kızlar biraz önce haziran annelerinden bi topik okuyordum çok heyecanlandım hemen buraya geldim.
haziran annelerinden biçoğu bebeklerini 14-15. haftalarda hissetmeye başladıklarını söylüyorlar hatta 13. haftada bile hisseden varmış
çok heyecanlandım bize de az kaldı demek oluyorhihoyyyt bi de hareketlerini hissedince daha çok anne olduğumu hissedeceğim gibime geliyor:lepi:
pıt pıt bi tekmelemeye başlasa:dance::dance::dance:
iyi akşamlar arkadaşlar
annem antalyadan bana yemek yapmaya gel di sağolsun artık rahat yemek yiyebiliyorum kendim iştahımda artış başladı bu arada hatta iç çamaşırlarım sıkmaya başladı o nedenle bugün gidip alalım diye çıktık annemle ve inanamadım giydiğim kot pantolonumun fermuarını kapatamadım açaba gazmı oldu anlamadım ama 5 gün önce çok rahat oluyordu L beden iç çamaşırı aldım rahat rahat giiymek için kızlar hamile pantolonu henüz erken diye düşünüyorum kendim için büyük beden eşofman alıp onlarla takılacağım bir müddet artık
ayy valla ne güzel olur dimi hissetmeye başlasak ama benim bildiğim daha önce doğum yapanlar hissedermiş bu kadar erken..
ilk bebeği olanlar hemen hissedemezlermiş int okumuştum..
bendede kan uyuşmazlığı var canım banada düşükten sonra iğne yapıldı..swetcim bendede kan uyuşmazlığı var düşükten sonra iğne vurulmustu indirek combs 20. ve 25. haftada bakılması gerekiyor.bebek doğduktan sonrada direk combs bakılıyor bebişe.ana göre iğne vuruluyor.
kızlar hamiş pantolonlarını nekadara aldınız.ben alanyadayım burda 1-2 yerde var oda 58 ytl kotlar 67 ytl başka bir yerdede 99 ytl.bana pahalı geldi çeşit çeşit alamıcaz neyseki üstler busene hamişlere göre moda olmuş uzun kazaklar var heryerde.:))
Nur 84 ozelıne bır msj attım. bakabılırmısın lutfen
Kızlar , toxoplazm atesti olumsuz öıkan var mı içinizde.
Benim toxo plazma salı gününekalmış ben bugün alabiliyorum diye hatırlıyordum.eşime salı günü demişler
inşallah sorun yoktur ben her ihtimale karşı ,yine de ete ve çiğ ürünlere bayağı dikkat ediyorum.
Aranızda kan uyuşmazlığı olan avr mı peki?
MAŞALLAH BİTANEM KOCAMAN OLMUŞSUNUZ HEMEN HEMEN HEPİMİZİN GÖBÜŞLERİ AYNI
NAZAR DEĞMESİN İNŞALLAH.......
BU ARADA BİŞEY DUYDUM EE TABİ İNANMADIM HUURAFE BENCE..............
ERKEK BEBEKLERİN GÖBÜŞLERİ DAHA ÇABUK ÇIKAR HEMEN SİVRİLİRMİŞ..
KIZ BEBEK DAHA GEÇ ÇIKAR VE YAYVAN OLDUĞU İÇİN GEÇ BELLİ OLURMUŞ...
NEALAKAYSA..........delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?