kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim OĞLUŞUM oluyorkaydirigubbakcemile2
Çok tebrikler bitanem:asigim:
teşekkür ederim canım benim:)) darısı başına hemen öğrenirsin inşallah çok farklı bir duygu...
çin takvimi yanıldı bende kız diyordu..kaydirigubbakcemile3
Hayırlısı bakalım ,ben de merak ediyorum miniklerimin cinsiyetlerini..İnşallah sağlıklıdırlar:asigim::asigim:
ahh canım benim inşallah:Saruboceq: sanki senin biri kız biri erkek gibi geliyor bana hayırlısı olsun tabi önce..
bademcimm haber alamıyorum senden ne yaptın nasılsın bebişler nasıl
sağlıkları
cinsiyetleri ne zaman belli oluyoyerimseniben
benim de gobis sabah dumduz, aksam olunca davul gibi. geriliyor geriliyor. onceden de boyle miydi acaba? simdi her sabah ve aksam aynada inceliyorum gobisi. sabah moralim bozuluyor aksam duzeliyor:)
am rahmin uzerinde eskiden enlemesine bir cizgi vardi. kasik hatti. cok net hatirliyorum. simdi orada bir cizgi yok. dolmus durumda. hayal gormuyorum ya diyorum. bir de normal dusuk bel kt pantolonlarimin belleri oturunca tam kasigimin ustune denk geliyor ve rahatsiz etmeye basladi. aksamlari dugmesini acik birakiyorum jeanlerimin. aslinda jeanlarim hep salastir. boldur yani.
goguslerim de bazen hassas. bazen gidiyor hassasiyeti. korkuyorum.sizde de oluyor mu?
diyorum mide bulantim da yok bir sey mi oldu acaba diye. Allah'im sen koru.
Sac kestirme konusunda da arkadaslar cahillik yapmayin ltf. saclari kestirince nedense bir Turklerin bebeilserin omurleri kisaliyor. burada benim hamile Tayvanli ve Amerikali arkadasim var. dedim bizde sac kestirmezler. nasil guluyorlar. onlarin bebeklerinin omru kisalmiyor mju? Dunyanin boyle bir kanunu varsa neden sadece bizim bebeklere isliyor? yapmayin Allah askina.
ha boya icin evet. oirganik vs olmadigi surece ilk trimesterde zararsiz oldugu kanitlanmamis. yani zararli oldugu da kanitlanmmais ama elden birakmamak lazim tedbiri. ilk trimesterde gobege krem bile surdurmuyorlar. her sey 13. haftadan sonra.
ben de kestirecem saclarimi biraz uzasinlar da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?