2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

teşekkür ederim canım benim:)) darısı başına hemen öğrenirsin inşallah çok farklı bir duygu...
çin takvimi yanıldı bende kız diyordu..kaydirigubbakcemile3

Hayırlısı bakalım ,ben de merak ediyorum miniklerimin cinsiyetlerini..İnşallah sağlıklıdırlar:asigim::asigim:

bademcimm haber alamıyorum senden ne yaptın nasılsın bebişler nasıl
sağlıkları
cinsiyetleri ne zaman belli oluyoyerimseniben

kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim OĞLUŞUM oluyorkaydirigubbakcemile2

tebrikler nilaycım
oğluş gelyor demek , bakalım bizmkiler ne olacak kaydirigubbakcemile
içimden hep biri kız biri erkek , düşük bir ihtimal ikisi de kız gibi geçiyor ya , kısmet :asigim:
bütün bebekler sağlıkla dünyaya gelir inşallah

Tebrik ederim. :içelim:
Benimle aynı haftadakiler öğrendi cinsiyetini bir ben mi kaldım:1no2:
İkili testte sordum dr çok uğraştı ama göremedi. Eşime " Galiba kız. Erkek olsa anlardı" dedim. :hooray: Heyecanla bekliyorum.

benim de gobis sabah dumduz, aksam olunca davul gibi. geriliyor geriliyor. onceden de boyle miydi acaba? simdi her sabah ve aksam aynada inceliyorum gobisi. sabah moralim bozuluyor aksam duzeliyor:)
am rahmin uzerinde eskiden enlemesine bir cizgi vardi. kasik hatti. cok net hatirliyorum. simdi orada bir cizgi yok. dolmus durumda. hayal gormuyorum ya diyorum. bir de normal dusuk bel kt pantolonlarimin belleri oturunca tam kasigimin ustune denk geliyor ve rahatsiz etmeye basladi. aksamlari dugmesini acik birakiyorum jeanlerimin. aslinda jeanlarim hep salastir. boldur yani.

goguslerim de bazen hassas. bazen gidiyor hassasiyeti. korkuyorum.sizde de oluyor mu?

diyorum mide bulantim da yok bir sey mi oldu acaba diye. Allah'im sen koru.

Sac kestirme konusunda da arkadaslar cahillik yapmayin ltf. saclari kestirince nedense bir Turklerin bebeilserin omurleri kisaliyor. burada benim hamile Tayvanli ve Amerikali arkadasim var. dedim bizde sac kestirmezler. nasil guluyorlar. onlarin bebeklerinin omru kisalmiyor mju? Dunyanin boyle bir kanunu varsa neden sadece bizim bebeklere isliyor? yapmayin Allah askina.

ha boya icin evet. oirganik vs olmadigi surece ilk trimesterde zararsiz oldugu kanitlanmamis. yani zararli oldugu da kanitlanmmais ama elden birakmamak lazim tedbiri. ilk trimesterde gobege krem bile surdurmuyorlar. her sey 13. haftadan sonra.

ben de kestirecem saclarimi biraz uzasinlar da.

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet-------gerceklesen

ipeğimu .............1.Temmuz..............Kız....................Erkek..........................Erkek

derin....................1 Temmuz...............Erkek..................................................Erkek

HURREM_S.........2 Temmuz.............Erkek......................................................Erkek

yeşimnur.............2 Temmuz..............Kız.........................................................Kız

bebişimm :)) ....... 3 temmuz...............Erkek.................Kız...............................Erkek

Neslivicdan.........3 Temmuz..............Erkek......................................................Erkek

Sweethome.......3 Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek................Erkek.............................Erkek

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Erkek

Confuse............7 Temmuz..................?......................?..................................Kiz........................Erkek

Sibel07..............8 Temmuz................Kız.........................................................Kız

Nazlıbahar.........9 Temmuz...............Erkek................Kız................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

akdas................16 Temmuz............ ..Kız..................Erkek.............................?????

Sarışın01..........16 Temmuz................Kız..................Kız................................Kız

Celine07...........17 Temmuz...............Kız...................Erkek..........................Erkek

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

annecik-annecik..19 Temmuz.............Kız.......................................................Kız

cigdemrecetin....23 Temmuz..............Erkek...................................................?????

Altınyürek..........24 Temmuz.............Erkek.................................................Erkek

ilsu ..................26 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Kız

Beyaz Melek.....26 Temmuz................Erkek................Erkek.............................Kız

sevtapdüzyol......26 Temmuz.................Kız....................Kız..............................Kız

Stardust............27 Temmuz...............İkiz Bebek...........................................Kız-Erkek

Kibele ..............28 Temmuz................Erkek..................Kiz............ .................Kiz

Sıla-84.............30 Temmuz.................Kız....................Erkek...........................Erkek

badem.............İkiz Bebek.................2 Erkek.............2 Erkek.......................Kız Erkek

Özleeeemm35....................................Erkek.................Erkek...........................Erkek

Nilayyy...............................................Kız.........................................................................................Erkek

Aslı........................İkiz bebek......................................................................Kız Erkek

Comebaby..............İkiz bebek..........2.Erkek...................................................2 Kız

Hanimlar cinsiyeti ikinci belli olan Nilayyy.

Son düzenleme:

hayırlı olsun tatlım. çok sevindim.benim de 12+3 çıktı ama dr söylemedi cinsiyetini bende sormadım. neyse BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUNLAR ELLERİ AYAKLARI DÜZGÜN OLSUN DA ........

tebrik ederim canım allah bebişine ve sana bol sağlıklı günlera.s. darısı başımıza yavaş yavaş öğreniliyo cinsiyetler bakalım hakkımızda hayırlısı olsun gittikçe meraklanıyorum heeekaydirigubbakcemile3delikafadulden

günaydın. korkacak bir şey yok bu herkeste olabilir. benim midem hiç bulanmadı gibi. artık 12 haftalıkolduk hiçbir sorunumuz kalmadı.
göğüs hassasiyeti bende de oluyor. bir gün ağrıyor ikinci gün hiç bir şey yok gibi.
:lepi:

günaydın hanımlar iyi haftasonları kimsenin tam çıkmadı galiba göbüşü akşamları çıkıyo sabahları gidiyor ama bu aydan sonra çıkarmış artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…