2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kocaman günaydınnnnn
benim yemek yedikten sonra aksam 5-6 aylık gibi oluyor karnım sabahleyin iniyor

Günaydın ilsu nasılsın bakalım
bende az önce doktorumla konuştum....
Salı günü kontrole gidiyorummm çok mutluyum

ben bugun gidersin diye düşünmüştüm canım hani cumartesileri gidiyorsun ya.10 haftalık oluyor kocaman olmuş olur ya.. artık 2 hafta sonrada 2 li test için çağırır güzelim.

güle güle kullan canım
ben otip pantolon olduğunu bilmiyordum bende bi dolanayım bakayım bulabilirsem alayım bende

ben bugun gidersin diye düşünmüştüm canım hani cumartesileri gidiyorsun ya.10 haftalık oluyor kocaman olmuş olur ya.. artık 2 hafta sonrada 2 li test için çağırır güzelim.

evet tatlım aslında bu gün gel dedi ama benim bu gün biraz işim var o yüzden ben istedim salı geleyim dedim o da tamam dedi...
yeniyıldan önce gel gör bebeğini dedi.
gidince ikili testi de konuşacağımŞeniz

günaydın iyi haftasonları arkadaşlar...
nasılsınız??
maşallah göbüşlerde büyümüş.. çok şükür herşey yolunda inşallah 9 ayımız dolana kadar böyle gider...

alışverişe çıkacağım kızlar şimdi...
ordanda kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama ,,,,
saçımı kestirip kestirmeme arasında kararsızım...
hurafe ama saç kestirmek iyi değilmiş diyor herkez..ve ben hiç inanmasam da bişey beni frenliyor..
ama fön çektirmem lazım..gidip bi fön çektireyim
süsleneyim bebişimle beraber biraz....
siz kestircekmisiniz saçınızı

canım benim toxoplazma negatif çıktı yani olumsuz doktorum hayvan tüyünden ve çiğ etten uzak durmamı söyledi

nur toxoplazmanın negatif olması o hastalığın sende bulunmaması anlamına geliyor diye biliyorum. benimki de negatif.
Allah korusun bu toxoplazma bebek için çok tehlikeli. düşüğe neden oluyor diye biliyorum. pozitif olması kötü bi durum yani. çiğ etlere çok dikkat etmek gerekiyor yani. yada pişirdiğimiz hayvansal gıdaların tam olarak piştiklerinden emin olmalıyız.

ben hamile pantolonunu tanıdık bi yerden 60ytlye aldım.

beyaz melek bizdede canım canım saç kesilmez hatta benim saçlarım sapsarı siyahlarda çıkmaya başladı boyatmıyorum bile drum yasakladı. gerçi burda organik boyatıyorlar ama ben riske atmam.hatta bizimde bu gece yemeğimiz var gittiğim spor salonu düzenledi. fönümü bile kendim çekeceğim

evet bende saç kestitme konusunda endişeliyim. Hurafe ama insan yinede acaba mı diye kendine soruyor. ama ben kestirecem ilerleyen aylarda saçlarım çok ince telli mecburum.
benim göbüşümde çıksada bende hamiş kıyafetleri alsam yaa

Ben hafta içi saçlarıma hem dip boya yaptıracağım hem de uçlarından bir iki parmak kestireceğim..Şimdiki saç boyaları eskisi gibi değil,internette baktım ,saç boyamanın bir sakıncası yok....Zaten kritik dönemleri atlattık sayılır artık...

canım benim toxoplazma negatif çıktı yani olumsuz doktorum hayvan tüyünden ve çiğ etten uzak durmamı söyledi

benimde negatif çıkmıştı doktorum benide uyardı kedi köpekten uzak durmamı ve çiğ ete dokunmamı

ben artık balık ve eti neredeyse yemiyeli 2 ay oluyor çünkü görmem bile öğümeme yetiyor açayip tiksinmiş durumdayım evdede pişirtmiyorum kokusu beni çok etkiliyor
balık yağı kapsulü kullanıyorum inş. 3 aydan sonra normale döner ve beslenebilirim

bitkisel boyaların bir sakıncası olacağını düşünmüyorum çünkü benim çevremde hamile kalan tüm arkadaşlar 3. aylarından itibaren saçlarını boyattılar bir problemde olmadı
kestirme konusunda bende hurefalar duydum ama vakti gelince bende kestiririm sanırım

benimde aynı canım ciğ etten ve hayvan tüğünden uzak duruyorum..
Günaydın ilsu nasılsın bakalım
bende az önce doktorumla konuştum....
Salı günü kontrole gidiyorummm çok mutluyum
ahh canım mutlu olunmazmı benim 1 saat sonra randevum var 4 boyutluya giricem butün gece heyecandan uyuyamadım belki cinsiyetinide öğrenirim...

ben dün kestirdim tatlım hurafelerede inanmıyorum herkes kestiriyo hamileyken..

canım indirek combs diye bir test kan uyuşmazlığı olanlarda bakılıyor negatif çıkması gerkiyor.kanda çökelme bakılıyor.tam bende bilemiyorum ama zaten dr un açıklar sana.:CüvCüv:

iyi akşamlar kızlar.... bugün dr a gittim ikili test için kan verdim hayırlısıyla...bebişimi gördüm. 12+ 3 çıktı.maşallah

bu arada benim göbüş de
NURCUM aynı seninki gibi hatta belki daha sivri.bu kadar çabuk çıkması normal mi kızlar ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…