be de bu h.sonu alışverişçilerinden oldum sırnaşık şey
çok gezmeme gerek kalmadan karşıyakada ebru maternity şubesi buldum ve kot aldım . mağaza sahibi bayan da ikiz annesiymiş , o yüzden benden kendisinin de hamleliğinde ve doğumdan bir süre sonra da giydiği br modeli denememi istedi , hakikaten çok rahat kesimleri ve modeller de oldukça hoş a.s
iyi pazarlar arkadaşlar
annemle biraz sonra yürüyüşe çıkacağız
yarında öğleden sonra doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım inş. bebeklerim güzel güzel gelişiyorlardır gecen kontrolümüzde babaanneleri görmüştü miniklerimi yarında anneanneleri görecek onları
Günaydın anneler,ve çok kıymetli bebekleri.
Nasılsınz.
çok güzle bir hafta geçirmesiniz dilerim.
Ben c.tesi gittim.bana kız olma ihtimali yüksek ama belli değil göremedim deid.
Birde ikili testte riskli çıktığımı söyleid.
Ultrasonlar güzel ama ikili teste yaştan dolayı risk yüsek çıkmış
bizde hemen başka bir doktora ,söyledik sonuçlar böyle felan dye bir arkadaşın eşine yani.
Sakın ha bebeği etkilemesin.bebek güzel gelişmiş.ve risk yaştan dolayı kan da sınırda çıkmış.hiç bir zaman bunlara bakıp da kafasını karıştırmasın demiş.
Rabbim hepimize sağlıklı bebekler verisn.
Zaten ben biliyorum bebeğim benimle ve ben onu seviyorum allahın izni ile hiç bir şey olmayacak.
Ve eğer içinde şüphe varsa diyerek .ayrıntılı ultrasona girmemei istemiş.
Testler hep aynı çıkacak üzmesin kendini ,ayrınıtılı ultrason çeken bir merkez adı vermiş ama şu an alamadım ismi orada en güzel neticeyi verir. Demiş.
Ama ben allaha emanet ettim bebeğimi.
Tetkikleri yaptıracağım ama korkmayaccağım.
Yaş 34 olunca bazı şeyerli düşünmek gerek.
kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim OĞLUŞUM oluyorkaydirigubbakcemile2
canımmm çok tebrik ederim sağlıkla gelsin bakalım paşamız...kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim OĞLUŞUM oluyorkaydirigubbakcemile2
Günaydın anneler,ve çok kıymetli bebekleri.
Nasılsınz.
çok güzle bir hafta geçirmesiniz dilerim.
Ben c.tesi gittim.bana kız olma ihtimali yüksek ama belli değil göremedim deid.
Birde ikili testte riskli çıktığımı söyleid.
Ultrasonlar güzel ama ikili teste yaştan dolayı risk yüsek çıkmış
bizde hemen başka bir doktora ,söyledik sonuçlar böyle felan dye bir arkadaşın eşine yani.
Sakın ha bebeği etkilemesin.bebek güzel gelişmiş.ve risk yaştan dolayı kan da sınırda çıkmış.hiç bir zaman bunlara bakıp da kafasını karıştırmasın demiş.
Rabbim hepimize sağlıklı bebekler verisn.
Zaten ben biliyorum bebeğim benimle ve ben onu seviyorum allahın izni ile hiç bir şey olmayacak.
Ve eğer içinde şüphe varsa diyerek .ayrıntılı ultrasona girmemei istemiş.
Testler hep aynı çıkacak üzmesin kendini ,ayrınıtılı ultrason çeken bir merkez adı vermiş ama şu an alamadım ismi orada en güzel neticeyi verir. Demiş.
Ama ben allaha emanet ettim bebeğimi.
Tetkikleri yaptıracağım ama korkmayaccağım.
Yaş 34 olunca bazı şeyerli düşünmek gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?