2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

iyi pazarlar arkadaşlar
annemle biraz sonra yürüyüşe çıkacağız
yarında öğleden sonra doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım inş. bebeklerim güzel güzel gelişiyorlardır gecen kontrolümüzde babaanneleri görmüştü miniklerimi yarında anneanneleri görecek onları

tebrikler nilay kaçıncı hafta da öğrendiniz haftaya kontrolüm var tam 11 olacağız acaba öğrenebilecemmi merak ediyorum

11 ay erken. Ben 12+3'de gittim ona bile erken dediler. Eğer erkekse görülme şansi 12'de az da olsa var galiba. Ama seninki pek ufak olacak.

confuse senide tebrik ederim sanırım erkek ayı olcak hep erkek duyuyoruz

Çok teşekkürler canım...Evet hep erkek duyuyorum bende.Ben 12+0 iken öğrendim.Erken olduğunu düşündüğüm için doktorun cinsiyet konusunda bişey söylemesini de beklemiyordum.Ama doktor çok emin olarak erkek olduğunu söyledi.hihoyyyt

Son düzenleme:
CONFUSE SENIDE TEBRIK EDERIM CNM ............
benımde yrn randevum var bbelkı benımkınıde soyler ınsallahhhh
Rabbım hepımıze sağlıklı bebekler nasıp etsın

CONFUSE SENIDE TEBRIK EDERIM CNM ............
benımde yrn randevum var bbelkı benımkınıde soyler ınsallahhhh
Rabbım hepımıze sağlıklı bebekler nasıp etsın

Çok teşekkürler canım.İnşallah sende yarın öğrenirsin.Müthiş bir duygu.Ama söylim hep erkek bebek duyuyorum.Senin de büyük ihtimalle öyle bence:))Ama dediğin gibi Allah sağlıklı bebekler nasip etsin bütün anne adaylarına...:Saruboceq:

ayyy cnm benım ınsallah oyledır 5yasında bır kızım var benım de ıkıncısı erkek olsun ıstıyoruz tabikide ama hayırlısı bakalım
kızım sureklı erkek olcak o dıyıp duruyor bazen kendı kucuk glen kıyafetlerını kardesım gıyer anne dıyor sonrada aaaa o erkek olcak gıyemezkı ona yenı erkek kıyafetlerı alırız dıyor bızı gulmekten kırıp gecırıyor daha neler kurmus kafasında bır anlatsam varya sızlere bakalım sımıdılık kıskanmıcak gıbı gorunuyor ama ewe bır bebek gelınce neler yapıcak bılemeyız .........ınsalah boyle devam eder
yrn bende sabırsızlıkla dr.umun cınsıyetını soylmesını beklıyorum ama ıcımden bır ses solemıcekmıs gıbı gelıyor

allahım hayırlı olsun canım çok sevindim

Tebrik ederim.
Benimle aynı haftadakiler öğrendi cinsiyetini bir ben mi kaldım
İkili testte sordum dr çok uğraştı ama göremedi. Eşime " Galiba kız. Erkek olsa anlardı" dedim. :hooray: Heyecanla bekliyorum.

hayırlı olsun tatlım. çok sevindim.benim de 12+3 çıktı ama dr söylemedi cinsiyetini bende sormadım. neyse BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUNLAR ELLERİ AYAKLARI DÜZGÜN OLSUN DA ........

tebrik ederim canım allah bebişine ve sana bol sağlıklı günlera.s. darısı başımıza yavaş yavaş öğreniliyo cinsiyetler bakalım hakkımızda hayırlısı olsun gittikçe meraklanıyorum heee

nilayy kaç haftalıkken öğrendin cinsiyeti?

tebrik ederim canım

nilayyycım gözüaydın tatlışım.vatana bir asker daha geliyor.çok mutlu oldum arkadaşım:lepi:

nilay tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın oğluşunu

nılaycım tebrıklerr cnm ....

nilay tebrik ederin ne güzel öğrenmişsin

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..Benimki de erkekmiş.Salı günü öğrendim:

tebrikler nilay kaçıncı hafta da öğrendiniz haftaya kontrolüm var tam 11 olacağız acaba öğrenebilecemmi merak ediyorum

kızlar hepinize çook teşekkür ediyorum..hepimizin bebekleri sağlıklı gelsin dünyaya inşallah..çok güzel bir duygu öğrenmek oğlum diye sevebiliyorum artıkkaydirigubbakcemile3
inşallah içinizden geçen cinsiyetler olur ve sağ sağlim alırız bebeklerimizi kucaklarımıza...ikiz arkadaşlarında biri kız biri erkek olsun Allahın izniyle
ben 13 haftalıkken öğrendim ama yine göstermiyordu dr çok uğraştı bacaklarını açmadı benim kereta sonra vajinal baktı öyle gördü oğluşumun pipisinidelikafadulden

ooooo o zaman ben daha oğrenemem yrn daha benım 12,hafta ya neyse hayırlısı cnm bekledık beklerız merakla daha da napalım baska care yok hayırlısı sağlıklı olsun yeterkı

Nazlıbahar:
Allah gönlüne göre versin canım.Bir kızın varmış,inşallah sağlıkla oğlunu da kucağına alırsın.Duruma bakılırsa kızın da erkek kardeşini merakla bekliyor.Çocukların içinden geçen genellikle doğru olur.Hayırlısı tabi ki.Yarın heberini bekliyoruz.

bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen anneleri tebrik ediyorum.darısı benim ve diğer öğrenmeyen annelere.benim daha öğrenmeme bir ay var.26 ocakta gidicem doktora.çok uzun bir zaman.

nilaycım yol arkadaşım negüzel öğrenmişsin ciniyetini inşallah yakışıklı ve sağlıklı olur oğluşun.bende tam 16.haftamda yani ayın 23.nde randevum var muhtemelen ozaman öğrenebilirim benimde çin tavimi kız diyor benimde içime öyle doğuyor bakalım.hayırlısı olsun.bebeğimi kucağıma alayımda önemli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…