maşaallah göbişine canım nazar değmesin harika çıkmışsınkaydirigubbakcemile5
güle güle kullan canımgözün aydın canım annene kavuşmuşsun..
hamile pantolonu alabilirsin ben aldım canım kot aldım zaten istediğin zaman genişletip daraltabiliyorsun öyle aldım ben.. 9 ay onu giyebiliyorsun çok rahat ve kalıbı süper..
ben bugun gidersin diye düşünmüştüm canım hani cumartesileri gidiyorsun ya.10 haftalık oluyor kocaman olmuş olur ya.. artık 2 hafta sonrada 2 li test için çağırır güzelim.
canım benim toxoplazma negatif çıktı yani olumsuz doktorum hayvan tüyünden ve çiğ etten uzak durmamı söyledi
canım benim toxoplazma negatif çıktı yani olumsuz doktorum hayvan tüyünden ve çiğ etten uzak durmamı söyledi
benimde aynı canım ciğ etten ve hayvan tüğünden uzak duruyorum..canım benim toxoplazma negatif çıktı yani olumsuz doktorum hayvan tüyünden ve çiğ etten uzak durmamı söyledi
ahh canım mutlu olunmazmı benim 1 saat sonra randevum var 4 boyutluya giricem butün gece heyecandan uyuyamadım belki cinsiyetinide öğrenirim...Günaydın ilsu nasılsın bakalım
bende az önce doktorumla konuştum....
Salı günü kontrole gidiyorummm çok mutluyum
alışverişe çıkacağım kızlar şimdi...
ordanda kuaföre gitmeyi düşünüyorum ama ,,,,
saçımı kestirip kestirmeme arasında kararsızım...
hurafe ama saç kestirmek iyi değilmiş diyor herkez..ve ben hiç inanmasam da bişey beni frenliyor..
ama fön çektirmem lazım..gidip bi fön çektireyim
süsleneyim bebişimle beraber biraz....
siz kestircekmisiniz saçınızı
bendede kan uyuşmazlığı var canım banada düşükten sonra iğne yapıldı..
20 ve 25. haftalarda neye bakılması gerekiyor canım?
ben evet valla bu sene üstler bize göre rahatız o bakımdan..
benim aldığım pantolon 68 ytl canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?