2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

be de bu h.sonu alışverişçilerinden oldum sırnaşık şey
çok gezmeme gerek kalmadan karşıyakada ebru maternity şubesi buldum ve kot aldım . mağaza sahibi bayan da ikiz annesiymiş , o yüzden benden kendisinin de hamleliğinde ve doğumdan bir süre sonra da giydiği br modeli denememi istedi , hakikaten çok rahat kesimleri ve modeller de oldukça hoş a.s

Ocak sonu gibi ben de gelicem,izmirden yapıcam alışverişimi..a.s

Merhaba sende temmuz annesi olucakmissin ustelikte tekyumurta ikizlerine bende gecen sene tek yumurta ikizlerime hamileydim beklenen dogumum 12 temmuzdu ama benim afacanlar aceleci cikip 4 haziranda dogmuslardi.Neyseki ikiside canavar gibi saglikli darisi senin basina guzel bir hamilelik gecirirsin umarim.

Kizlar ben ABD deyim ve bu yaz insallah TR ye geri donecegiz. bebesimin dogumundan sonraya denk geliyor. burada bebekle ilgili hersey cok ucuz. var ya TR de kazik yiyoruz. neler var neler. bazen burada alinanlara ve fiyatlarina bakiyorum dudagim ucukluyor. ben daha cop a lmadim, o kadar guzel seyler varken. cionsiyetini ogrendikten sonra almak istiyorum. bir de bir kere daha goreyim iyi oldugundan emin olayim ondan sonra.
mama sandalyeleri, bebek koltukleri hadi onlari birak bebek yataklari falan da cok pahali. bunlarin tamamini en iyi marka 100 dolara toparlarsin. bebek kol;tugu da bebek arabasi icinde olarak 200 dolar.

neyse getirebildigimi getirecegim artik insallah. Allah saglik versin de eksikleri kalsin.

bebislerrinize birseyler aldiniz mi hic?

kizlar bir de bir arkadasim bana onerdi ki hamileyken hic norm al kyafet alma. yani hani kilo aliniyor ya gun gectikce ve bir kiyafeti cok begendik. aman nasil olsa kilolu olacagikm bir kac beden buyuk alma dedi. yani insan beyni o zaman o kiloyu simdiden benimsemis oluyormus. ya hic alma. eger cok begendiysen bedenine gore al deid.

kendisi oyle yapmis ve o hirsla kilo vermis. 20 kilo almasina ragmen ve verememesine ragmen. emzirirken kilo verilmesi gerekirken, almis. sonra ver elini diyetisyen. simdi eskisi gibi.

ben de oyle yapiyorum. kiyafet alirken su andaki bedenime gore aliyorum ve o hirsla aldiklarimi verecegim insallah. ben kilolu olmak istemiyorum. hamileyim mazeretine siginarak canim her istedigini her dakika yemek istemiyorum. insallah dusundugum gibi olur.

komsularim burada sen hamilesin iki kisilik yemelisin diye israr ediyorlar her seferinde. hayir ilk 3 ay, bebise gitmiyor zaten yediklerim. tamamen kendime. fazla vitamin alirsam da atiliyor zaten. 3 aydan snra da ekstra ihtiyac 1 kase yogurt ve yarim puaca buyuklugunde ekmek. ama biz abartiyoruz. o yuzden annelerimiz dav ul gibi ve genetik olarak sisman bir milletiz.
kime sorsan ah yavrum ben evlendigimde sen kadardim, 3 cocuktan sonra bu hale geldim diyor. offf of.

günaydın kızlarr
herzaman fırsat bulup giremiyordum sayfalar çabucak ilerlemiş geçmişe de bakcağım şimdi ama önce güzell annelere merhaba demek istedim... :)
umarım siz ve bebişleriniz iyidirler...

Günaydın anneler,ve çok kıymetli bebekleri.
Nasılsınz.
çok güzle bir hafta geçirmesiniz dilerim.
Ben c.tesi gittim.bana kız olma ihtimali yüksek ama belli değil göremedim deid.
Birde ikili testte riskli çıktığımı söyleid.
Ultrasonlar güzel ama ikili teste yaştan dolayı risk yüsek çıkmış
bizde hemen başka bir doktora ,söyledik sonuçlar böyle felan dye bir arkadaşın eşine yani.
Sakın ha bebeği etkilemesin.bebek güzel gelişmiş.ve risk yaştan dolayı kan da sınırda çıkmış.hiç bir zaman bunlara bakıp da kafasını karıştırmasın demiş.
Rabbim hepimize sağlıklı bebekler verisn.
Zaten ben biliyorum bebeğim benimle ve ben onu seviyorum allahın izni ile hiç bir şey olmayacak.
Ve eğer içinde şüphe varsa diyerek .ayrıntılı ultrasona girmemei istemiş.
Testler hep aynı çıkacak üzmesin kendini ,ayrınıtılı ultrason çeken bir merkez adı vermiş ama şu an alamadım ismi orada en güzel neticeyi verir. Demiş.
Ama ben allaha emanet ettim bebeğimi.
Tetkikleri yaptıracağım ama korkmayaccağım.
Yaş 34 olunca bazı şeyerli düşünmek gerek.

Günaydın hanımlar swethome çok güzel düşünüyorsun arkadaşım hiç sıkma canını hayırlı haberini alırsın inşallah bebeğinin rabbimin ne günleri var

Cnm bence yaşında hiçbişey yok çok normal ikili testte zaten sonuçlar çok yanıltıyomuş net değilmiş doktorlarda söylüyo. gereksiz yere panik yapmaman çok güzel arkadaşım süpersin..herkese örnek olursun inşallah

sweetcim çok güzel düşünüyorsun.güzel düşünelim ki güzel oslun dimi..
yastan ötürü öyle çıkmıştır
ense kalınlığın falan normalse hiç sıkma .

confuse canım seni de tebrik ederim maşallah..

ben de 12+4 de gidicem acaba ben de öğrenebilirmiyim ? meleğimi görmek için sabırsızlanıyorum ..!

kızlar bebişimin cinsiyetini öğrendim OĞLUŞUM oluyorkaydirigubbakcemile2
canımmm çok tebrik ederim sağlıkla gelsin bakalım paşamız...

canım hayırlısı,sakın stres yapma tatlım o çok sağlıklı ....:CüvCüv:
demek kız olabilir evet baya büyümüş bebişin tepe oluşmadıysa % 90 kızdır hadi hayırlısı:teytey:

herkeze kocamannnnnnn günaydın.nasılsınız...
bebişler nasıl.biz iyiyiz çok şükür...
yarın doktora gideceğim çok heycanlıyım

inşallah güzel haberlerle dönersin beyazmelek meleğini göreceksin yaa ne güzell benim daha 4 günüm var :)

haftasonu belim ve rahmimin sol tarafı cok ağrıdı kızlar .devam etseydi dr a gidecektim çok korktum. kesilmeyen bir ağrıydı çünkü

günaydın kızlar ve güzel bebişleri nasılsınız bakalım ben çok iyiyim sadece ayvalık çok soğuk eve hapis oldum korkuyorum grip olmaktan swethome canım ne güzel panik yapmıyorsun zaten ne düşünürsen o olurmuş canım yüce allahım herzaman yanımızda bol bol dua oku benden istemedi ikili test ense kalınlığı filan neyse vardır bir bildiği heralde

geçmiş olsun ilsu oluyor arada alışmamız lazım bu ağrılara...
ikimizde aynı haftalıkız bakalım önce hangimizin cinsiyeti belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…