2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhaba hanımlar
ben çok heyecanlıyım bugün 14 de doktorda randevumuz var bakalım nasıl benimkilerin durumu
swethome canım sakın moralini bozma olumsuz hiç birşey aklına getirme zaten ikili test herzaman doğru neticede vermezmiş yaşında çok büyük değilki neden risk olsun anlamadım sanırım en büyük anne adayı benim içinizde ben 36 yaşındayım vede ikiz bebek bekliyorum ama aklıma hiç olumsuzluk getirmiyorum

ilsu geçmiş olsun canım ara ara bendede acayip kasık ağrısı oluyor ama sonra geciyor bunlar bebeklerimizin sağlıkla geliştiğinin habercisi merak etme sen

günaydın kızlar, nasılsınız? ben de cuma günü gördüm bebişimi 10+2 idik, şimdi 10+5 iz ultrasona göre, 3 hafta sonra kontrole gidicem,

kızlar ikili test ne zaman yapılıyor, yaptıranınız oldu mu?

Kızlar dün bizde annemle alışverişe çıktık ama yağmurdan pek dolaşamadık.Ben tayt aldım üzerinede triko elbise ve bol tunik aldım biraz bu şekil giyineceğim sanırım pantolonu 5.ayda falan alırım diye düşünüyorum birde eşofman altı alacağım hamile mağazalarında sordum fiyatı 69 ytl tek alt bana biraz pahalı geldi acıkcası pekde fark göremedim

evet canım bende micro ile tek yumurta ikizlerime hamile kaldım .Şu an tek dileğim zamanında ve sağlıklı bir şekilde onları dünyaya getirmek inş. benimkilerde canavar gibi sağlıklı bir şekilde dünyaya gelirler

Günaydın kızlar... Cinsiyetleri belli olan arkadaişar ne mutlu size darısı bizlerin başına....

Ben çok uzun zaman oldu dr.a gidemedim bu gün imkanım olursa gitmeyi planlıyorum izin alabilirsem.. Inşallah güzel haberle dönerim....

Bebeğimi uzun zaman oldu göremedim... Usg de görenlerin hopluyodu zıplıyodu parmağını emiyodu lafları beni daha bi imrendirdi..... O kadar görmek istiyorum ki....

Ve cinsiyetini çok merak ediyorum.. Hayılısı ile tez zamanda öğren meyi diliyorum .

Sene sonu ve muhasebe olduğu için işim çok yoğun...pek aktif değilim ama kusura bakmayın işlerim hafifleyince katılımlarda bulunacağım hepiniz ve meleklerinizi öpüyorum..

,dr. Gider gelirsem yazarım dua larımızı birbirimizden esirgemeyelim....

Allaha emanet olun...

Son düzenleme:
bır de bır sey daha soracagım. benım su ana kadar mıde bulantım olmadı. bu haftalardan sonra olabılır mı acaba

canım zannetmiyorum baştan nasıl giderse sonuna kadar hamileliğini rahat geçirirsin benim ilk kızımdada hiç bulanmamıştı hamilemiyim değilmiyim hiç anlamıyodum anlıcağınız çok rahattım başta nasılsa öyle gidiyo yani miyde bulantın olucağını sanmıyorum canım benim şimdi 2. bu farklı bunda halsizlik ve başta biraz bulantım oldu arada halen oluyo bulantım ama çıkaracak gibi değil hafif gelip geçiyo ve tam tam grip atlattım diyodumki dün mecbur dışarı çıktım halamın kızının düğünü vardı gittik tabiki dün soğuk ve yer çok uzaktı arabay müsait bi yerde değildi 20 dakika o soğukta yürüdüm kafamda şapkamda vardı sıkı giyindiğim halde evi zor buldum halen yatıyorum tekrar grip oldum offf off :çok üzgünüm:ne yapcam hiç gitmicek sanırım dışarı çıkmaya gelmicek...senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…