bu dünyada her an herşey başımıza gelebilir kızlar...
O yüzden bu konularda çok fazla yorum yapıp bilinçaltınıza böyle düşünceler yerleştirmeyin tamam mı...
Allah kimseye yaşatmasın....
Kimsenin başına vermesin...kendimi geç cocuğa üzülürüm en çok ....
Ama o canı onlara biz vermedik allah verdi...o isterse alır....
Zaten o durumda anne karnında yaşarsa bebek güçlü demektir...
Allah öyle uygun görmüş vardır bir hayır diye düşünmek lazım........
Ama sizden bir ricam var.burda hepimiz yaklaşık 2,5- 3 aylık hamileyiz.hepimizin bebekleri canlandı ve yaşıyor..kalpleri atıyor beyinleri oluştu ve gelişiminin % 90 ı tamamlanmak üzere...daha döllenme aşamalarında çizildi tüm kaderleri.
Onlar artık bizi hissediyor.bizi duyuyor....
Sizden çok rica ediyorum...ne olur kötü olaylardan mümkün olduğu kadar bahsetmeyelim...onları da üzmeyelim.allah başımıza vermemiş olsun inşallah...
Ben bu gün yazılarınızı okuyunca çok üzüldüm..ve şimdiye kadar hiç aklıma gelmeyen birsürü olumsuzluk aklıma geldiiiii.............
Buna hakkımız yok ....lütfen pozitif olun ve birbirimize güç verelim.
Güzel düşünelim ki herşey güzel olsun
Çoğul gebelikleri dışında tutarsak ikili testin yaptırılmamasını ben büyük risk olarak görüyorum. Eğer bebeğim özürlü de olsa ben ona bakacağım diyorsanız o ayrı. Sonuçta o da bir can ve onun adına karar veriyoruz. Yazık değil mi bizim çocuk sevdamız nedeniyle o da sefil olsun. Allah göstermesin kimseye yaşatmasın Rabbim. Çok zor bir karar ama böyle kötüye giden dünyaya, insanlara faydalı canlar getirmemiz gerekiyor. İnsanların ona ve bana acıyarak bakmasından daha kötü ne olabilir? Bu riski göze alabilir misin buna karar vermek lazım. O yüzden Serraxi'cin sonuç ne çıkarsa çıksın üzülme. Detaylı ultrosonla herşeyini ölçüyorlar. O da riskli çıkarsa amniyosentezle %100'e yakın sonuç elde ediyorlar. Bir şekilde ne olduğunu öğreneceksin. İnşallah hayırlı haberler verirsin.
bizde kan uyuşmazlığı var canım
düşük sonrası iğne yapmışlardı
Benim de eski pantolonlarım artık olmuyor. Bu haftasonu alışverişe çıkacağım. Ama hamile kıyafeti satan çok fazla yer yok. Biraz zor olacak galiba.
evet sweet o testi yapıyorlar .ama erken yapmış sana .
ipekcim bakırköyde Lord ve Ebru var hamile giyimde iddialıdır .
kanyon, capacity,nişantaşı-bağdat cad,4 levent outlet de mom-to-be var , süper modelleri var
yanlış hatırlamıyorsam cevahir avm deki ykmde vardı hamile bölümü ilişmişti gözüme
gebbe beylikdüzü beylicium avm ve bakırköy carrouselde vardı sanırım
Livaa hamile giyim kodaman sokak osmanbeyde
bir de acaba eminönünde var mıdır dita baktım googledan , hamile giyim
Adresi : HOCAHANI SOK. GÜRÜN HAN KAT:4 NO:401 ISTANBUL / EMINÖNÜ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?