grafiti maşallah oğluşuna
Rabbim nazarlardan korusun :1hug:
Gebe ye bende bakıcam herkes bahsediyor ama sezon ürünleri çok pahalı sanırım sezon sonu mağazası nerde acaba bilen varmı??
amin saol canım.seninde herseyinn temiz çıkmıs çok sevindim.kendini strese sokma hep konus bebiiişinle allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin hepimiz bebeciklerimizin resimlerini koyalım değil mi ama:dance:
Ay bak simdi bilas daha sempatik gelmeye başladı... Bende normalde fazla çıtıpıtı oldugum icin normal dogum yapabilirmiyim bilmiyorum kalca yapım baya dar cunku... Ailemde cogu kadında sezaryen yoluyla doğum yaptılar ama ben sezaryende istemiyorum en azından komple uyumak istemiyorum. 1 kere ameliyat olmustum cok ciddi bi operasyon diildi ama narkozdan uyanamadım saatlerce ve inanılmaz kotu hissetmistim kendimi 1 hafta bulantı yapmıstı bende simdi de ondan korkuyorum sonucta bebegimi gormem lazım ne biliim kendi kendime düşünüyorum iste benneyaptımki
mom-to-be var , ürünleri çok orjinal bir o kadar da pahalı , ama outleti varmış 4.leventte , bakmak istersen yerimseniben
ben de ekim 2007de evlendim:lepi:. heyecanlandım birdensırnaşık şey
Ya menekşeak bis arkadaşız seninle ama resimlerini göremedim nedense... Bu arada bende 81 dogumluyum evleneli iste bebegimin büyüklüğü kadar bi zaman gectiBenimde bilas plansız ve acele oldu yane ama iyki de oldu canım benimmmm:dance:
Cok acıktım yıne. Sız de acıkıyormusunuz hemen. Oglen yemıstım 1 gıbı en son. Baya da cok yemıstım
Cok acıktım yıne. Sız de acıkıyormusunuz hemen. Oglen yemıstım 1 gıbı en son. Baya da cok yemıstım
ben de ekim 2007de evlendim:lepi:. heyecanlandım birdensırnaşık şey
BENDE 1 EYLÜL 2007 DE EVLENDİM............:asigim:bendehihoyyyt 2007 ekimde evlendim:):asigim:
beyaz melek çok güzel resimler tabi sende çok güzelsin akşam vaktim olursa bende albüme koyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?