kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim OĞLUŞUM oluyorkaydirigubbakcemile2
kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim OĞLUŞUM oluyorkaydirigubbakcemile2
confuse senide tebrik ederim sanırım erkek ayı olcak hep erkek duyuyoruz
CONFUSE SENIDE TEBRIK EDERIM CNM ............
benımde yrn randevum var bbelkı benımkınıde soyler ınsallahhhh
Rabbım hepımıze sağlıklı bebekler nasıp etsın
Çok teşekkürler canım.İnşallah sende yarın öğrenirsin.Müthiş bir duygu.Ama söylim hep erkek bebek duyuyorum.Senin de büyük ihtimalle öyle bence:))Ama dediğin gibi Allah sağlıklı bebekler nasip etsin bütün anne adaylarına...:Saruboceq:
tebrikler nilaycım
oğluş gelyor demek , bakalım bizmkiler ne olacak
içimden hep biri kız biri erkek , düşük bir ihtimal ikisi de kız gibi geçiyor ya , kısmet
bütün bebekler sağlıkla dünyaya gelir inşallah
allahım hayırlı olsun canım çok sevindim
Tebrik ederim.
Benimle aynı haftadakiler öğrendi cinsiyetini bir ben mi kaldım
İkili testte sordum dr çok uğraştı ama göremedi. Eşime " Galiba kız. Erkek olsa anlardı" dedim. :hooray: Heyecanla bekliyorum.
hayırlı olsun tatlım. çok sevindim.benim de 12+3 çıktı ama dr söylemedi cinsiyetini bende sormadım. neyse BEBEKLERİMİZ SAĞLIKLI OLSUNLAR ELLERİ AYAKLARI DÜZGÜN OLSUN DA ........
tebrik ederim canım allah bebişine ve sana bol sağlıklı günlera.s.darısı başımıza yavaş yavaş öğreniliyo cinsiyetler bakalım hakkımızda hayırlısı olsun gittikçe meraklanıyorum heee
nilayy kaç haftalıkken öğrendin cinsiyeti?
tebrik ederim canım
nilayyycım gözüaydın tatlışım.vatana bir asker daha geliyor.çok mutlu oldum arkadaşım:lepi:
nilay tebrik ederim inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın oğluşunu
nılaycım tebrıklerr cnm ....
nilay tebrik ederin ne güzel öğrenmişsin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..Benimki de erkekmiş.Salı günü öğrendim:
tebrikler nilay kaçıncı hafta da öğrendiniz haftaya kontrolüm var tam 11 olacağız acaba öğrenebilecemmi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?