiiiiiiii-tatlicadiarzu-

Bahsettiğin yerler bana çok yakın. Bakırköy'e de bu haftasonu gitmeyi planlıyorum. Çok makbule geçti. Sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…